Skocz do zawartości
Sir Siekier

Liga 5

Rekomendowane odpowiedzi

WYNIKI:

dsc00818dg.jpg

gp19r1.jpg

Prośba do Bananka o aktualizacje tabeli

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TABELA KOŃCOWA 5 LIGI:

W oczekiwaniu (niedoczekaniu) na :banana: . No comment bananek :mad:

tabela5liga.jpg

tabelk17w.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem że za późno, wiem że moja wina, olałem trochę ostatnio temat. Dlatego rezygnuje z mojej funkcji i proponuje aby ktoś inny się tym zajął. Dzięki BOONKowi że mnie wyręczył w końcówce. Dziękuję wszystkim. Zaległe tabele:

malaliga5i.jpg

malaliga5u.jpg

malaliga5b.jpg

malalibqb.jpg

malaliiki.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bedzie tylko wiesz wrzuce go w calosci nie mam kompa tak szybkiego na obrobke full rozdzielczosci ale bede kompa dawac do totalnej przebudowy wiec nie wiem kiedy ale napewno na sezon 2012 bede miec full power kompa

jak nie masz nic przeciwko by wrzucic 40minutowy filmik to juz zaczne go wrzucac :P

a no i korzystam z kamery gopro hd 2 wiec niestety nie mam podgladu jak nagrywam i jest to na czuja i ekran telewizora nie jest na calosci nagrywanego obrazu, ale do gopro na ekranik juz zbiera sie kasa :) za miesiac pewnie bede mial :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dawaj , dawaj , jestem ciekaw jaki obraz będzie z tej kamerki bo mam w planach jej zakup

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ty nie zastanawiaj sie tylko ja bierz !!! :D moge ci filmiki z nart z wloch pokazac poprostu bomba tylko tez waza swoje ... ^^ do czego chcesz ja uzywac ?? :>

Tuu jeszcze takie jakieś zaległe z Yas Mariny ale ujęcia trochę z innej perspektywy :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to filmik z GP Brazylii :biggrin: :biggrin:

I jak wam się podoba :D :D ? ;> Jak oglądacie to kliknijcie na śrubkę i zmnieńcie sobie rozdzielczość na wyższą :D lepiej się ogląda bo standardowo jest 360p...

Edytowane przez kaaroloo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ty nie zastanawiaj sie tylko ja bierz !!! :biggrin: moge ci filmiki z nart z wloch pokazac poprostu bomba tylko tez waza swoje ... ^^ do czego chcesz ja uzywac ?? :>

myślę o zestawie motorsport żeby uczepić do autka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moge Ci zalatwic o 'pewnego zrodla'

od znajomego za 1350zl :)

ja kupilem z mysla o nartach-desce no latem windsurfingu :D jak chcesz wiedziec o szczegolach kamery itd to wszystko moge ci opowiedziec :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wyścig bardzo ciekawy :) swoją drogą akcja w 32minucie chyba najlepsza.. Zauważyłem, że na Twoim filmiku drugi sektor nie był z żółtą flagą natomiast u mnie cały wyścig w tym sektorze machali chorągiewkami.. czyżby obok Force India również Ferrari miało lekkiego buga w trybie online? W kilku wyścigach tak miałem, że bez podstawy chłopaki machali flagami cały wyścig w jednym sektorze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wyścig bardzo ciekawy :) swoją drogą akcja w 32minucie chyba najlepsza.. Zauważyłem, że na Twoim filmiku drugi sektor nie był z żółtą flagą natomiast u mnie cały wyścig w tym sektorze machali chorągiewkami.. czyżby obok Force India również Ferrari miało lekkiego buga w trybie online? W kilku wyścigach tak miałem, że bez podstawy chłopaki machali flagami cały wyścig w jednym sektorze.

Ja miałem żółte flagi w S2 na Bazyli i chyba S3 w Kanadzie. Swoja drogą raz na treningu mi się zdarzyło że startowałem jako lider i gdy wjeżdżałem do S3 na 1 okrążeniu to pojawiły się żółte flagi - dziwne gdyż przecież jeszcze nikt nie mógł nic zmajstrować w S3 (no chyba że na wstecznym ruszył :biggrin: ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moge Ci zalatwic o 'pewnego zrodla'

od znajomego za 1350zl :)

ja kupilem z mysla o nartach-desce no latem windsurfingu :biggrin: jak chcesz wiedziec o szczegolach kamery itd to wszystko moge ci opowiedziec :biggrin:

nówkę sztukę, full legal z gwarą ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak się zdecyduje to się odezwę, na razie gwint czeka na montaż

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Liga 5 staje sie nieoficjalna liga Malej ligi... My jako Mala liga nie odpowiadamy za nia w zaden sposob... Oczywiscie chcecie to sie tutaj organizujcie wg uznania... macie dowolnosc przy ustalaniu zasad. Nie widze problemu abyscie jendak korzystali z naszych zasad.

Jesli byles w lidze 5 w poprzednim sezonie ( w 3) a chcesz brac udzial w oficjalnej lidze prosze zglos sie do mnie. na pw.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako, że mamy obecnie tylko (albo aż) 3 ligi, temat ten zamykam.

Jeśli znów będzie nawał ludzi pozwalający na utworzenie 5 lig to się otworzy.

Tymczasem jeśli jesteś zainteresowany graniem z nami to zapraszam do tematów:

- http://www.ps3site.pl/forum/topic/43346-lista-obecnosci/

- http://www.ps3site.pl/forum/topic/42642-mala-liga-f1-2012/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.