Boonk 17 Napisano 14 Luty 2012 Boonku :D ale ja widzialem ze bylem duchem wiec spokojnie ^^ to bylo kontrolowane.... Zmieniłeś się w ducha a ja od razu się przestraszyłem :scare: nie rob tego więcej bo zawału dostane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa502 3 Napisano 14 Luty 2012 Spokojnie ;D tylko ze na tym torze strach cofac bylo zeby kary nie dostac ^^ A co do tych restartow rowniez jestem przeciw ale jak mowia ze restart restart to co moglem sam jechac i potem robic afere ze "nie trzeba bylo sie rozlaczac" ale no wiekszosc zadecydowala ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bananek1982 0 Napisano 17 Luty 2012 Czy zrobil ktoś zdjęcia o które prosiłem?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boonk 17 Napisano 17 Luty 2012 Czy zrobil ktoś zdjęcia o które prosiłem?? Ja mam fotkę ale bardzo słabej jakości . Postaram się wrzucić pod koniec dnia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boonk 17 Napisano 17 Luty 2012 Ja mam fotkę ale bardzo słabej jakości . Postaram się wrzucić pod koniec dnia. GP SINGAPURU WYNIKI: http://img59.imagesh...psingwyniki.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa502 3 Napisano 19 Luty 2012 Kto stawia serwer????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomluc 9 Napisano 19 Luty 2012 A co z tabelą, zaraz następny wyścig a tu jeszcze poprzedni nie zaktualizowany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 19 Luty 2012 Ja tylko przypominam, ze będę w Korei jechac dopiero, czyli za tydzień :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa502 3 Napisano 19 Luty 2012 Ja moge stawiac serwer tylko do razu mowie ze nie ma restartowania ^^ jak wywali jedna osobe chyba ze wszystkich xd ale zeby nie bylo ze ktos wyjdzie potem jedziemy dalej i tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomluc 9 Napisano 19 Luty 2012 Może zróbmy z tymi restartami jak z falstartami w biegach, jak kogoś wywali to raz powtarzamy a później już nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa502 3 Napisano 19 Luty 2012 ale teraz juz nie ma powtorek w biegach ;D od razu OUT ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomluc 9 Napisano 19 Luty 2012 no i to jest głupi przepis :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa502 3 Napisano 19 Luty 2012 bo trzeba byc we wszystkim profesjonalista :D nie sztuka biec tylko dobrze wystartowac xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bezel1 0 Napisano 19 Luty 2012 Moge sie spoznic pare minut. Jestem w drodze do domu. W miare mozliwosci poprosilbym o poczekanie z 10 min. Z gory dzieki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boonk 17 Napisano 19 Luty 2012 SUZUKA WYNIKI: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomluc 9 Napisano 19 Luty 2012 Ech to ja zacznę swój wywód. W pierwszej kolejności chciałbym przeprosić BOONKa za ten wjazd ale nie wiele mogłem zrobić. Przed dohamowaniem do nawrotu na tym małym łuku wyrzuciło mnie na trawę a później to już bezwładnie leciałem. Q: Nieźle ale bez szału. 4 miejsce mogło być 3 ale popełniłem mały błąd na okrążeniu pomiarowym. R: To był chyba mój najlepszy start w sezonie, przeskoczyłem od razu na 2 miejsce. Później wjazd w BOONKa i kara przejazdu przez boksy. Kilka okrążeń później Polo miał z kimś jakiś kontakt i wyjeżdżając z pobocza tuż przed mój bolid sprawił, że nie miałem jak wyhamować. W prawdzie oprócz straty może 4s nic mi się nie stało. Chyba nawet bardziej Polo ucierpiał. Podczas wyjazdu SC zamiast zjechać do boksu po nowe opony to nie wiem na co ja czekałem przez co musiałem zjechać tuż po zjeździe SC. Ale to co zrobił Osa próbując mnie wyprzedzić na "łyżeczce" to mnie rozjebało. Dosłownie. Jak oglądam F1 kilka lat tak nie widziałem żeby ktoś kogoś tam wyprzedził. Jadę i myślę sobie no przecież nie da się tu wyprzedzać i pewnie zaraz odpuści i nagle dostaje strzała w tył i lecę na bandę. Jak już się pozbierałem starając się wrócić na tor dostaje kolejnego strzała od Osy który tym razem wjeżdża tyłem na tor :) Nawet moja starsza się z tego śmiała :) Później zjazd do boksu, spadek na ostatnie miejsce. Kilka okrążeń za Osą którego w końcu udało mi się wyprzedzić, później jeszcze minąłem Sykiego i prawie ziomniaka. Straszny wyścig. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa502 3 Napisano 19 Luty 2012 Yyy tak w ogole to ty mnie probowales tam wyprzedzic przez co mielismy kontakt ^^ wiec wprowadz poprawke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomluc 9 Napisano 19 Luty 2012 (edytowane) Gdzie cię próbowałem wyprzedzić ??Ja jechałem przed tobą przecież. Edytowane 19 Luty 2012 przez tomluc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SeN 1 Napisano 20 Luty 2012 (edytowane) Q: Na drugim pomiarowym kółku czas 1:27.6 , więc rewelacja jak na brak większego przygotowania. Liczyłem ze uda się wystartować z P1 , niestety Boonk chwile później poprawił mój czas o ponad 0,2s więc moja radość się skończyła :pardon: Wyścig niestety miał być w deszczu gdzie bardziej liczy się czysta jazda niż pozycja startowa więc odpuściłem sobie próbę pobicia czasu Boonka. W: Start nie za specjalny. Pierwszy zakręt wzięty dosyć asekuracyjnie przez co tracę 1 pozycję na rzecz tomluca który wciska się przede mnie. Chwilę później przeskakuje na 1 pozycję po tym jak tomluk ustrzelił Boonka na Łyżce :ninja: . Odskakuje na 10s , niestety przewagę tracę gdy wyjezdża SC. Po wznowieniu wyścigu objeżdża mnie Boonk i na 2 pozycji spokojnie przejeżdżam większość wyścigu. W okolicach 20 okrążenia dochodzi mnie karaoloo, przed którym bronie się przez dobre 5 okrążeń. Niestety zużycie opon daje o sobie znać i w końcu oddaję pozycję i w konsekwencji metę przekraczam na 3 pozycji. Ogólnie wyścig przejechany bez szaleństw, ale i bez błędów. Deszcze trochę pokrzyżował plany bo liczyłem na ostrą walkę z Boonkiem gdyż na suchym kręciłem bardzo dobre czasy. Edytowane 20 Luty 2012 przez SeN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa502 3 Napisano 20 Luty 2012 Tomluc jak mogles jechac przede mna jak wyprzedziles mnie dopiero na prostej START/ META a to juz bylo po tym wydarzeniu ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomluc 9 Napisano 20 Luty 2012 Ale ja mówię o sytuacji która miała miejsce na okrążeniu po zjechaniu SC. Wtedy jechałem przed tobą i jak we mnie wjechałeś to potem obaj zjechaliśmy do boksów a że mi musieli zmienić przednie skrzydło to mnie wyprzedziłeś w boksach i dlatego później byłem za tobą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boonk 17 Napisano 21 Luty 2012 Ech to ja zacznę swój wywód. W pierwszej kolejności chciałbym przeprosić BOONKa za ten wjazd ale nie wiele mogłem zrobić. Przed dohamowaniem do nawrotu na tym małym łuku wyrzuciło mnie na trawę a później to już bezwładnie leciałem. Generalnie było bardzo ślisko od samego początku, więc wiem, że bez problemu można było nie dohamować do tego nawrotu. Tamten zakręt jest szczególnie zdradliwy – sam kilka razy tam trawę złapałem. Dobrze, że nie skończyło się urwanym spoilerem i mogłem pojechać dalej, co prawda na jednej z ostatnich pozycji. Bywa… SUZUKA Q P1: Sen wysoko zwiesił poprzeczkę wykręcając czas równy mojemu dotychczasowemu rekordowi z treningów! Na domiar złego pierwsze pomiarowe okrążenie opatrzyłem kilkoma błędami i na 5 minut przed końcem byłem na P3. Ostatnie pomiarowe kółko było jednak praktycznie idealne – po S1, -0,2 ; po S2 - 0,1 wiec postawiłem wszystko na ostatnią szykanę w którą wpisałem się szybko i płynnie i zakończyłem kółko z -0,3. Uff, chyba największa radość po wygraniu tych kwalifikacji. :thumbsup: R P1: Deszcz! Znowu! Start i pierwszy zakręt płynnie bez incydentów i tak do nawrotu w S2 gdzie tomluc traci przyczepność i bezwładnie uderza mnie w tył. Obaj lądujemy na żwirowym poboczu i do rywalizacji włączamy się prawie na końcu stawki. Zaczynam gonić. Na dwóch kolejnych kółkach wyprzedzam kilka bolidów i doganiam Kaarollo i Ose. Włączam się do rywalizacji ale nie za agresywnie gdyż widzę że walka miedzy Kaarollo i Osą jest ostra i incydent wisi w powietrzu. Zakręt R130 i Kaaroloo ląduje na bandzie. Doganiam więc Ose i tak kilka kółek się za nim wiozę próbując wyczuć dobry moment do wyprzedzenia. Decyduje się że prosta przed zakrętem R130 chyba będzie dobra tylko muszę mieć lepszą prędkość na wyjściu. Manewr się udał i awansowałem na P2, 12s za SENem. Na kolejnym kółku odrobiłem 2s i gdy strata była 10s wyjeżdża SC. Nie zjeżdżam do boksu, SEN też nie. Reszta stawki zmieni opony. Restart: wyjeżdżam idealnie z szykany i na prostej start-meta wyprzedzam SENa. P1 do pierwszego Pit Stopu. Na tor wyjeżdżam na P2 ale Karroloo który jest na P1 i ma kilka sekund przewagi musi jeszcze raz zjechać a ja już nie. Wyprzedzam go jednak na torze, po jednym z jego błędów. Spokojnie dojeżdżam na P1 zaliczając 10 zwycięstwo! :whistling: Polecam filmik, tylko 6 minut a dużo się dzieje! >> 1:17 – tomluc nie dohamowuje i lądujemy na poboczu z P1 na P6 >> 2:16 Kaaroloo vs Polo, ja korzystam i wyprzedzam Polo – awans na P4 >> 3:08 Kaaroloo vs Osa – Kaaroloo wpada w poślizg i ja awansowałem na P3 >> 4:03 Boonk vs Osa – wyprzedzam przed R130 – awans na P2 >> 4:39 Boonk vs SEN – wyprzedzam SENa po zjezdzie SC – awans na P1 :pardon: >> 5:49 Boonk vs Kaaroloo – błąd Kaaroloo i ponowy awans na P1 (1 Pit Stop do przodu gdyż Kaaroloo jeszcze musi zjechać) Powoli kończąc wielkie gratulacje dla Lukiboya. P5 w Q, bardzo dobra jazda w wyścigu i finisz na P4 chyba wszystkich pozytywnie zaskoczył. Równy progres od kilku wyścigów, oby tak dalej. Szacun!:thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo508 54 Napisano 21 Luty 2012 Ja o tym wyścigu powiem jedno... po tym jak dostałem karę za to że tomulc wjechał mi w tył na piachu to postanowiłem że wam urozmaicę zabawę i CELOWO doprowadziłem do wyjechania SC na tor (rozbiłem bolid na wjeździe do pitstopu) :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomluc 9 Napisano 21 Luty 2012 (edytowane) To nie było na piachu tylko na tarce. Ty wyjeżdżałeś z piachu na tarkę i pewnie było to zinterpretowane jak zajechanie drogi. Chociaż ta gra daje kary za to, że ktoś wjedzie w dupę. Taką karę dostałem w Singapurze. Nic nowego. Edytowane 21 Luty 2012 przez tomluc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boonk 17 Napisano 22 Luty 2012 (edytowane) Ja o tym wyścigu powiem jedno... po tym jak dostałem karę za to że tomulc wjechał mi w tył na piachu to postanowiłem że wam urozmaicę zabawę i CELOWO doprowadziłem do wyjechania SC na tor (rozbiłem bolid na wjeździe do pitstopu) :whistling: Tylko żeby z tego nie wynikła kolejna afera Crashgate B). Ja od razu pisze, że o zamiarach „Nelsona Polo Jr” nie miałem pojęcia . Hmm, czyżby Flavio Briatore mieszał w naszej Lidze? PS: Bananek, doczekamy się aktualizacji tabeli? Edytowane 22 Luty 2012 przez Boonk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach