cwir 12843 Napisano 28 Wrzesień 2011 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 25 Październik 2011 PSNid: modzerowo40i wiek 28 lat. Preferowane zespoły: średnia i niższa półka (bez Realu, Barcy itp) Dostępność PON-CZW 17:00-23:00, PIA-NIE nieregularnie Mecze sparingowe, na ligi nie mam czasu Bez zbytniej napinki na wynik, bez wykorzystywania glitchy i killer-taktyk Dla przyjemności , funu i relaksu z elementem uczciwej rywalizacji Nie wiem czy działa HS, ale w razie czego jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P99 29 Napisano 28 Październik 2011 PSN ID: kaskojakajmra997 Pogram jak jestem! Team: AC Milan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
^siaczeQ 0 Napisano 5 Listopad 2011 Gram jak jestem. PSN: siaczeq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pamPErSo 0 Napisano 5 Listopad 2011 pamPErSo jestem to gram :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juventino 0 Napisano 7 Listopad 2011 juventino_PL 23 lata. Juventus. Lubię też pograć słabszymi zespołami. Głównie wieczorami i noc. W tej chwili tylko 1vs1, w grudniu będę chętny na ligę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Biechu 1 Napisano 28 Listopad 2011 Mam nadzieje, że tutaj mi ktoś odpowie na to pytanie. Jak zagrać z osobą, którą ma się w znajomych? Jak jej zaproponować rywalizację? Z góry dzięki za odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk Melcher 0 Napisano 5 Grudzień 2011 PSN: patricowroc Gram jak jestem, najczęściej pod wieczór. Preferuje różne drużyny, zawsze coś fajnego można pograć. Pozdrawiam. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mentos10 0 Napisano 13 Grudzień 2011 Cześć wszystkim. Mam problem. Chciałbym sobie pograć online w pesa no ale wyskakuje mi co chwile dziwny komunikat po włączeniu już quick match wybiera mi przeciwnika, składy sobie ustalam no i ładuje się mecz. Wyskakuje ekran ze stadionem i herby klubów które grają po czym czarny ekran z niebieskim kółkiem w lewym dolnym rogu i potem wyskakuje mi komunikat że chyba sygnał za słaby czy coś w tym stylu. Przesył danych to : pobieranie ok. 7 mb a wysyłanie ok. 540 kb. Dodam ze mam liveboxa. Proszę o pomoc:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djmediator 0 Napisano 14 Grudzień 2011 no ja mam identyczna sytuacje jak ty.nie wiem o co chodzi.pes2011 hulał aż miło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mentos10 0 Napisano 16 Grudzień 2011 no ja mam identyczna sytuacje jak ty.nie wiem o co chodzi.pes2011 hulał aż miło. może byłby ktoś skory do pomocy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkmack 3 Napisano 19 Grudzień 2011 Niedługo będe miał Pes-a więc chciałbym sobie z kimś pograć on-line :) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paksiooo 0 Napisano 21 Grudzień 2011 Zaproście - Chętny do gry PSN : Najcok/najcok Zagram w każdy rodzaj rozgrywki w PES12 :D Warto też wymienić się doświadczeniem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxtom 0 Napisano 22 Grudzień 2011 jestem chetny do gry dzis zwital u mnie pes:) moj ID maxtomek pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mentos10 0 Napisano 24 Grudzień 2011 trzeba wyłączyć zaporę w liveboxie i wszystko śmiga :) no ja mam identyczna sytuacje jak ty.nie wiem o co chodzi.pes2011 hulał aż miło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik3112 1 Napisano 28 Grudzień 2011 ktos moze mi pomuc gdzie znajde opis pucharkow do zdobycia w pes12 bo nie kumam w niektorych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domin 107 0 Napisano 30 Grudzień 2011 Jest ktoś chętny do zagrania jakiejś ligi? Same mecze towarzyskie są trochę nudnawe . Jakaś mała liga to fajna opcja:) Jak są chętni to zapraszam na gg 12814890 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domin 107 0 Napisano 30 Grudzień 2011 (edytowane) Panowie , bez zbędnych ceregieli robimy zapisy do ligi:) Zapisy będą trwały kilka dni żeby było nas jak najwięcej. Będzie obowiązywać zasada umawiania się na dany mecz lub dwu mecz za pośrednictwem gg lub psn. Zasada prosta: wybieramy KLUB kto pierwszy ten lepszy, kluby nie mogą się powtarzac :) Będziemy grali lige w community(szczegóły wkrótce) zapraszam do dopisywania się:) 1.Domin -juve 2.Kodziro - Barca 3.Bery - City 4. Arek [Milan] 5. Rudy[Chelsea] 6. Globi [ Real Madryt] 7.djmediator [ Valencia] 8. sMentos[bayern] 9.maxtomek- Mancheser United 10. Dziuni - Napoli Edytowane 3 Styczeń 2012 przez domin 107 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mentos10 0 Napisano 1 Styczeń 2012 nick: smentos1991 team: Juventus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxtom 0 Napisano 2 Styczeń 2012 (edytowane) nick: maxtomek klub: Mancheser United choc chcialem Barce - a tak na marginesie nie mozna zrobic nikow zamiast klubow w lidze wtedy by kazdy wzial jaki chce Edytowane 2 Styczeń 2012 przez maxtom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DrakoPL 62 Napisano 2 Styczeń 2012 Mój network ID DrakoPL dodawajcie do znajomych to chętnie zagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domin 107 0 Napisano 2 Styczeń 2012 Odpowiadając na pytanie Tomka wyjaśniam że w tabeli będą nasze nicki:) ale chodzi tu o różnorodnośc i refleks .W innych ligach nie ma takiego luksusu w postaci wyboru drużyn. Myślę że liga ruszy w tym tygodniu:) Każdy dostanie instrukcje co i jak:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arek25 0 Napisano 3 Styczeń 2012 (edytowane) czekamy na resztę narazie ja(milan) i domin 107 jesteśmy w lidze dopisujcie się panowie i ruszamy:) Edytowane 3 Styczeń 2012 przez arek25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domin 107 0 Napisano 3 Styczeń 2012 Dokładnie.Jak się wszyscy dopiszecie to od razu dodawajcie się do znajomych:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziuni20 0 Napisano 3 Styczeń 2012 Witam chciałbym się zapisać do turnieju , skoro Milan nie jest już dostępny z tego co widzę to chciałbym wybrać Napoli . Czekam na informacje na temat turnieju . Ale piszę również z małą prośbą , otóż zakupiłem gierke Pes-a 2012 pod sam koniec grudnia od razu ściągnąłem Data Patch by były transfery ale w zeszłym roku gdy miałem Pes-a 2011 ściągnąłem również Patcha z internetu na P-driva i z P-driva na konsole i miałem znaczki klubów angielskich . Teraz gdy zrobiłem tak samo jak rok temu to nie udało Mi się piszę Mi na konsoli nie wiem czemu że na P-drivie nie ma żadnych plików . Ale nie interesują Mnie tylko znaczki angielskich klubów jak rok temu ale chciałbym takie klubu jak Borrusia , APOEL , Bate czy Viktoria , 3 komplet koszulek między innymi Milanu i Barcelony no i jakiś zestaw stadionów . Czy posiada ktoś patcha by spełnić te warunki lub chociaż część z nich ? Najbardziej Mi zależy na strojach i znaczkach dla klubów angielskich . Jak ktoś zdecyduje się na pomoc proszę pisać tu , na gadu (4977698) lub na e-maila jak komu wygodnej . Z góry dzięki i Pozdro . :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach