Skocz do zawartości
Patricko

Grand Theft Auto V

Rekomendowane odpowiedzi

GTA IV niestety pod wieloma względami było krokiem wstecz w stosunku do GTA: Sam Andreas, ale teraz zapowiada się na powrót ogromu GTA:SA, i bardzo dobrze :) Chociaż za sam klimat i fenomenalną muzykę bardziej cenie GTA VIce City.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GTA IV niestety pod wieloma względami było krokiem wstecz w stosunku do GTA: Sam Andreas, ale teraz zapowiada się na powrót ogromu GTA:SA, i bardzo dobrze :) Chociaż za sam klimat i fenomenalną muzykę bardziej cenie GTA VIce City.

Kompletnie się nie zgadzam. GTA SA było IMHO najgorszą częścią na silniku GTA III. A GTA IV to zupełnie inna bajka. Inny silnik, wszystko inne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kompletnie się nie zgadzam. GTA SA było IMHO najgorszą częścią na silniku GTA III. A GTA IV to zupełnie inna bajka. Inny silnik, wszystko inne.

Raczej chodzi o możliwości i rozbudowaną rozgrywke a nie o silnik. A co do IV to nie była taka zła. Jak dla mnie fenomenalna misja z napadem na bank. Mnie tam do gustu przypadły DLC do GTA IV szczególnie "The ballad of gay tony" pod względem rozbudowanych misji czego zabrakło w IV. A co do V to mam nadzieję, że powróci ogrom możliwości z SA i bardziej rozbudowane i ciekawsze misje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej chodzi o możliwości i rozbudowaną rozgrywke a nie o silnik. A co do IV to nie była taka zła. Jak dla mnie fenomenalna misja z napadem na bank. Mnie tam do gustu przypadły DLC do GTA IV szczególnie "The ballad of gay tony" pod względem rozbudowanych misji czego zabrakło w IV. A co do V to mam nadzieję, że powróci ogrom możliwości z SA i bardziej rozbudowane i ciekawsze misje.

The Ballad Of Gay Tony było strasznie trudne, ale ogólnie dodatki świetne. Grałem na X360, ale na PS3 chyba sobie kupię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Boże człowieku weź ty popraw te twoje kopiuj wklej bo tego nawet przeczytać się nie da. Co do topicu//Miło że w końcu Polski będzie w grach chociaż z angielskim w gta i innych gierkach rockstara zawsze sobie radziłem ale + dla R. up// Marne prowo gimbusie 2/10

Edytowane przez Asull

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja także nie mogę się doczekać premiery! Z pewnością zamówię pre-order, zatem trzeba pomalutku oszczędzać kaskę. Oby GTA V także wyszło w Polskiej wersji językowej, na co wszystko wskazuje. Pozdrawiam fanów serii GTA.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taki oto komentarz RG pojawil sie wczoraj na pierwszym trailerze gta5

@RockstarGames

If this trailer gets 10,000,0000 views UPLOAD TRAILER #2

Comosiem 10 godz. temu

Obecnie jest 9975402 xd

link do traileru

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Będzie come back do Kalifornijskich klimatów jak w San Andreas rolleyes.gif Tylko czekać, myślę,że Rockstars nie zawiedzie nas gamerów i fanów tej serii bo jeszcze tego nie zrobili wg. mnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda że wybrali jednak Los Santos,szkoda że nie Las Verentus czy San Fiero,bo tamte miasta były 100 razy lepsze niż Los Santos...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak czy siak i tak ją kupię na pewno bo do tej pory grałem we wszystkie edycję i bardzo mi się podobały.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Magazyn PSM3 wypuścił niedawno kolejny numer w którym jest artykuł o GTA V. Czekam na przetłumaczoną treść artykułu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja jestem wielkim fanem GTA ! Posiadam wszystkie część. Z traileru GTA V prezentuje się bardzo przyzwoicie. Mam nadzieję że się na grze nie zawiedziemy ! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja jestem wielkim fanem GTA ! Posiadam wszystkie część. Z traileru GTA V prezentuje się bardzo przyzwoicie. Mam nadzieję że się na grze nie zawiedziemy ! :)

Skąpy trailer nie zaprezentował nic czego byśmy już nie widzieli i kilka nic nie mowiących o samym gameplayu ujęciach. narazie za wcześnie by moówić że prezentuje się przyzwoicie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skąpy trailer nie zaprezentował nic czego byśmy już nie widzieli i kilka nic nie mowiących o samym gameplayu ujęciach. narazie za wcześnie by moówić że prezentuje się przyzwoicie.

Ja mogę to śmiało powiedzieć że prezentuje się przyzwoicie. Zobacz sobie pierwsze gameplaye z wcześniejszych gta to będziesz miał porównanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie się trailer podobał ;) Rockstar na bank stanie na wysokości zadania :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale pre-ordery się rozejdą, jak cena bedzie na poziomie max 250zł to biorę :). A skoro już ktoś wcześniej wspomniał o klimacie to jak dlamnie nic nie pobije Vice City i Vice City Stories. Te pastelowe jaskrawe kolorki, różowe marynarki, plaże, radiostacje ogólnie te miasto miało klimat :).

Edytowane przez Abarth091

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale pre-ordery się rozejdą, jak cena bedzie na poziomie max 250zł to biorę :). A skoro już ktoś wcześniej wspomniał o klimacie to jak dlamnie nic nie pobije Vice City i Vice City Stories. Te pastelowe jaskrawe kolorki, różowe marynarki, plaże, radiostacje ogólnie te miasto miało klimat :).

Jednocześnie Vice City było bardzo krótkie + nieco drewniany bohater. Nie będe oryginalny i powiem, że według mnie najlepszy klimat miało San Andreas - świetne osadzenie fabuły, ciekawe misje + samp. Pre-order obowiązkowy jako, że jestem fanem serii biorę w ciemno ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jednocześnie Vice City było bardzo krótkie + nieco drewniany bohater. Nie będe oryginalny i powiem, że według mnie najlepszy klimat miało San Andreas - świetne osadzenie fabuły, ciekawe misje + samp. Pre-order obowiązkowy jako, że jestem fanem serii biorę w ciemno ;)

Tak, san andreas miało dobrą fabułe ale tylko na początku (Los santos) puźniej już jakby się grało w inną gre. GTA V też mogę brać w ciemno :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WIADOMO COS O DACIE PREMIERY ?!

Tak, san andreas miało dobrą fabułe ale tylko na początku (Los santos) puźniej już jakby się grało w inną gre. GTA V też mogę brać w ciemno :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście, że nie :D. Nie znasz rockstar?. Informacja o premierze nastąpi pewnie jak zwykle w najmniej oczekiwanym momencie :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 maja 2012 sprawdzone!

Żartuję, ale mam nadzieję że chociaż mały dreszczyk emocji był :)

na razie wszelkie daty to plotki, a padło już wiele dat, od niezwykle optymistycznego maja po grudzień. Nawet powstała strona, która jest pewna daty premiery i odlicza dni,minuty do premiery. (bardzo możliwe, że podałem linka do niej we wcześniejszych postach). Czytając sporo plotek doszedłem do wniosku, że to będzie 2012 i w sumie tyle wiemy, chociaż to tylko domysły. Wierze, że choć jeden zwolniony albo pijany pracownik rockstar znający datę się wygadał, stąd też niektóre plotki. Ale, ale, ale... zawsze może być coś opóźnione w projekcie, stąd też mądra decyzja a nie podawaniu zbyt wczesnej daty. Ma być polonizacja, więc kto wie może w Polsce będzie miesiąc, dwa później.

No i w ten sposób można pisać i pisać a to wszystko to gdybania. Trzeba poczekać na oficjalne stanowisko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.