akumatom 34 Napisano 1 Listopad 2011 (edytowane) Witam Was drodzy forumowicze. Krótko zwięźle i na temat.Stworzyłem na Battlelogu pluton o wdzięcznej nazwie "n00b TEAM" i chciałbym Was serdecznie do niego zaprosić. Warunki: 1.Posiadanie gry Battlefield3 w wersji na PS3. 2.Wiek od 21 do 101 lat. 102 latków nie przyjmujemy ,bo używają wall hacków ;) 3.PSN ID 4.Konto na Battlelogu 5.Trochę wolnego czasu wieczorami(zakładam że głownie w weekendy ,ale jak będzie nas sporo i będą chęci to można grać nawet w tygodniu). Chciałbym żeby warunkami były też posiadanie headseta oraz zakaz grania Snajperami ale pewnie aż tyle nie mogę wymagać(chyba że macie podobne zdanie i wprowadzimy zakaz co do klasy Recon). Ten pluton ma być plutonem ludzi, którzy potrafią się dobrze bawić,bez zbędnej napinki.Jeżeli chcesz walczyć o wysokie K/D ratio czy inne "pierdoły" to zapraszam do innych hardcorowych zespołów. Myślę,że ilość około 30 osób w plutonie jest optymalna ,więc pamiętajcie zanim się zadeklarujecie że musicie mieć sporo wolnego miejsca w liście znajomych na PS3! Liczę na odzew z Waszej strony,oczywiście słowa zachwytu oraz słowa krytyki mile widziane. Lista żołnierzy wchodzących w skład plutonu: PSN ID / Battlelog 1. Tomas_1982 / Ps3Tomas_1982 2. zelkion / zelkion 3. Fuviks / Fuviks 4. modzerowo40i / modzerowo40i 5. przemus85 / przemus85 6. Seekan_DStroy_PL / Seekan_DStroy_PL 7. Sirroneth / Sirroneth666 8. Artoth / Artoth 9. PanKarol / PanKarol 10. mirutermi / mirutermi 11. eldery / mike_kalinowski 12. sadurx / sadurx 13. Homer S / homerusek - ogarnij swojego battleloga 14. Parker84 / PIOTREKch - ogarnij swojego battleloga 15. dannykato / dannykato 16. vonde_PL / vonde_PL 17. Raf_Raf_Raf_86 / Raf_Raf_86 18. kerr_r / kermiterek 19. shemaforash / shemaforash 20. Rtuber / Rtuber - wysłałem Ci zaproszenie do grona przyjaciół na Battlelogu,później Cię dodam do plutonu 21. HelpUncleSam / Nestfrom 22. Jez_Jerzy_89 / Jez_Jerzy_89 23. Guziiok / Guzii 24. TW-Damian / TW-Damian 25. gilas90PL / gilas90PL 26. luqbaq / luqbaq 27. StodiPm / StodiPm 28. hatter1987 / krakowlala 29. Splesh_85 / sPLesh_85 30. king89yaku / king89yaku Osoby które chcą dołączyć do plutonu a nie wpisały się na forum! Napiszcie chociaż jednego posta,przedstawcie się a miejsce się na pewno dla Was znajdzie :thumbsup: ELVISSS81 danydms RossoNero1990PL Uploaded with ImageShack.us http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655241044850332/ Edytowane 11 Listopad 2011 przez akumatom 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 1 Listopad 2011 Wchodzę w to! Rekrutujecie moderatorów? 1. Posiadam wersję na PS3 2. Lat 29, 3. Tomas_1982, 4. Incoming, 5. Głównie wieczory, i godziny około północne, 6. HS jest, K/D leży i kwiczy, wiele upokorzeń z pola bitwy nosi moje imię Ograniczenie co do snajperów mi jest obojętne, headsety na obecną chwilę też bo komunikacja głosowa ma wiele wspólnego z moim K/D :( Myślę jednak że przyszłościowo dobrze byłoby mieć możliwość rozmowy, więc jestem za. :whistling: EDIT: Konto battlelog; Ps3Tomas_1982 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 2 Listopad 2011 1.Posiadanie gry Battlefield3 w wersji na PS3. 2.Wiek 20 :< 3.Fuviks 4.Fuviks 5.Czas 24h ;p od rana do wieczora ;D (w weekendy tylko wieczorami 19+) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parker84 6 Napisano 2 Listopad 2011 Z chęcią bym się przyłączył, ale mam problem z Battlelogiem. Za cholere nie mogę się tam zalogować. :/<br> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 2 Listopad 2011 Z chęcią bym się przyłączył, ale mam problem z Battlelogiem. Za cholere nie mogę się tam zalogować. :/<br> Wejdz na Battlelog.battlefield.com , wybierz FAQ, Talk to Game Advisior po Prawej stronie i z tamtad wybierz Live Chat ,pomogą ci na bank :D mi parę dni pomagali i w końcu zrobili :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akumatom 34 Napisano 2 Listopad 2011 Rekrutujecie moderatorów? Moderatorzy będą mieli w naszym plutonie specjalną galerie na ścianie w sztabie ze zdjęciem pamiątkowym oraz pogrzebem wojskowym na koszt państwa ;) Z chęcią bym się przyłączył, ale mam problem z Battlelogiem. Za cholere nie mogę się tam zalogować. :/<br> Jak ogarniesz temat Battleloga to zostaniesz dopisany do listy na stałe teraz wpiszę Cię jako rezerwowego . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 2 Listopad 2011 (edytowane) AKTUALNY SKŁAD n00b TEAM stan na 24.11.2011 Battelog / PSNid 1) modzerowo40i / modzerowo40i 2) Ps3Tomas_1982 / TOMAS_1982 3) Lone11 / Szmergiell 4) kermiterek / kerr_r 5) dlugii_PL / loco_PL 6) bartus0077 / bartus007 7) Nestfrom / HelpUncleSam 8) zelkion / zelkion 9) Bartolinhos_PL / Bartolinhos 10) przemus85 / przemus85 11) ciacho27 / ciacho27 12) tomaff / Toqo 13) gilas90PL / gilas90PL 14) Raf_Raf_86 / Raf_Raf_Raf_86 15) luqbaq / luqbaq 16) shemaforash / shemaforash 17) king89yaku / king89yaku 18) Seekan_DStroy_PL / Seekan_DStroy_PL 19) Jez_Jerzy89/ Jez_Jerzy_89 20) Fuviks / Fuviks 21) Artoth / Artoth 22) dannykato / dannykato 23) sPLesh_85 / Splesh_85 24) Gula89_PL / Gula89_PL 25) sadurx / sadurx 26) RossoNero1990PL / RossoNero1899PL 27) StodiPm / StodiPm 28) TW-Damian / TW-Damian 29) krakowlala / hatter1987 30) Rtuber / Rtuber 31) Sirroneth666 / Sirroneth 32) linkin120289 / linkin120289 33) The_Siemek21 / The_Siemek Edytowane 27 Listopad 2011 przez pablos_83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akumatom 34 Napisano 2 Listopad 2011 @Tomo Za Chiny Ludowe nie mogę Cię odszukać na Battlelogu jako PS3Tomas_1982 , więc jak możesz to zostań Fanem plutonu dodam Cię do znajomych i wyślę zaproszenie do n00b TEAMu :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 2 Listopad 2011 A jak ktoś ma dobre K/D to może wbić? :P Ale ja nie chce, żeby takie było! Samo takie jest! Ludzie mi wchodzą pod lufę! 1. Jest limitejszyn na ps3 ofc. 2. 20 lat (chyba the youngest tutaj jestem) 3. PSN - homerusek 4. Battlelog - jeszcze mi naprawiają, ale pewnie będzie - homerusek 5. PON - PT 15-19, weekendy, różnie, na pewno z rańca gram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krettinio 36 Napisano 2 Listopad 2011 1. Gra jest 2. Wiek: 26 lat. 3. PSNid: przemus85 4. przemus85 5. Od wtorku do piątku: od 22. Sobota, niedziela, poniedzialek - większa część dnia 6. HS będzie w połowie listopada. Doświadczenie - brak doświadczenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akumatom 34 Napisano 2 Listopad 2011 A jak ktoś ma dobre K/D to może wbić? :P Ale ja nie chce, żeby takie było! Samo takie jest! Ludzie mi wchodzą pod lufę! Jesteś chyba dla "Nas" za dobrym graczem,K/D ratio na poziomie 1.81 powinieneś się zapisać do plutonu na poziomie.Rambo Team to miejsce dla Ciebie my aplikujemy do poziomu Leslie Nielsena , ale jak będziesz się upierał to może się złamię :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 2 Listopad 2011 Aha, Drużyna A od razu. :P Nie wymyślaj, tylko mnie zapisuj. Może już dziś mi Battlebloga zrobią. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 2 Listopad 2011 @Tomo Za Chiny Ludowe nie mogę Cię odszukać na Battlelogu jako PS3Tomas_1982 , więc jak możesz to zostań Fanem plutonu dodam Cię do znajomych i wyślę zaproszenie do n00b TEAMu :thumbsup: Potwierdzenie poprawnego zalogowania poniżej, nie wiem czemu mnie nie odszukuje, wlazłem na batllelog, zalogowałem się @ i hasłem do kont EA, poprosił mnie o wybranie nicku (przy moim PSNiD było napisane; taken), wpisałem taki jak podałem powyżej i przeszło, przywitało, pogratulowało etc ... ... 4. Battlelog - jeszcze mi naprawiają, ale pewnie będzie - homerusek ... Co miałeś nie tak? EDIT: Dobra coś mam spieprzone, nie mogę dodawać znajomych, nie mogę kliknąć w join w n00b plutonie, nie mogę w sumie nic, nawet statsów nie wczytuje, wyszukiwarka wyszarzona, nie wiem sam. Poszukam pomocy popołudniu, teraz pora popracować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akumatom 34 Napisano 2 Listopad 2011 Dobra coś mam spieprzone, nie mogę dodawać znajomych, nie mogę kliknąć w join w n00b plutonie, nie mogę w sumie nic, nawet statsów nie wczytuje, wyszukiwarka wyszarzona, nie wiem sam. Poszukam pomocy popołudniu, teraz pora popracować. Dobra wysłałem Ci zaproszenie do grona znajomych jak je zaakceptujesz to dostaniesz kolejne od n00b plutonu. BTW na Battlelogu nazywasz się Ps3Tomas_1982 wielkość liter ma znaczenie! Spadam do pracy wszystko co się wydarzy w tym temacie od teraz będzie miało swoje konsekwencje po 20:00 :ninja: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seekan_DStroy_PL 2 Napisano 2 Listopad 2011 1. jest limitka 2. wiek 22 3. PSN id: Seekan_DStroy_PL 4. battlelog - Seekan_DStroy_PL 5. czas wieczorami (po pracy), zwykle po 20 HS w trakcie kupowania (ciężko wybrać) ale za kilka dni będzie Fajnie będzie pograć z kimś, dla kogo liczba fragów nie jest jedynym wyznacznikiem dobrej zabawy :) 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 2 Listopad 2011 (edytowane) 1. jest limitka 2. wiek 22 3. PSN id: Seekan_DStroy_PL 4. battlelog - Seekan_DStroy_PL 5. czas wieczorami (po pracy), zwykle po 20 HS w trakcie kupowania (ciężko wybrać) ale za kilka dni będzie Fajnie będzie pograć z kimś, dla kogo liczba fragów nie jest jedynym wyznacznikiem dobrej zabawy :) @up Haha Sorry bardzo ;< chciałem ci dac + za liczbe fragów i myszka mi zjechała i nie wiem jak to cofnąc :D. A HS'a oryginalnego sony idzie już dostac za 80zł :P @All Przy okazji, będziemy porozumiewac się tutaj czy na Battlelogu w Plutonie? Edytowane 2 Listopad 2011 przez Fuviks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sirroneth 11 Napisano 2 Listopad 2011 1. Limitka 2. Wiek: 20 lat (to chyba nie taka straszna przeszkoda?) 3. PSN ID: Sirroneth 4. Battlelog: Sirroneth666 5. Środy, czwartki oraz czasami weekendy. Podanie złożone na Battlelogu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 2 Listopad 2011 fajna inicjatywa. Chcialbym jedynie od siebie dodac, ze rezygnacja z klasy Recon, to taki lekki strzal we wlasne kolano. Bo: 1. Sniper jak malo kto nadaje sie do spotowania wrogow na spore odleglosci lub w trudno dostepnych miejscach. 2. Ma mozliwosc zostawiania mobilnego spawn pointu, dzieki czemu nie trzeba biegac z bazy po smierci wszystkich czlonkow squadu. 3. posiada czujniki ruchu. 4. Ma mozliwosc niszczenia wrogich pojazdow na odleglosc. 5. Moze okazac sie jedyna bronia na sniperow w przeciwnej druzynie. Dlatego nie rezygnowalbym z tej klasy, a jedynie wprowadzil pewne motto stylu gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 2 Listopad 2011 fajna inicjatywa. Chcialbym jedynie od siebie dodac, ze rezygnacja z klasy Recon, to taki lekki strzal we wlasne kolano. Bo: 1. Sniper jak malo kto nadaje sie do spotowania wrogow na spore odleglosci lub w trudno dostepnych miejscach. 2. Ma mozliwosc zostawiania mobilnego spawn pointu, dzieki czemu nie trzeba biegac z bazy po smierci wszystkich czlonkow squadu. 3. posiada czujniki ruchu. 4. Ma mozliwosc niszczenia wrogich pojazdow na odleglosc. 5. Moze okazac sie jedyna bronia na sniperow w przeciwnej druzynie. Dlatego nie rezygnowalbym z tej klasy, a jedynie wprowadzil pewne motto stylu gry. Przyznaję ci racje też o tym myślałem ,Jeden dobry sniper w drużynie by się przydał :) ale to już zależy od decyzji Plutonu , ja tam głównie jako technik gram ^^ i jest przekokszony ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artoth 0 Napisano 2 Listopad 2011 Wiek: 20lat (mam nadzieję że to nie problem..) Nick: Artoth Battlelog : Artoth Klasa: głównie Assault HS: Jest Z czasem nie powinno być problemów poza okresami przed sesją i większymi kolokwiami ; d No i nie rezygnujcie do zera z snajperów bo to przesada w drugą stronę, sniper jest stanowczo sporą pomocą dla teamu. Problem jest gdy team składa sie z 10 sniperów, 2 na 12 osób w teamie się przyda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 2 Listopad 2011 Jeśli jeszcze dodajecie ludzi to chętnie z Wami pogram: 1. GRA: jest 2. WIEK: 26lat 3. PSNid: shemaforash 4. Battlelog: shemaforash 5. z czasem różnie bywa, ale generalnie wieczory (po 20) Jak będziemy grać to kupię od razu HS, na razie HS nie posiadam bo i nigdy takiej potrzeby nie miałem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanKar0l 0 Napisano 2 Listopad 2011 (edytowane) Hejo, Aż założyłem konto na forum żeby dołączyć do nOOb Teamu ;) Jak jest jeszcze miejsce to jestem chętny! 1.Gra : est 2. Wiek : 24 3. PSNid : PanKarol 4. Battlelog : PanKarol 5. Czas jest , w ciągu tygodnia wieczorami, w weekendy też w ciągu dnia. Co prawda dopiero wczoraj dostałem swojego BF3, ale całkowitym świeżakiem nie jestem - w Bad Company 2 39 poziom nastukałem, więc myślę że i tutaj jak tylko do nowego gameplay`u się przyzwyczaję to szybko pójdę w górę. Spinki nie mam - konsola to ma być relaks po pracy, więc nie jestem jednym z tych typów którzy drą się na wszystkich innych bo straciliśmy bazę ;) Nie mniej fajnie było by czasem pograć z bardziej stałą ekipą, która ogarnia grę, dlatego chciałbym być w plutonie. Ps. Headset będzie w listopadzie jakoś. Edytowane 2 Listopad 2011 przez PanKar0l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cyra22 25 Napisano 2 Listopad 2011 (edytowane) myślę, że będę doskonałym nabytkiem dla plutonu :thumbsup:. Czasowo - wieczory od 21.00, ale też niecodziennie (jak już usiądę, to do 1.00 - 2.00 mogę latać z giwerą) K/D na poziomie newbee (?) jest. HS mam, ale ze względu na przebywanie konsoli w miejscu spania używanie jego mam co nieco ograniczone (jeżeli to jest przyczynek do nie wejścia w skład plutonu, to wam wybaczam :pardon: ) psnid i battlelog: mirutermi (swój akces zgłosiłem już na battlelogu) wiek: 33 pozdrawiam Edytowane 2 Listopad 2011 przez cyra22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eldery 29 Napisano 2 Listopad 2011 też się pisze na to 1.Gra : jest, limited 2. Wiek : 26 3. HS: jest 4. PSNid : eldery 5. Battlelog : mike_kalinowski 6. wieczorki, i weekendy Ratio w okolicach 1,00 :P ale różnie to bywa :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dannykato 6 Napisano 2 Listopad 2011 Elo Elo jesli jeszcze zapisujecie tez sie pisze.... 1.Gra : jest, limited 2. Wiek : 30 3. HS: jest 4. PSNid : dannykato 5. Battlelog : dannykato 6. wieczory i weekendy 5. Assault Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach