vonde 24 Napisano 2 Listopad 2011 1. BF3 w wersji na PS3 - jest 2.Wiek: 20 3.PSN ID: vonde_PL 4.Konto na Battlelogu: vonde_PL 5. Wolny czas mam raczej w weekendy, ale wieczory w tygodniu tez pasuja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parker84 6 Napisano 2 Listopad 2011 Wejdz na Battlelog.battlefield.com , wybierz FAQ, Talk to Game Advisior po Prawej stronie i z tamtad wybierz Live Chat ,pomogą ci na bank :D mi parę dni pomagali i w końcu zrobili :P Ja też od jakiegoś czasu prubuje i nic nie mogą zrobić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 2 Listopad 2011 Ja też od jakiegoś czasu prubuje i nic nie mogą zrobić to zrób taki patent. Odpal przeglądarke w PS3 , wcisnij trójkąt wejdź w narzedzia , skasuj wszystkie ustawienia cookies i cache , i zaloguj sie na battlelog.battlefield.com z przegladarki ps3 ;) , z tamtąd aktywuj i bedziesz mogl wchodzic na kompie , jak to nie pomoże to nie mam pojecia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parker84 6 Napisano 2 Listopad 2011 to zrób taki patent. Odpal przeglądarke w PS3 , wcisnij trójkąt wejdź w narzedzia , skasuj wszystkie ustawienia cookies i cache , i zaloguj sie na battlelog.battlefield.com z przegladarki ps3 ;) , z tamtąd aktywuj i bedziesz mogl wchodzic na kompie , jak to nie pomoże to nie mam pojecia :D A to takiego patentu nie próbowałem. W tej chwili jestem na czacie z konsultantem EA i powiedział, że naprawi ten błąd w ciągu kilku minut. Mam nadzieje, że nie robi mnie w balona 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafcio 1 Napisano 2 Listopad 2011 (edytowane) Battlelog : Raf_Raf_86 hs Jest Gra oczywiscie tez jest Gram glownie wieczorami po 21 z weekendami to roznie bywa Wiek za 25 za pare tyg :) Psn Id Raf_Raf_Raf_86 K/D w okolicach0.8 to oczywiscie zalezy :) Trzeba miec wszysystko w pu*** bo liczy sie fun a jak przyokazji sie skopie konus tyłek to i satysfakcja bedzie ;) Ps. Przepraszam za brak PL Edytowane 2 Listopad 2011 przez Rafcio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sadurx 44 Napisano 2 Listopad 2011 Hej. Chętnie się przyłączę do plutonu. 1. Limitka jest. 2. Wiek 26 wiosen. 3. PSN / Battlelog: sadurx 4. Noob ratio jest. 5. HS aktualnie w reklamacji, niedługo powróci. 6. Godziny i dnie pacy zmienne, więc i mój czas na grę zmienny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kermiter 0 Napisano 2 Listopad 2011 i ja rowniez :) 1.Gra : jest 2. Wiek : 27 3. PSNid : kerr_r 4. Battlelog : kermiterek 5. wieczorami w ciagu tygodnia oraz weekendy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rtuber 12 Napisano 2 Listopad 2011 To i ja może sie załapię :) 1. BF3 na ps3 : JEST 2. Lat 21, 3. PSN / Battlelog : Rtuber 4.Gram głównie wieczorami, a i w weekend zdarzy się dłużej posiedzieć i zarwać nockę :) 5. HS : jeszcze brak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akumatom 34 Napisano 2 Listopad 2011 Trwało to chyba z godzinę ,ale ogarnąłem wszystko co napisaliście. Pierwszy post został zaktualizowany proszę o zapoznanie się z tym co wpisałem przy waszych nickach . BTW nie sądziłem ,że tak szybko będzie przybywać żołnierzy może w weekend odpalimy pluton :) Co do dyskusji o snajperach to można byłoby w naszych wewnętrznych pojedynkach przyjąć jakiś limit klasy Recon - 2 na 12 osobowy team? Co do gry z innymi zespołami to nie ma problemu każdy może grać snajperem :whistling: Jeżeli chodzi o kontakt miedzy uczestnikami to jeżeli wszyscy ogarną Battlelog to tam będziemy się umawiać na spotkania na forum będziemy się tylko chwalić jacy to jesteśmy zajebiści :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jerry89 1 Napisano 2 Listopad 2011 (edytowane) 1.Gra : PODSTAWOWA BF3 :) 2. Wiek : 23 WIOSNY 3. PSNid : Jez_Jerzy_89 4. Battlelog : Jez_Jerzy89 5. Popołudniami , wieczorkami , przy piwie do rana :) HEADSET oczywiście jest :) Edytowane 2 Listopad 2011 przez Jerry89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Guzi 1 Napisano 2 Listopad 2011 (edytowane) 1. Gra jest 2. Wiek 20 jest 3. PSNid : Guziiok 4. Battlelog : Guzii 5. Zależy jak mam czas wolny i ochotę to gram :) 6. HS po 15 będzie Edytowane 2 Listopad 2011 przez Guzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akumatom 34 Napisano 2 Listopad 2011 Witam ...chetnie pisze sie na ten pluton i nazwa jest po wypasie :) 1. PSNid : dannykato 2. Battlelog : dannykato 3. Wiek : 30 4. HS : jest 5. gram kazdego wieczoru ,weekendy zalezy 6. Assault pozdrawiam ... Zastanów się w jakim chcesz być plutonie bo zapisałeś się u Nas i u Dziadków!! <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dannykato 6 Napisano 2 Listopad 2011 Zastanów się w jakim chcesz być plutonie bo zapisałeś się u Nas i u Dziadków!! <_< heya ...zglosilem sie do 2 bo chce byc w jakims plutonie:) ...tam i tak mnie nie wzieli wiec melduje sie u was ..dolaczylem cie na battlelogu ...podeslij mi tylko jeszcze na ps3...pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damianoo666 5 Napisano 3 Listopad 2011 Udało się w końcu zalogować do battleloga, więc i ja się zgloszę. 1.Gra jest 2.Wiek 21 3.PSN: TW-Damian 4.Konto na Battlelogu: TW-Damian 5.Gram głownie wieczorami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gilas90 0 Napisano 3 Listopad 2011 1. Gra oczywiście jest 2. Za niecałe 2 tyg kończę 21 więc nie powinno być z tym problemu 3. PSN ID gilas90PL 4. Battlelog gilas90PL 5. Czas prawie co dziennie po 20, niekiedy także w dzień 6. HS niestety aktualnie nie posiadam O K/D ratio nawet nie wspominam bo pewnie oniżej 0.50 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vonde 24 Napisano 3 Listopad 2011 Dziwne, ze nie mozesz mnie znalezc na battlelogu. Jestem zalogowany w tym momencie na battlelogu i wszystko jest ok, nazwa i cala reszta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akumatom 34 Napisano 3 Listopad 2011 Dziwne, ze nie mozesz mnie znalezc na battlelogu. Jestem zalogowany w tym momencie na battlelogu i wszystko jest ok, nazwa i cala reszta. Już jest ok.Wysłałem ci zaproszenie do grona znajomych jak mnie dodasz to wyślę zaproszenie do plutonu :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luqbaq 2 Napisano 4 Listopad 2011 1. GRA: jest 2. WIEK: 27lat 3. PSNid: luqbaq 4. Battlelog: luqbaq 5. wieczorami i weekendy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stodi 0 Napisano 6 Listopad 2011 (edytowane) 1.gra jest 2.wiek :24 3.psnId: StodiPm 4.Battlelog: StodiPm 5.Głownie późny wieczór, ale ogólnie to kiedy tylko jest wolna chwila 6.HS jest Edytowane 6 Listopad 2011 przez Stodi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HatteR1987 0 Napisano 6 Listopad 2011 1. Jest :) 2. 24 3. hatter1987 4. krakowlala 5. wieczory weekend hs jest tylko teamu brak :( :P jestem dobrym inzynierem i wsparciowcem :) jednym slowem polecam sie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Splesh 5 Napisano 6 Listopad 2011 Jeżeli można się jeszcze dołączyć to jestem chętny :) 1. gra jest 2. wiek: 26 lat 3. psn: Splesh_85 4. battlelog: sPLesh_85 5. głównie wieczory i weekendy 6. HS jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 7 Listopad 2011 Noż cholera nadal mi ten battleszajs nie działa. Chyba znów będę musiał pogadać z tym gejm advajsorem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil Trybus 0 Napisano 7 Listopad 2011 1.GRA Jest. 2.Wiek 22 lata 3.PSN ID - king89yaku 4.Konto na Battlelogu - jest king89yaku 5.Weekendy wieczorami, Pon-Pt - 18 - 22 (możliwie dłużej) 6. HS - JEST Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HelpUncleSam 0 Napisano 7 Listopad 2011 (edytowane) "n00b team" - Będę tu pasował ;) BF3: Kupiony 2 dni po premierze (Jest) Wiek: 23 PSN: HelpUncleSam Battlelog: Nestfrom (Jest) Headset: Jest Czas wolny: W tygodniu różnie to wygląda, acz będę się pojawiał w godzinach 13:00 - 18:00 z uwagi na nocki i trochę roboty w domu. W weekendy najczęściej wyjeżdżam, jedynie czasami, kiedy wyjazd jest później, pykam sobie 12:00 - 14:00. *K/D jest co najmniej kiepskie, czego powodem są moje zdolności manualne na poziomie 10 - latka (w BC2, co prawda nie miałem tego problemu, ponieważ celowało się o wiele płynniej, ale w BF3 to już istna sieka :/ ) Dzięki. Edytowane 8 Listopad 2011 przez HelpUncleSam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mouses 0 Napisano 7 Listopad 2011 1.GRA Jest. 2.Wiek 32 lata 3.PSN ID - zelkion 4.Konto na Battlelogu - zelkion 5.Weekendy , Pon-Pt - 18 - 02 6. PSEye + Słuchawy pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach