marcinwks 0 Napisano 16 Październik 2008 Sam się zacząłem o siebie bać jak wczoraj o 2 skończyłem grac i widziałem jak mi zony przed oczami latały, he he. ..a tak poważnie to jest to jeden z najbardziej wciągających tytułów w jakie grałem, a trofea na tyle trudne, że działają mi na ambicję (a ambitny to ja jestem;)) Tylko, że już żadnego złotka raczej nie wywalczę, za duży hardcore dla mnie. No i patrzyłem na rekordy kolesi, pierwszy miał bodajże ponad 90 zon (w tym prawie 70 perfect)... przeżegnałem się jak to zobaczyłem. Bo to nie ludzie. To boty i roboty. Złotko wywalcz, pt: wszystkie złote komórki w kampanii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zeratul 3 Napisano 16 Październik 2008 PORADNIK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FLOREK86 0 Napisano 17 Październik 2008 Bo to nie ludzie. To boty i roboty. Złotko wywalcz, pt: wszystkie złote komórki w kampanii. Ze złotkami w kampanii też chyba nie da rady, zaciąłem się na TIME TRIAL na SOL2 w 7 evencie, porażka dla mnie ta trasa;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGpl 1 Napisano 17 Październik 2008 Ze złotkami w kampanii też chyba nie da rady, zaciąłem się na TIME TRIAL na SOL2 w 7 evencie, porażka dla mnie ta trasa;) SOL2 to ta w górska? Ze śniegiem...Daj spokój z tą trasą Na klasie Phantom i poziomie Elite,narazie jest poza zasięgiem Przynajmniej moim. Pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GraveDigga 0 Napisano 17 Październik 2008 Sol 2 to ta z tą serpentyną zawieszoną w powietrzu. Ta zimowa to Simbeco Climb albo jakoś podobnie. Obie trasy na phantomie są bardzo wymagające. pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FLOREK86 0 Napisano 17 Październik 2008 Sol 2 to ta z tą serpentyną zawieszoną w powietrzu. Ta zimowa to Simbeco Climb albo jakoś podobnie. Obie trasy na phantomie są bardzo wymagające.pozdro 1. Zgadza się, ale na Secombo Climb wiem gdzie użyć boosta żeby zyskać sporo czasu, a na SOL 2 nie bardzo i tu jest pies pogrzebany.. 2. Wygrałem dwa pierwsze wyścigi na PHANTOM i ELITE, jeśli wyłączy się PA i bronie to nie jest aż tak ekstremalnie trudno."Wystarczy" nie przyklejać się do band i starać się zaliczać niebieskie strzałeczki.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 17 Październik 2008 1. Zgadza się, ale na Secombo Climb wiem gdzie użyć boosta żeby zyskać sporo czasu, a na SOL 2 nie bardzo i tu jest pies pogrzebany..2. Wygrałem dwa pierwsze wyścigi na PHANTOM i ELITE, jeśli wyłączy się PA i bronie to nie jest aż tak ekstremalnie trudno."Wystarczy" nie przyklejać się do band i starać się zaliczać niebieskie strzałeczki.. 1. na Secombo gdzie ten boost? na tym slalomie po tunelu? 2. jak sie WYLACZY PA? to wy gracie z PA? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 17 Październik 2008 Ja niestety nie moge przeleciec jednego wyscigu - chenghue project na phantom w ostatnim evencie. Kiedys bylem niecala sekunde za prowadzacym, ale to max co mi sie udalo wyciasnac. Drugi niezaliczony pucharek to 8-wyscigowy tournament takze na phantomie w 8 evencie. W akcie desperacji wlaczylem PA i myslalem ze bedzie lepiej. I wiecie co? Wcale nie bylo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FLOREK86 0 Napisano 17 Październik 2008 1. na Secombo gdzie ten boost? na tym slalomie po tunelu?2. jak sie WYLACZY PA? to wy gracie z PA? 1. Tak, przy wylocie z tunelu dajesz boost i przelatujesz nad tym "slalomem". 2. Nie wiem czy to jest Twój pierwszy WipEout, ale mój tak... i na początku choćbym chciał latać bez PA to mijało się to z celem bo nie odczepiłbym się od bandy po pierwszym zakręcie. W tej chwili śmigam bez, ale nie dziw się ludziom którzy grają z PA zwłaszcza na Rapier bądź Phantom bo gra jest wymagająca i takich nowicjuszy jak ja wali po pysku za każdy błąd. Ja niestety nie moge przeleciec jednego wyscigu - chenghue project na phantom w ostatnim evencie. Kiedys bylem niecala sekunde za prowadzacym, ale to max co mi sie udalo wyciasnac. Drugi niezaliczony pucharek to 8-wyscigowy tournament takze na phantomie w 8 evencie. W akcie desperacji wlaczylem PA i myslalem ze bedzie lepiej. I wiecie co? Wcale nie bylo Nie wiem czy masz ustawiony poziom Elite czy nie, ale ja w ostatnim evencie zmieniłem go na niższy bo wygranie tam wyścigu graniczyło z cudem (w moim wypadku). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 17 Październik 2008 Ja na novice przelecialem juz dawno temu Te dwa wspomniane wyscigi chce zrobic na elite Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Larghart 0 Napisano 19 Październik 2008 W statystykach pojazdow jest wartosc 'THRUST', co ona oznacza ? Wyzsza jest dla nas lepsza ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Październik 2008 W statystykach pojazdow jest wartosc 'THRUST', co ona oznacza ? Wyzsza jest dla nas lepsza ? Thrust jest to acceleration inaczej czyli jak szybko rusza z miejsca.Chyba ze cos pokielbasilem to niech mnie ktos poprawi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Październik 2008 Normalnie przechodze sobie campaign wszystkie racey na zloto na elite i przeszedlem i czekam na trophy a tu zonk sie okazalo ze tournament tez chca na zloto na elite co za bydlaki takie ostrzezenie dla przyszlych chetnych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGpl 1 Napisano 21 Październik 2008 Normalnie przechodze sobie campaign wszystkie racey na zloto na elite i przeszedlem i czekam na trophy a tu zonk sie okazalo ze tournament tez chca na zloto na elite co za bydlaki takie ostrzezenie dla przyszlych chetnych. No to ba ,tournament to w końcu też wyścig,a raczej seria.Więc wiadomo,że trzeba się także i tu pomęczyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 21 Październik 2008 Jak latalem tournamenty na elite to wydawalo mi sie ze poziom przeciwnikow jest troche nizszy niz w przypadku pojedynczego wyscigu na elite. Wszystkie turnamenty na elite przechodzilem za pierwszym razem pomijajac ten w ostatnim evencie -> wszystko na phantomie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Październik 2008 Jak latalem tournamenty na elite to wydawalo mi sie ze poziom przeciwnikow jest troche nizszy niz w przypadku pojedynczego wyscigu na elite. Wszystkie turnamenty na elite przechodzilem za pierwszym razem pomijajac ten w ostatnim evencie -> wszystko na phantomie. Dokładnie tez mialem takie wrazenie te wolne luzik tez strzelilem odrazu juz mialem ostatni przejsc ale rozwalili mnie na sol2 i zabraklo mi 3 punktow do złota ale teraz juz wiem ze trophy jest moje dzisiaj to chyba zalatwie jak bede mial chwile,ale co z tego jak na arcade perfect znowu trza przejsc i to wszystkie 16 a w odwrocona jeszcze zadna nie gralem jawnie niekonczaca sie opowiesc z ta gra.Czlowiek chcialby juz teraz pozaliczac usiasc i zrobic a tu trza katowac i katowac az sie wycwiczysz no ale w tym cale piekno tej gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caballero 31 Napisano 22 Październik 2008 [...]trza katowac i katowac az sie wycwiczysz no ale w tym cale piekno tej gry. Prawda, wszystkie wyniki muszą być wyśrubowane na maksa, jeżeli chcemy zdobyć trophy, mi dopiero udało się zdobyć "Beat Zico" trophy co zajęło mi chyba 600 okrążeń na Anulpha Pass, ale w końcu udało się przelecieć na 30:69. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 22 Październik 2008 Prawda, wszystkie wyniki muszą być wyśrubowane na maksa, jeżeli chcemy zdobyć trophy, mi dopiero udało się zdobyć "Beat Zico" trophy co zajęło mi chyba 600 okrążeń na Anulpha Pass, ale w końcu udało się przelecieć na 30:69. gratulacje xD beat zico gruuby hc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 23 Październik 2008 Ja se porobiłem wszystkie iventy od 1-6 na złoto, reszta, czyli 7 i 8 ivent mam pomieszane srebrem i złotem. Najwięcej chyba problemów mam na Vineta K, nie mogę tam wycisnąć 0,12s do złota , poza tym dużo pomaga polatanie w Racebox na speedlap 99 okrążeń, ja od swojego (myślałem że genialnego wyniku) odjechałem o 5s po 70 okrążeniu Jednak w tej grze praktyka to to co pozwala zdobywać góry! Jedyna gra jak dla mnie dotychczas tak wymagająca... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 23 Październik 2008 beat zico to jeszcze jakbym się mocno napiął. Ale doleciec do 75 zony to juz jest masakra! Przekracza to moje mozliwości percepcyjne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 23 Październik 2008 beat zico to jeszcze jakbym się mocno napiął. Ale doleciec do 75 zony to juz jest masakra! Przekracza to moje mozliwości percepcyjne. Nie jesteś sam Zastanawia mnie jedno, w trophy Wipa jest puchar z znaczkami z pada... o co tam kaman? Nie wiem co muszę zrobić bo w opisie mam ????... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
picld 0 Napisano 23 Październik 2008 masz na mysli taki czarny z ikonkami guziczkow?? jesli tak - to jest to standardowe oznaczenie "ukrytych" trophies.. takim np. jest "smile please" albo "happy accident" w Wipeoucie poszukaj sobie na jakims servisie www.ps3tophies.XXX* albo w tym watku prowadzonym prze Emira, jak zdobyc te z opisem "???" *wybrac dowolna domene, servisow o danej tematyce jest juz od ciula Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caballero 31 Napisano 23 Październik 2008 Na której trasie według was najłatwiej osiągnąć Zone 75 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FLOREK86 0 Napisano 23 Październik 2008 Na której trasie według was najłatwiej osiągnąć Zone 75 ? Moim zdaniem Anulpha Pass (chyba tak to się piszę), sam nie zrobiłem ZONE ZEUS ale pozostałem trofea za zony zrobiłem na tej trasie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinwks 0 Napisano 23 Październik 2008 Nie jesteś sam Zastanawia mnie jedno, w trophy Wipa jest puchar z znaczkami z pada... o co tam kaman? Nie wiem co muszę zrobić bo w opisie mam ????... Zapewne chodzi o wyłączenie analoga, krzyżaka i spustów. Trzeba wygrac wyścig używając tylko sensorów ruchu. Banalne zadanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach