wojtaszek88 0 Napisano 21 Czerwiec 2011 Spoko, że ktoś się zgłosił. Szukam chętnych dalej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matioss 2 Napisano 24 Czerwiec 2011 Piszcie do mnie na psn, też chętnie zagram. btw. na czym polega tryb tournament ? Nawet jak jestem pierwszy to i tak nie dostaję żadnego medalu.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klayman85 10 Napisano 24 Czerwiec 2011 Piszcie do mnie na psn, też chętnie zagram. btw. na czym polega tryb tournament ? Nawet jak jestem pierwszy to i tak nie dostaję żadnego medalu.. Pytasz o tournament w trybie online? Jeśli tak, to grając po sieci nie dostajesz medali czy innych nagród. Tutaj łapie się różne odznaki które nie mają żadnej wartości, no i oczywiście punkty doświadczenia. Jeśli zaś piszesz o tournament w kampanii, to jeśli byłeś pierwszy a nie masz tego faktu zaznaczonego odpowiednią grafiką na "mapce" kampanii to sam nie wiem... jakiś bug jest mało prawdopodobny, spróbuj raz jeszcze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 24 Czerwiec 2011 Piszcie do mnie na psn, też chętnie zagram. btw. na czym polega tryb tournament ? Nawet jak jestem pierwszy to i tak nie dostaję żadnego medalu.. Może wychodzisz po pierwszym wyścigu? Tournament w kampanii leci się kilka wyścigów pod rząd, za każdy race dostajesz punkty w zależności od zajętego miejsca, jeśli po ostatnim wyścigu masz najwięcej punktów wygrywasz. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tonder 5 Napisano 26 Czerwiec 2011 Mam pytanie odnośnie gry online, czy grając jest możliwość włączenia voice chatu bez potrzeby trzymania cały czas wciśniętego L3 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 26 Czerwiec 2011 Nie ma, tylko taka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
winiasz 94 Napisano 27 Czerwiec 2011 Pro gracze uzywaja strzałek czy "grzybków" do skręcania? Bo nie chce nabierac złych nawyków ale ogolnie lepiej mi sie na strzałkach jeździ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 27 Czerwiec 2011 "Pro" zawodnicy potrafią jeździć i na tym i na tym... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominik Demute Natsumi 0 Napisano 4 Lipiec 2011 zbieram ekipe na ustawkę żeby zdobyć trofeum Bling Brigade, to ten wyścig online na 8 osób z chromowanymi pojazdami. Chętni niech odpiszą. siema ja jestem za i mam jeszcze 4 userów... daj znać kiedy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rotting 0 Napisano 6 Lipiec 2011 Witam, chętnie się pościgam. Wymiataczem nie jestem, więc jeśli są inni początkujący to zapraszam na wyścigi w dobrej atmosferze - Rumakko. Najchętniej wieczorami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rotting 0 Napisano 8 Lipiec 2011 Poszukuję jednej zainteresowanej osoby do wbicia pucharów - Endurance (wygrać turniej składający się z 12 wyścigów) i przy okazji Connected 2 (wygranie 10 wyścigów online). Po wbiciu oferuję pomoc przy wykonaniu tych samych pucharków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 8 Lipiec 2011 Pograj troche online i pucharki same wpadną, dużo ludzi teraz gra. Dla Endurance nie trzeba wygrać tournamentu, wystarczy go ukończyć. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 28 Sierpień 2011 Tak latają zawodowcy. :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Akardo 7 Napisano 28 Sierpień 2011 Tak latają zawodowcy. ! :thumbsup: Niezłego ma skilla ten gracz. Kto zdobył platynę w tej grze jest bardzo dobrym graczem. Póki co mam tylko ponad 40% ale kiedyś będę miał 100%. Wystarczy tylko grać i grać. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirlukas77 7 Napisano 14 Listopad 2011 Od jutra ostaro wezmę się za karierę (ukończylem dopiero 3 sezony i kawałek 4) to do was dołączę: 1. wojtaszek88 2. tata_arek Macie już te trofeum, bo chętnie się dołączę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falcon87pl 108 Napisano 25 Listopad 2011 Nie grałem nigdy w żadnego Wpieouta, ale chyba kupię wersję pudełkową HD Fury. Tak oglądam filmiki i wygląda kusząco :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klayman85 10 Napisano 26 Listopad 2011 Nie grałem nigdy w żadnego Wpieouta, ale chyba kupię wersję pudełkową HD Fury. Tak oglądam filmiki i wygląda kusząco :D Kupuj w ciemno, tym bardziej że kosztuje teraz grosze. Wipeouty to gry które wynagradzają trud włożony w ich opanowanie, więc jeśli tylko będziesz miał zacięcie to starczy ci na dłuuugi czas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sporek 4 Napisano 10 Styczeń 2012 Witam, mam tą grę od dość dawna z darmowego pobrania, gra jest super, ale nadal nie mogę do tego dojść. Jak robić te "triki", piruety, i obroty w powietrzu ? Ja jakoś nie umiem, próbowałem i za chiny nic nie wskórałem... Z góry dziękuje za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 14 Styczeń 2012 (edytowane) Lekcja: tutorial http://www.wipeoutzone.com/forum/showthread.php?t=6308 Ciekawostka: Filmik rekordem świata www.youtube.com/watch?v=Zqmdv5iyIO Edytowane 14 Styczeń 2012 przez pack Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach