maario 0 Napisano 19 Styczeń 2013 Jak to zrobić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fresh--PL 0 Napisano 3 Kwiecień 2013 Jeśli aktualne: w menu MP wciskasz na padzie ''select'' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strusiu44 9 Napisano 12 Kwiecień 2013 siemka czy ktoś z was używa COD ELITE ? U mnie po odpaleniu aplikacji zawiesza całą konsole - pomaga jedynie restart konsoli. Natomiast gdy aplikacje odpalę z poziomu gry wyskakuje " Request error: There was an error comunicating with the CALL of Duty ELITE service. Returning to the titlt screen. " Ktoś wie o co chodzi?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fresh--PL 0 Napisano 13 Kwiecień 2013 Elita na ps3 też mi nie chodzi, więc na kompie polecam odpalić : elite.callofduty,com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strusiu44 9 Napisano 16 Kwiecień 2013 ale co mi to da - jak zaloguje się w elite na kompie? jak i tak mimo zalogowania nie wejdę do Call of Duty: MW3 Multiplayer !!!!!!!!!!!!! więc logowanie przez pc nie będąc zalogowanym na ps3 jest bez sensu - range mogę zobaczyć z poziomu konsoli ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 16 Kwiecień 2013 Tyle, że z poziomu pc możesz wejść we wszystkie operacje klanowe i statystyki. Błąd tkwi w tym, że jest zrypana apka bo wyświetla, że nie rozgrywasz meczy radzę pograć ze 2-3 dni i powinno działać jeśli nie to czytać na forum mw3 callofduty.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strusiu44 9 Napisano 20 Kwiecień 2013 Jeżeli komuś nie odpala się aplikacja z poziomu konsoli niech wejdzie do ustawień konsoli i wyłączy Sterowanie przez HDMI. Po wyłączeniu tej opcji aplikacja powinna się zaktualizować i normalnie powinna się się odpalać - ale niestety dalej jest problem z zalogowaniem się przez nia do MW3. Z tego co się dowiedziałem to najprawdopodobniej nie są wspierane serwery mw3 - dlatego cały czas wyskakuje błąd logowania. Dodam jeszcze że na Black Ops 2 apka chodzi normalnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 20 Kwiecień 2013 Z tego co się dowiedziałem to najprawdopodobniej nie są wspierane serwery mw3 No co ty nie powiesz o.0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strusiu44 9 Napisano 10 Maj 2013 ktoś z was orientuje się czy po ukończeniu wszystkich wyzwań danej broni dostajemy jakiś emblemat i tytuł? nie chodzi mi tu o poziom broni lecz o wyzwania łącznie z trafieniami w głowę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spike1314 47 Napisano 10 Maj 2013 Wszystkie emblematy w MW3 masz poniżej - http://mw3titles.com/emblems za ukończenie wszystkich wyzwań nie ma nic - jest za 1000 killi i 500 headów - jednym modelem broni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strusiu44 9 Napisano 10 Maj 2013 (edytowane) ok dzięki - właśnie o to mi chodziło - 1000 kila - zrobiłem - zostało mi około 200 headshotsów powiem ze ciężko jest trafić w łepek tą bronią mimo dodanego celownika - może ktoś zna jakiś sposób na szybsze wbicie pozostałych headów ??? jeszcze jedno pytanie za dwa lewele przechodzę na kolejny prestiż i nie wiem czy jak go wykupie to wykasuje mi kile i headsy z tej broni ? i teraz nie wiem czy wstrzymać sie z kolejnym prestizem do czasu zrobienia 500 headsow czy śmiało bez obawy wykasowania tych wyzwań mogę przejść dalej ??? Edytowane 10 Maj 2013 przez strusiu44 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spike1314 47 Napisano 10 Maj 2013 (edytowane) powiem ze ciężko jest trafić w łepek tą bronią mimo dodanego celownika - może ktoś zna jakiś sposób na szybsze wbicie pozostałych headów ??? jeszcze jedno pytanie za dwa lewele przechodzę na kolejny prestiż i nie wiem czy jak go wykupie to wykasuje mi kile i headsy z tej broni ? i teraz nie wiem czy wstrzymać sie z kolejnym prestizem do czasu zrobienia 500 headsow czy śmiało bez obawy wykasowania tych wyzwań mogę przejść dalej ??? Chyba nie ma sposobu - ja mam trochę więcej niż 10% headów w MP7 w aktualnym prestiżu - sprawdź ile masz - generalnie rzadko jest czas żeby dokładnie przymierzyć w głowę. Jeżeli zbierasz na eblemat to nic ci nie wykasuje - kasuje tylko bieżące staty dla poszczególnych broni - ogólne nie. W "koszarach" przy wyzwaniach dla broni masz podane dwa razy wartości killi i headów na samej górze i na dole - u góry są na obecnym prestiżu na dole ogólne. Ogólne zlicza max do 2500 killi i 1000 headów z tego co pamiętam, ale tych na 100% nie resetuje po prestiżowaniu. Inna sprawa że MP7 jest ostatnim SMG które odblokowujesz więc najlepiej wykup go sobie za prestiż - będziesz mógł go używać od najniższego lvl (4). Edytowane 10 Maj 2013 przez spike1314 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strusiu44 9 Napisano 11 Maj 2013 Dokładnie zbieram na emblemat i szkoda by było przechodząc na kolejny prestiż stracić wszystkie heatshoty _ ale będę musiał zarezykowac i sprawdzić na własnej skórze czy zresetyje mi ogólne heaty i kile. Później dam znać . Wysłane z mojego HTC Desire HD za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scooby-Doo 138 Napisano 11 Maj 2013 (edytowane) Nie ma ryzyka, na miliard % tego ogólnego postępu broni nie kasuje spokojnie możesz przejść na prestiż. Edytowane 11 Maj 2013 przez Scooby-Doo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strusiu44 9 Napisano 11 Maj 2013 Przeszedłem na kolejny prestiż i muszę stwierdzić że to o co się obawiałem zostało bez zmian - czyli kile i heaty bez kasacji . Dzięki wszystkim za pomoc :D Wysłane z mojego HTC Desire HD za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 12 Maj 2013 Headshoty, kille wyzwania za prestiż zostają bez zmian usuwane są tylko lvle broni, wyzwania wszystkie oprócz prestiżowych tyle w temacie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strusiu44 9 Napisano 18 Maj 2013 w znaku wywoławczym pod tytułem mamy 4 miejsca na wstawienie emblematu - jak to zrobić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spike1314 47 Napisano 18 Maj 2013 (edytowane) w znaku wywoławczym pod tytułem mamy 4 miejsca na wstawienie emblematu - jak to zrobić ? Pewnie chodzi ci o rangi w multi z poprzednich odsłon (MW, WAW, MW2, BO) nie są to emblematy do wstawiania. Edytowane 18 Maj 2013 przez spike1314 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk18 3 Napisano 3 Lipiec 2013 Witam. Mam pytanie . Czy ktoś byłby taki miły i udostępnił hack lobby w mw3 na ps3 ? Jesteśmy z kolegami leniwi i nie chce nam się wbijać lvl. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 4 Lipiec 2013 Wbijanie lvli i wyzwań to sama przyjemność, a przez takie osoby jak wy ludzie mówią, że tylko nooby i dzieci grają w coda... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 4 Lipiec 2013 Dużo ludzi ciśnie jeszcze w tego CoDa? Można kupić uzywke czy jest jakiś onlinepass? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 4 Lipiec 2013 Ludzi gra pełno i gra nie posiada online passa, żaden cod nie ma. Śmiało kupuj używkę ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiaderny007 0 Napisano 2 Sierpień 2013 (edytowane) witam. czy jest możliwość ustawienia asystenta celowania w trybie multiplayer? w kampani jest w opcjach mozna ustawić a w wieloosobowej nie ma. Edytowane 2 Sierpień 2013 przez wiaderny007 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek882 8 Napisano 4 Sierpień 2013 witam. czy jest możliwość ustawienia asystenta celowania w trybie multiplayer? w kampani jest w opcjach mozna ustawić a w wieloosobowej nie ma. Taaa... nie da się ustawić ponieważ liczy sie skill jest tylko lekkie naprowadzanie które według mnie nic nie daje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackbarxiao 0 Napisano 28 Listopad 2013 ja też będę po F1 od razu ___________________ Fifa 14 Ultimate Team Coins Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach