tata_arek 79 Napisano 13 Sierpień 2012 W Polsce nie dostaniesz chyba nawet za 5 mln, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 29 Sierpień 2012 Mam do wyrwania nowego w folii za 80zł tylko okładka jest po niemiecku. Nie wiecie czy jest możliwość zmiany języka? Żeby się nie okazało tak jak miałem z CoD MW3 że tylko po Niemiecku było bez możliwości zmiany języka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
75 radolec 88 Napisano 10 Wrzesień 2012 też czekam na te gierę... z tego co wiem miał wydać ja empik, zmienił się wydawca na ... dość mało znanego IQ Publishing i ma słaba kampanie reklamową rzeczywiście nie ma jej: w mm, euro, media ekspert, empiku... widziałem na allegro uwaga 2 sztuki! jedna nówka i jedną używaną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 10 Wrzesień 2012 Jak ktoś chce to ja mam w pracy 2 sztuki. Jedna w Kielcach a druga powinna być w Radomiu po 149zł A gra przeciętna. Zalatuje NFS Shiftem i model jazdy jakiś taki dziki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
75 radolec 88 Napisano 5 Październik 2012 udało mi się za 79 zł używaną sztukę zdobyć, używana, ale w bardzo dobrym stanie pomęczyłem wczoraj godzinę, golden era, o ile widok z kokpitu i model jazdy dają radę i jest nawet dobrze, to widok zza samochodu jest jeszcze ok ale odczucia co do prowadzenia są fatalne, i oczywiście nadsterowność daje cały czas o sobie znać, lekkie puknięcie przeciwnika w moje auto, kończy się zazwyczaj masakrą totalną, reasumując: po godzinie grania za 79 zł warto, za 150-170 szkoda kasy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 13 Październik 2012 Tak samo jak w pierwszym nfs shift. Ten sam silnik. Gra jest kiepska. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
75 radolec 88 Napisano 20 Październik 2012 ale platyna łatwo wpada, tylko czasu wymaga troszku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach