Skocz do zawartości
Link396

+ & - Na Forum

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki, ale to co proponujesz to jest zachowanie... Jakby to powiedzieć "On mi dał to ja mu też dam". Wiem kto mi go dał, ale mu nie oddałem bo nie widzę w tym sensu, ale żeby minusować za coś takiego?!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na pewno zaczną się wojny w przypadku gdy będzie widać minusujących, ale za to osoba masowo wstawiająca minusy nie będzie już mogła się czuć tak bezkarnie i "anonimowo", bo będzie miała świadomość, że zaraz zostanie zjechana.

Edytowane przez Lars06

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki, ale to co proponujesz to jest zachowanie... Jakby to powiedzieć "On mi dał to ja mu też dam". Wiem kto mi go dał, ale mu nie oddałem bo nie widzę w tym sensu, ale żeby minusować za coś takiego?!

Hę? Chodzi mi o to, że jak przeglądasz temat i widzisz minusa przy poście, który wcale nie jest głupi, ani nic takiego to dajesz plusa żeby było na 0.

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hę? Chodzi mi o to, że jak przeglądasz temat i widzisz minusa przy poście, który wcale nie jest głupi, ani nic takiego to dajesz plusa żeby było na 0.

to fakt

przyznaję że zdarzyło mi się tak zrobić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W takim razie źle zrozumiałem. Jeśli chodzi Ci o to co teraz napisałeś prostując moją wypowiedź to zgadzam się z Tobą w 100%.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie widzę sensu plusów/minusów, znacznie lepszym rozwiązaniem jest piwko :) (w profilu później są 2,3 piwka, zgrzewka, krata, TiR itd. w końcu forum +18 ). Najlepiej nie zwracać uwagę na plusy/minusy. A jak ktoś napisał dać minus za odmienne zdanie jest bezsensu, a tym bardziej za pytanie. Ostatnio mnie 'zminusowali' za to że chcę więcej niż 2GB RAM'u dla kolejnej generacji z wyjaśnieniem dlaczego.... ręce opadają. Z jednym się zgodzę za wulgaryzmy i epitety w stronę innego użytkownika jak najbardziej 'minus' się należy, ale bardziej to jest już robota Admina, Moderatora który powinien w takiej sytuacji dać warna (parę ''warn'ów'' i ban), a nie minus użytkownika. (zazwyczaj tak się dzieję tutaj - warn)

Na jednym z forum było jak już wspomniałem piwko plus mały komentarz za co, widoczny dla danego użytkownika, najbardziej mi się spodobało takie rozwiązanie :)

Edytowane przez Marcoch

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też widziałem piwka...albo byliśmy na tym samym forum albo goście wykorzystywali ten sam skrypt :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie może zostać tak jak jest, ale jak ktoś chce dać minusa to musi podać powód, a ten powód ma być zaakceptowany przez moderatora / administratora.

Takie wlepianie na pałę jest całkowicie bez sensu, a tak to może byłaby w tym jakaś przyszłość.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie może zostać tak jak jest, ale jak ktoś chce dać minusa to musi podać powód, a ten powód ma być zaakceptowany przez moderatora / administratora.

Takie wlepianie na pałę jest całkowicie bez sensu, a tak to może byłaby w tym jakaś przyszłość.

Podawanie powodu tak, ale akceptacja przez moderatora nie wykonalna, za dużo tematów za dużo minusów. Z resztą moderacja tutaj stoi na niezłym poziomie, po co dawać zbędną robotę ludziom.

To bardziej do nas samych należy olanie plusów/minusów. Plusy daję za pomoc. Dbam o swoje posty, edycja, sens, a dziwnymi minusami się nie przejmuję. Polecam bardziej luźne podejście do tematu i jest ok :)

• Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No fakt. Po co dodawać pracy moderatorom. W takim razie zostaje za podaniem powodu za minusa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ech, ręce opadają...

Nie zaczaiłeś żartu, czy ja nie zaczaiłem Twojego posta?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.