Myron 24 Napisano 11 Marzec 2012 (edytowane) Nie o to chodzi !!! Te trofeum najłatwiej było zrobić na samym początku. Ale: Aby je zaliczyć musisz zagrać w grę na swoim innym koncie PSN. Będąc na drugim koncie zaproś swoje główne konto do znajomych ( i przełącz na swoje główne konto i je zaakceptuj, następnie znowu wróć na drugie konto) i uruchom grę. Musisz swoim drugim kontem pokonać jeden ze swoich czasów z głównego konta. Gdy skończysz wyścig to pojawi się menu w którym będzie napisane, że gdy przyciśniesz 'kwadrat' ( lub 'trójkąt', dokładnie nie pamiętam ) to będziesz mógł WYSŁAĆ wiadomość na swoje główne konto ( w wiadomości będzie napisane, że twój czas z głównego konta został pobity). Gdy gra wyśle wiadomość to logujesz się na swoje główne konto. Na ścianie pojawi się wiadomość z pogrubionym tytułem z drugiego konta. Wtedy będziesz mógł zaakceptować wyzwanie. Jak swoim głównym kontem będziesz mieć lepszy czas niż w wyzwaniu to otrzymasz 1 trofeum. Wystarczy zaakceptować dokładnie to samo wyzwanie 10 razy i je pokonać, abyś zdobył drugie trofeum. Edytowane 11 Marzec 2012 przez Myron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuldi82 384 Napisano 11 Marzec 2012 dzieki, jeden z kolegow juz mi ten pomysl podsunal, a mianowicie na innym koncie przejechalem jakis wyscig i wyslalem go sobie na glowne konto jako wyzwanie, pobilem 10 razy to wyzwanie i trofeum wpadlo, ale dzieki za info Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 13 Marzec 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuldi82 384 Napisano 13 Marzec 2012 ciekawe kiedy wyjdzie ten dodatek, mam nadzieje ze szybko, jak ktos wie to niech podzieli sie informacja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 13 Marzec 2012 Jutro... :) klik - http://blog.eu.playstation.com/2012/03/13/motorstorm-rc-pro-am-dlc-available-tomorrow/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuldi82 384 Napisano 13 Marzec 2012 dzieki za info i cena tez w miare, trzeba sie bedzie zaopatrzyc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 2 Kwiecień 2012 Więcej info i kilka screeny - http://blog.eu.playstation.com/2012/04/02/motorstorm-rc-festival-dlc-coming-this-week/#more-61022 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skapol 10 Napisano 4 Kwiecień 2012 A mi przez sentyment do Re-Volt albo Micro Machines, zapowiada sie świetnie! Dokładnie TAK ... w tego typu gry się cieło jeszcze na amidze czy pierwszych pecetach ... Kolejna lajtowa odskocznia od typowych ścigałek a zarazem bardzo dobra cenowo ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 12 Kwiecień 2012 Aź takie fajne, że piejecie wniebogłosy? Jak za 22 zł to może się zaopatrzę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tata_arek 79 Napisano 12 Kwiecień 2012 Za tą cenę nic lepszego nie znajdziesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soczek 1 Napisano 12 Kwiecień 2012 Ściągnąłem triala. Fajne, chociaż na jednej trasie (zimowej) samochodzik jedzie tak szybko, że można dostać oczopląsu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 12 Kwiecień 2012 Aź takie fajne, że piejecie wniebogłosy? Jak za 22 zł to może się zaopatrzę. Szczerze? Dla mnie pełen oldschool, bardzo przypomina starusieńkie Micro Machines. Ten tytuł ma zajebistą grywalność! Nie zawiedziesz się. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skapol 10 Napisano 14 Kwiecień 2012 Trza dupać do empiku po 100 zł na PSN i zasysać ... :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 14 Kwiecień 2012 Kartą łatwiej doładować i nie trzeba tyle dymać :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skapol 10 Napisano 14 Kwiecień 2012 Kartą łatwiej doładować i nie trzeba tyle dymać :banana: Jeszcze tego nigdy tak nie robiłem... nie wiem nawet jak ... :rofl: tak samo musze wyczaić jak robicie pod profilami te statystyki z trofeami ...jak to pobrac z swojej ps3 .... ja tylko gram ... :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 14 Kwiecień 2012 Jak doładować: http://www.ps3site.p...dpost__p__78756 Jak zrobić sygnaturę? Napisz do Tomo, On Ci pomoże :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soczek 1 Napisano 14 Kwiecień 2012 Po cholerę doładowywać? Ja mam podpiętą kartą i ściąga tyle ile kosztuje dana gra. Śmiga bez problemu. Tak samo jak w przypadku App Store w iTunes. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 15 Kwiecień 2012 Po cholerę doładowywać? Ja mam podpiętą kartą i ściąga tyle ile kosztuje dana gra. Śmiga bez problemu. Tak samo jak w przypadku App Store w iTunes. Niektórzy nie posiadają kredytówki (ani podobnych) i nawet nie chcą jej posiadać. Doładowanie zdrapką jest mniej wygodne, ale za to w 100% bezpieczne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 15 Kwiecień 2012 Doładowanie zdrapką jest mniej wygodne, ale za to w 100% bezpieczne. Tak samo mówią o prezerwatywach, a jak jest każdy wie ;) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 21 Kwiecień 2012 Gra jest frajda i fantastyczna! Niesamowicie wciągająca. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 21 Kwiecień 2012 No i jak? Suma sumarum warto kupić? Gra kosztuje raptem 22zł,a w MicroMachines na pegasusa chyba wszyscy grali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mroczas87 147 Napisano 21 Kwiecień 2012 No ja kupiłem i pograłem, gierka starczy na sporo czasu, platynka bardzo miła i przyjemna, dodatki też fajnie zrobione, kosztują grosze a zapewniają może po 2 godzinki grania. Także za te pieniądze szkoda nie kupić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 24 Kwiecień 2012 Tylko czemu im dalej tym gorsze samochody? Chyba powinno być na odwrót :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oranje 65 Napisano 28 Kwiecień 2012 Pograłem trochę i powiem wam, że super. Najbardziej podobają mi się etapy z Pacific Rift. Jak przejdę główne trasy, to może się skusze na DLC. Dla mnie gra warta tych 22zł :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 28 Kwiecień 2012 Pograłem trochę i powiem wam, że super. Najbardziej podobają mi się etapy z Pacific Rift. Jak przejdę główne trasy, to może się skusze na DLC. No ja wymaksowalem oba dlc, moim zdaniem warte swojej ceny bo kosztuja po dyszce. Kilka tras, nowe autka. Ale mnie pod koniec juz irytowala :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach