adrian19904 22 Napisano 3 Styczeń 2012 mam pytanko do wymiataczy w bijatykach jaką grę polecacie bo ja zastanawiałem się nad Mortal Kombat, Tekkenem 6 i Mortal kombat vs. DC Universe co o tym myślicie a może macie jakieś lepsze propozycje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lalus156 32 Napisano 3 Styczeń 2012 MMA Supermacy lub tekken 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephineola 567 Napisano 3 Styczeń 2012 mam pytanko do wymiataczy w bijatykach jaką grę polecacie bo ja zastanawiałem się nad Mortal Kombat, Tekkenem 6 i Mortal kombat vs. DC Universe co o tym myślicie a może macie jakieś lepsze propozycje Tekken 6 mi się w ogóle nie podobał... Bierz Mortal Kombat - świetna gierka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 3 Styczeń 2012 ok dzięki za pomoc więc biorę Mortal Kombat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszek79 44 Napisano 3 Styczeń 2012 Cześć, Jestem tu nowy więc chcę wszystkich przywitać. I mam do was pytanie czy opłaca się kupić ac brotherhood za 100zł ?I czy warto go kupić jeśli nie grałem we wcześniejsze części ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leone 1 Napisano 3 Styczeń 2012 (edytowane) ja odradzam, chcialem zrobic tak jak Ty - najpierw kupilem AC:B, ale po 15 min gry pobieglem do sklepu kupic AC:2, bo draznilo mnie ze KOMPLETNIE nie wiem o co chodzi (zwlaszcza ze AC:B zaczyna sie dokladnie w miejscu w ktorym konczy sie AC:2 ). Akurat bez jedynki mozna sie obejsc, choc na pewno znajda sie tacy co twierdza inaczej Edytowane 3 Styczeń 2012 przez leone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszek79 44 Napisano 3 Styczeń 2012 Aha a czy ac2 jest gorsza od ac:brotherhood ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leone 1 Napisano 3 Styczeń 2012 jak dla mnie to jest praktycznie to samo, choc w AC:B doszlo pare malych smaczkow. Z drugiej strony w AC:2 fabula znacznie dluzsza. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miro12 1 Napisano 3 Styczeń 2012 (edytowane) Ja bym ci radził AC:2, ponieważ jest dłuższa fabuła i jest możliwość dłuższego posiedzenia z tą grą, a znudzić też się nie powinieneś. Edytowane 3 Styczeń 2012 przez miro12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszek79 44 Napisano 3 Styczeń 2012 (edytowane) Dzięki za odpowiedzi chyba zakupię ac 2 a dopiero pózniej j ac;brotherhood. Jaką grę mogli byście mi polecić do 100zł(tylko musi być w polskiej wersji językowej lub z polskimi napisami) ? Edytowane 3 Styczeń 2012 przez lukaszek79 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephineola 567 Napisano 3 Styczeń 2012 (edytowane) LBP, Killzone 2/3, InFamous, Uncharted 2/3, Heavy Rain (). Edytowane 3 Styczeń 2012 przez josephineola Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawciu199722 16 Napisano 3 Styczeń 2012 ja bym brał black ops fajny singiel super multi bardzo polecam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miro12 1 Napisano 3 Styczeń 2012 Popieram kolegę wcześniej, na allegro można znaleźć w dobrym stanie do 100zł w języku polskim, ja taką kupiłem i nie narzekam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheBlackSev 0 Napisano 3 Styczeń 2012 Dzięki za odpowiedzi chyba zakupię ac 2 a dopiero pózniej j ac;brotherhood. Jaką grę mogli byście mi polecić do 100zł(tylko musi być w polskiej wersji językowej lub z polskimi napisami) ? LBP 2, inFamous, Uncharted 2, Need For Speed Hot Pursuit, Gran Turismo 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
3kuba 0 Napisano 4 Styczeń 2012 NBA 2k12, GOW3 w sumie skończone, F1 2010, Mam pytanie czy LA. Noire wyszło z Polskimi napisami? I można gdzieś dostać ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 4 Styczeń 2012 (edytowane) Nie wyszło. Niesetny znajomość angielskiego na poziomie co najmniej dobrym jest wskazana. Edytowane 4 Styczeń 2012 przez pablos_83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 4 Styczeń 2012 witam mam do was pytanie wiem że na forum są na pewno wyjadacze w grach i do was kieruje to zapytanie czy mogli byście wymienić mi 10 sandboxów godnych uwagi prosze o 10 bo wśród nich napewno będą takie w które już grałem a przy 10 będą na pewno też takie których nie znam. Z góry dzięki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzybi 4 Napisano 4 Styczeń 2012 Gta 4 Rdr Infamous 2 Batman arkham city Just cause 2 Skyrim Dark souls 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d01011990 5 Napisano 4 Styczeń 2012 (edytowane) witam mam do was pytanie wiem że na forum są na pewno wyjadacze w grach i do was kieruje to zapytanie czy mogli byście wymienić mi 10 sandboxów godnych uwagi prosze o 10 bo wśród nich napewno będą takie w które już grałem a przy 10 będą na pewno też takie których nie znam. Z góry dzięki za pomoc Kolejność przypadkowa :) 1. Saints Row The Third 2. GTA IV 3. Just Cause 2 4. Red Dead Redemption 5. Mafia II 6. InFamous 1, 2 7. Yakuza 3, 4 8. Assassin's Creed 9. The Saboteur 10. Ojciec Chrzestny II Edytowane 4 Styczeń 2012 przez d01011990 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil27 3 Napisano 4 Styczeń 2012 Saints Row 1,2,3 Red Dead Redemption (polecam dla wszystkich co nie grali !) GTA 4 GTA tlad i tbogt Just Cause 1,2 Mozna zaliczyc tez serie Assasins Creed Mafia 2 Far Cry 2 InFamous 1,2 Prototype Dead Island Dead Rising 2 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 4 Styczeń 2012 dzięki a co polecacia najbardziej z tych (proszę o 2 pozycje): Prototype Infamous 2 Just Couse 2 The Saboteur Skyrim Ojciec chrzestny 2 Mafia 2 Yakuza 3 i 4 Dead Island Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mation 38 Napisano 4 Styczeń 2012 dzięki a co polecacia najbardziej z tych (proszę o 2 pozycje): Prototype Infamous 2 Just Couse 2 The Saboteur Skyrim Ojciec chrzestny 2 Mafia 2 Yakuza 3 i 4 Dead Island InFamous 2 lub Just Cause 2. Mafia to tak właściwie nie sandbox, ponieważ nie możemy chodzić po mieście bez misji. Misje załączają się automatycznie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d01011990 5 Napisano 4 Styczeń 2012 dzięki a co polecacia najbardziej z tych (proszę o 2 pozycje): Prototype Infamous 2 Just Couse 2 The Saboteur Skyrim Ojciec chrzestny 2 Mafia 2 Yakuza 3 i 4 Dead Island Jeśli maiłbym wybrać z tych dwa tytuły brałbym InFamous 2 i Just Cause 2 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephineola 567 Napisano 4 Styczeń 2012 dzięki a co polecacia najbardziej z tych (proszę o 2 pozycje): Prototype Infamous 2 Just Couse 2 The Saboteur Skyrim Ojciec chrzestny 2 Mafia 2 Na 100% bierz InFamousa 2 . Co do drugiej gry to musisz się zastanowić w jaki klimat chcesz grać... Jeżeli mafijny - Mafia 2, skakanie z samolotu i rozwalanie wszystkiego - Just Cause 2, a jeżeli chcesz się dobrze bawić i lubisz RPG - Skyrim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 4 Styczeń 2012 dzięki za pomoc ale co do infamous'a 2 to czytałem opinie na forum że nie jest zbyt interesujący, a co wy sądzicie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach