d01011990 5 Napisano 27 Grudzień 2011 Dobre MMA w cenie 50-100zl. UFC Undisputed 2010? UFC Undisputed 2010 grałem kilka walk i mi się podobało. Masz jeszcze do wyboru Supremacy MMA (nie grałem) ale ciężko co będzie znaleźć za tą cenę i MMA od EA w które też nie grałem. Ale ogólnie UFC polecam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pescar 98 Napisano 27 Grudzień 2011 Ja mogę polecić UFC Undisputed 2010. Bardzo dobra gra, bardzo fajnie się gra z drugą osobą. Sporo kombinacji. Na pewno gra nie jest łatwa i trzeba dużo czasu, żeby wszystko dobrze opanować.Żeby wygrać z kimś online trzeba już posiadać spore umiejętności. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karam 4 Napisano 27 Grudzień 2011 (edytowane) Warto kupic tdu 2? Czy jest fajny jak 1 czesc? Według mnie warto, kupiłem i gra się bardzo przyjemnie, choć nie oszukujmy się - model jazdy jest na początku uciążliwy, lecz z czasem da się do niego przyzwyczaić. Ogólnie, gra daje dużo frajdy, kupuj! :) Aa, czy jest fajny jak 1 część? Myślę, że tak - nie potrafię stwierdzić, która jest lepsza, obydwie warte "posmakowania". ;) Edytowane 27 Grudzień 2011 przez karam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psychopatic Murder 0 Napisano 27 Grudzień 2011 a więc tak chciałbym abyście zarzucili mi jakimś sprawdzonym tytułem, może to być fps lub inny rodzaj,chodzi mi dokładniej o grę w której po przejściu kampanii czekać będą mnie długie godziny z multi :) odpada BF3 no i MW3 również bo już posiadam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robert163 78 Napisano 27 Grudzień 2011 Nie jestem jakimś zagorzałym fanem multiplayer, ale przyznam,że wciągnęło mnie multi w uncharted 2 i polecam tą gierkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonutHunter 19 Napisano 27 Grudzień 2011 Mogę prosić jeszcze kogoś o porady którą część Skate'a wybrać: Skate 2 czy Skate 3? Oby dwie wartę zagrania, polecam jechać po kolei, choć pierwsza część ma klimat ;) Warto kupic tdu 2? Czy jest fajny jak 1 czesc? Warto, tym bardziej jak się ma kierownice, model jazdy, zróżnicowany teren i inne bajery powodują, że można bez czynnie jeździć godzinami ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psychopatic Murder 0 Napisano 27 Grudzień 2011 powiadasz uncharted 2 ;d ? a jak teraz wyszła 3 nie lepiej bedzie zakupić 3 ? macie jeszcze jakieś propozycje ;d ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d01011990 5 Napisano 27 Grudzień 2011 Oby dwa tytuły są dobre. Wiadomo U3 nowszy więc i pewnie trochę lepsza grafika. W multi myślę że nie ma wielkich zmian. Jak nie masz kasy kup Uncharted 2. Jeśli masz kasę to kup Uncharted 3. I to i to godne polecenia ! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snafu 280 Napisano 27 Grudzień 2011 powiadasz uncharted 2 ;d ? a jak teraz wyszła 3 nie lepiej bedzie zakupić 3 ? macie jeszcze jakieś propozycje ;d ? jak w 2 nie grałeś, to w zagraj w kolejności. Fabularnie Unchartedy, są dość powiązane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hadzio 154 Napisano 27 Grudzień 2011 jak w 2 nie grałeś, to w zagraj w kolejności. Fabularnie Unchartedy, są dość powiązane. Co prawa w trójkę jeszcze nie grałem, ale w przypadku dwóch pierwszych gier nie przesadzałbym z tym powiązaniem. Co prawda w dwójce owszem pojawiają się postacie z jedynki, ale nieznajomość części pierwszej nie spowoduje jakiś problemów ze zrozumieniem tego co się dzieje w dwójce. Niemniej polecam obie części(zwłaszcza, że można je wygrać za grosze). Jeśli chodzi o samą rozgrywkę, to wiadomo że dwójka jest lepsza, bo wszystkiego jest więcej lub jest lepiej zrobione(grafika, broń, rozgrywka jest dłuższa itp) ponadto dochodzi multiplayer. Aczkolwiek jeśli chodzi o samą fabułę, to bardziej podobała mi się ta z jedynki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sporek 4 Napisano 27 Grudzień 2011 Co kupić: Tomb Raider Guardian of light Trine 2 Dungeon Defenders Czy poczekać do środy, a nóż będzie coś ciekawego ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 27 Grudzień 2011 Co kupić: Tomb Raider Guardian of light Trine 2 Dungeon Defenders Czy poczekać do środy, a nóż będzie coś ciekawego ? Ja na twoim miejscu jednak poczekałbym do jutra na coś ciekawszego :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephineola 567 Napisano 27 Grudzień 2011 (edytowane) Co kupić: Tomb Raider Guardian of light Trine 2 Dungeon Defenders Czy poczekać do środy, a nóż będzie coś ciekawego ? Trine 2 Edytowane 27 Grudzień 2011 przez josephineola 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oskar023 0 Napisano 27 Grudzień 2011 Witam , Panie i Panowie co możecie polecić z gierek samochodowych (z pominięciem NFS) , gdzie można było by się pościgać z rywalami a nie z czasem . GT5 czy może Dirt 3 ??? tylko nie wiem czy w Dircie są normalne wyścigi czy same Oesy ? Pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lars06 420 Napisano 27 Grudzień 2011 Ja mogę polecić Burnout Paradise - gra na długo i ma super multi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferbisz 0 Napisano 27 Grudzień 2011 Nie wiem czy to odpowiedni temat ale dziś w sklepie wybrałem AC Brotherhood z jakimś dodatkiem i gdy chce wpisać kod do dodatków wyskakuje, że jestem za młody ? czy coś w tym stylu, ktoś wie może o co chodzi? gdzie coś zmienić, jak sobie z tym poradzić? i bawiłem się trochę grafiką w ustawieniach PS3 i zauważam wokół postaci rozmazywane piksele gdy np kręcę 'kamerą', tak ma być czy coś nabroiłem ? przepraszam jeśli nieodpowiedni temat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sporek 4 Napisano 27 Grudzień 2011 Nie wiem czy to odpowiedni temat ale dziś w sklepie wybrałem AC Brotherhood z jakimś dodatkiem i gdy chce wpisać kod do dodatków wyskakuje, że jestem za młody ? czy coś w tym stylu, ktoś wie może o co chodzi? gdzie coś zmienić, jak sobie z tym poradzić? i bawiłem się trochę grafiką w ustawieniach PS3 i zauważam wokół postaci rozmazywane piksele gdy np kręcę 'kamerą', tak ma być czy coś nabroiłem ? przepraszam jeśli nieodpowiedni temat Raczej temat nieodpowiedni, a nie może wpisać kodu, bo pewnie przy rejestracji podałeś mniej niż 18 lat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferbisz 0 Napisano 27 Grudzień 2011 Raczej temat nieodpowiedni, a nie może wpisać kodu, bo pewnie przy rejestracji podałeś mniej niż 18 lat. a da się to gdzieś zmienić, czy już kaput ? :s denerwuje mnie to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oskar023 0 Napisano 27 Grudzień 2011 Ja mogę polecić Burnout Paradise - gra na długo i ma super multi. Grałem , fajne :) Jednak zdecydowałem się na dwa tytuły GT5 lub Dirt 3 , pytanko co wybrać i dlaczego ? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 28 Grudzień 2011 Jednak zdecydowałem się na dwa tytuły GT5 lub Dirt 3 , pytanko co wybrać i dlaczego ? :P Gran Turismo 5 to symulator, więc jeśli chcesz czerpać pełnie radości z gry warto byłoby się zaopatrzyć w kierownice. Dirt 3 niestety nie jest już tak dobry jak jego poprzednik (Dirt 2), ale jeśli lubisz tego typu wyścigi to bierz :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 28 Grudzień 2011 Co kupić: Tomb Raider Guardian of light Trine 2 Dungeon Defenders Czy poczekać do środy, a nóż będzie coś ciekawego ? Nóż nie będzie, bo w tą środę wyjątkowo nie ma update sklepiku Trine 2 nie ma na europejskim PS Store, byś musiał kombinować ze zdrapkami w $ Bierz Lara Croft and the Guardian of Light jest w promocji 50% (za 24zł) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shady 34 Napisano 28 Grudzień 2011 (edytowane) Grałem , fajne :) Jednak zdecydowałem się na dwa tytuły GT5 lub Dirt 3 , pytanko co wybrać i dlaczego ? :P GT5 to symulator, ale bez problemu można w niego grać na padzie nawet z wyłączonymi asystami. Jeżeli chcesz grać w multi to GT5 mogę Ci jak najbardziej polecić ale.. granie w multi w tą grę ma sens tylko wtedy, gdy grasz z ogarniętą wiarą w ligach online. Na wyścigi z randomami z sieci szkoda czasu i nerwów bo przypominają one bardziej destruction derby, a nie zwyczajne wyścigi. Minusem jest to, że w taką ligę pograsz w określonym dniu o określonej porze, a nie dokładnie wtedy gdy masz na to ochotę, więc jeżeli nie przeszkadza Ci czekanie specjalnie na wyścig powiedzmy w czwartek o 21 to spoko. No i w takich ligach jednak większość ma kierownice i jeżeli chcesz mięć równe szanse to też raczej byś musiał ją kupić. Singiel w GT5 jest bardzo nudny i nie polecam. Ostatnio kupiłem DIRT3 i singiel bardzo mi przypadł do gustu, ale tam nie masz wyścigów torowych w takiej formie jak w GT5, jest w zasadzie sam offroad i rajdy bądź ich ewolucje (np. Rallycross). O multi się nie wypowiem bo jak na razie do Dirta kupionego na PSS nie można pobrać vippassa. Musisz sam stwierdzić jaki rodzaj wyścigów bardziej Ci odpowiada. Edytowane 28 Grudzień 2011 przez Shady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mation 38 Napisano 28 Grudzień 2011 Kupić F.3.A.R lub jakaś grę do 100 zł, czy czekać aż stanieje Battlefield 3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 28 Grudzień 2011 Kupić F.3.A.R lub jakaś grę do 100 zł, czy czekać aż stanieje Battlefield 3? Zanim BF3 stanieje, to miną wieki. Lepiej kup do 100 zł jakieś Uncharted 2, Assasin's Creed, LBP 2 czy np. Battlefield Bad Company 2 :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snafu 280 Napisano 28 Grudzień 2011 Co prawa w trójkę jeszcze nie grałem, ale w przypadku dwóch pierwszych gier nie przesadzałbym z tym powiązaniem. Co prawda w dwójce owszem pojawiają się postacie z jedynki, ale nieznajomość części pierwszej nie spowoduje jakiś problemów ze zrozumieniem tego co się dzieje w dwójce. Niemniej polecam obie części(zwłaszcza, że można je wygrać za grosze). Jeśli chodzi o samą rozgrywkę, to wiadomo że dwójka jest lepsza, bo wszystkiego jest więcej lub jest lepiej zrobione(grafika, broń, rozgrywka jest dłuższa itp) ponadto dochodzi multiplayer. Aczkolwiek jeśli chodzi o samą fabułę, to bardziej podobała mi się ta z jedynki. Tak, ale on się zastanawiał czy wybrać 2 czy 3. Więc, chyba lepiej będzie jak zacznie od dwójki. Zresztą, jak sam zauważyłeś, grę można kupić dość tanio. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach