Skocz do zawartości
cwir

Co Wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Co sądzicie o grach Singularity, Prototype i The Saboteur. Którą według was warto kupić, a może wszystkie( dodam że bardzo lubie ciekawe fabuły no i ładną grafikę)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co sądzicie o grach Singularity, Prototype i The Saboteur. Którą według was warto kupić, a może wszystkie( dodam że bardzo lubie ciekawe fabuły no i ładną grafikę)

Nie spamuj !!

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm singularity bedzie Chyna dobrym wyborem ciekawy singiel idzie sie wkrecic no I calkiem niezly multi prototype niezla rozpierducha lecz fabula srednia no I przynajmniej mi szybko sie znudzilo na twoim miejscu bralbym singularity a w nastepnej kolejnosci prototype

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co polecicie dla dziewczyny? Jakieś proste strzelanki? Gry typu legendarne "Tanki" na pegazusa, Mario czy coś w tym stylu? Co polecicie? Z góry dziękuję za wszelkie sugestie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiam sie co jest lepsze.

Ufc undisputed 2010 czy ea sports mma?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co polecicie dla dziewczyny? Jakieś proste strzelanki? Gry typu legendarne "Tanki" na pegazusa, Mario czy coś w tym stylu? Co polecicie? Z góry dziękuję za wszelkie sugestie!

Coś w stylu mario to LBP lub LBP2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiam sie co jest lepsze.

Ufc undisputed 2010 czy ea sports mma?

UFC Zdecydowanie, jeżeli od takiej gry oczekujesz "realizmu". EA MMA jak chcesz ładnej grafiki. Jednak w EA wiele rzeczy (moim zdaniem) dzieje się przypadkowo. Taka "klepanina". UFC z kolei wymaga trochę czasu, żeby nauczyć się sterowania, ale to świadczy tylko o wielu możliwościach. A tak na marginesie to za niecały miesiąc wychodzi UFC 3. I niedługo ma wskoczyć do PSS demko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możecie mi poradzić Co lepiej kupić ? Uncharted 2 czy Red Dead Redemption? Byłbym bardzo wdzięczny jakbyście uzasadnili swój wybór :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obie gry warto kupić bo są bardzo dobre. Red dead Redemption jest grą typu sandbox z otwartym światem, jeśli grałeś wcześniej w tego typu gry, np. GTA i Ci się podobało to RDR jest grą dla Ciebie. Uncharted to gra przygodowa z porywającą akcją, świetną fabułą oraz bardzo urozmaiconymi misjami. Obie gry mają ponadto dobre Multi. Aby przejść RDR na 100% to conajmniej 30-40 h grania. Uncharted jakieś 10-15. Osobiście bardziej podobało mi się RDR ze względu na otwarty świat oraz czas rozgrywki jednak jak wczesniej zaznaczyłem obie gry warto kupić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo lubie serie GTA (w ogóle gry ze stajni Rockstar sa super) więc myśle że skuszę się własnie na RDR .

Nie wiedziałem że RDR jest aż o tyle dłuższe od Uncharted :D

Uncharted 2 kosztuje teraz 40 zł więc pewnie tez kupie w niedalekiej przyszlosci .

Dzięki za poradę i szybką odpowiedź

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i co ważne używane obydwie gry myślę że można już kupić za 120 - 150 zł

Masz na myśli łączną cene za obydwie gry? Jeśli tak to w tej granicy spokojnie kupisz nowe wydania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie, weź RDR jeżeli chcesz sobie naprawde pograć. Na U2 przyjdzie czas ta gra się nie starzeje :D U2 szukaj w edycji premierowej to potem uda ci się lepiej pogolić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koledzy jakie gry typu{strzelanki }(starsze tytuły)-możecie mi polecić thumbsup.gif za info dzięki.!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koledzy jakie gry typu{strzelanki }(starsze tytuły)-możecie mi polecić thumbsup.gif za info dzięki.!

Resistance 1 i 2 , zwłaszcza jedynka bardzo klimatyczna.

Medal of Honor, singiel na 4h ale rewelacyjny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Killzone 2, Call of Duty Modern Warfare 1 i 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O tak, Modern Warfare 1 i 2 koniecznie.

Mi się jeszcze BF2 podobało i mogę polecić thumbsup.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BioShock!! Kapitalna gra ciekawa fabula no i ten klimat..... Trzeba zagrac

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie gry wybrałem jako pierwsze które zakupię po nabyciu PS3:

Heavy Rain

GTA 4

Deus Ex : Human Revolution

Uncharted 3 Oszustwo Drake`a

Jakieś sugestie w co jeszcze warto zagrać (ewentualnie zmienić w tej liście) ? Skyrim ani BF3/MW3 mnie nie interesują - grałem na kompie...

Edytowane przez kloose

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BioShock Killzone2 i 3 Red Dead Redemption

Uncharted 1 i 2 Heavenly Sword

God of War 3

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja polecam serię Dead Space, do tego Red Dead Redemption, Castlevania: Lords of Shadow, Demon's Souls (gierka dająca wycisk ;)), no i Resident Evil 5.

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie gry wybrałem jako pierwsze które zakupię po nabyciu PS3:

Heavy Rain

GTA 4

Deus Ex : Human Revolution

Uncharted 3 Oszustwo Drake`a

Jakieś sugestie w co jeszcze warto zagrać (ewentualnie zmienić w tej liście) ? Skyrim ani BF3/MW3 mnie nie interesują - grałem na kompie...

według mnie są to bardzo ddobre tytuły, sam ma 3 z nich.... Moim zdaniem oprócz tych co wymieniłeś warto jeszcze pograć w: AC2, AC Brotherhood, AC Revelations, Red Dead Redemption, God of War, Gran Turismo 5, Uncharted, Fifa 12, NHL 11 lub 12

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

weź też pod uwagę serie killzone, uncharted 1 i 2, z GoW oprócz III to także 1 i 2, mortal kombat :thumbsup:

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe - aż tyle kasy na te wszystkie fajne gry nie mam :D

Tak szczerze powiedziawszy, to jednym z powodów przejścia na konsole były koszty gier - na PC trochę ich za dużo kupowałem bo były tańsze laugh.gif no ale zawsze zostają używki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja tak zapytam znawców tematu.

Co lepiej wziąć z PSS, Darksiders za 55PLN, czy Dante's Inferno za 69PLN?

W co się lepiej gra i dlaczego. Do tej pory na PS3 jedynym slasherem było demo GoW3.

Dziękuję za odpowiedź i oczywiście wyjaśnienie wskazanego wyboru.

Pozdrawiam B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi