KarolV8 0 Napisano 21 Styczeń 2012 Dejvid Heavy Rain, BF Bad Company 2, COD MW 2, (ponoć teraz strasznie dużo osób wraca do tych gier na mp), Skate 3, GTA4, inFamous, Uncharted2, Sports Champions ( jeśli masz mova) The Fight ( jeśli masz mova). 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejvid1234 124 Napisano 21 Styczeń 2012 Dejvid Heavy Rain, BF Bad Company 2, COD MW 2, (ponoć teraz strasznie dużo osób wraca do tych gier na mp), Skate 3, GTA4, inFamous, Uncharted2, Sports Champions ( jeśli masz mova) The Fight ( jeśli masz mova). Właśnie się zastanawiam nad HR. Skate nie trawię. U2 mam i infamous. Move nie mam. Zastanowię się nad BFBC 2. Potrzebny ten vip code?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zygo89 136 Napisano 22 Styczeń 2012 A jaką jeszcze polecacie grę do 60-70 zł. Bez GOW i Rpg Właśnie się zastanawiam nad HR. Skate nie trawię. U2 mam i infamous. Move nie mam. Zastanowię się nad BFBC 2. Potrzebny ten vip code?? Miałem podobny problem do wczoraj, kiedy to kupiłem Enslaved, w Saturnie w Krakowie 69PLN. Szczerze mogę polecić grę, "udana kalka" w pozytywnym tego słowa znaczeniu serii Uncharted z rozwałką a'la God of War. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Makka 4 Napisano 22 Styczeń 2012 Enslaved to dobra gierka, tez slyszalem mase pozytywnych opinii na jej temat. Ogromnym plusem jest fakt, ze gre robili ludzie od Heavenly Sword, wiec cutscenki beda na przynajmniej swietnym poziomie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 22 Styczeń 2012 czy opłaca się wymienić mortal kombat za deus ex ? proszę o pomoc bo nie mogę się zdecydować, nagrodze pluskami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzemekWP 7 Napisano 22 Styczeń 2012 Enslaved to syf... ( sory za wypowiedź) ;) wiem że zależy dla kogo ale dla mnie syf totalny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Makka 4 Napisano 22 Styczeń 2012 czy opłaca się wymienić mortal kombat za deus ex ? proszę o pomoc bo nie mogę się zdecydować, nagrodze pluskami Mortal schodzi drozej z regoly, ale pamietaj, ze DE to 50h naprawde swietnie napisanej i dojrzalej historii :) Z tym, ze bez multi, ale gra ma mocne replayability. Na Zavvi MK na PS3 to jakies 30€, Deus Ex to lekko ponad 10€. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 22 Styczeń 2012 (edytowane) Czyli rozumiem że powinnienem brać deusa, ale z dopłatą. Ile powinna ona wynosić ? Nie chciałbym wymienić mortala, z stratą dla mnie :/ Mortala posiadam z online passem oraz dodatkową postacią. Oferuje mi się zwykłą edycje deusa, bez żadnych dodatków. posiadam crysisa Edytowane 22 Styczeń 2012 przez owNeD.bY.NeVA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Makka 4 Napisano 22 Styczeń 2012 Sporoboj moze jakas gre z PSN :) Crysis jest teraz w promocji 50%, a warto ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adasiulko 140 Napisano 22 Styczeń 2012 Witam, potrzebuję porady jakie 2 lub 3 gry kupić 4,5 letniemu chłopcu z psstore, preferowane wyścigi, będę wdzięczny za podpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 22 Styczeń 2012 Mam pytanko do użytkowników posiadających dzieci albo dziewczyny a mianowicie szukam ładnej długiej i najlepiej jakieś związanej z bajką platformówki co mi polecicie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 22 Styczeń 2012 Rayman Origins Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 22 Styczeń 2012 a disney universe albo UP-odlot, Toy Story 3 co o tym sądzicie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephineola 567 Napisano 22 Styczeń 2012 (edytowane) Gry dla dzieci, dziewczyn(i oczywiście dorosłych): LBP, Rayman Origins, wszystkie gry z serii Lego, Eyepet ;) @adasiulko: Anarchy: Rush Hour, Crazy Taxi, Gran Turismo 5 Prologue, Motostorm, Wipeout. Edytowane 22 Styczeń 2012 przez josephineola Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 22 Styczeń 2012 (edytowane) @adrian19904 Ja swojej dziewczynie kupilem Toy Story 3, lezy na polce i czeka az "bedzie miala wiecej czasu" tja.. pokaz jej jakies trailery, niech sama zobaczy czy jej bedzie pasowalo.. LBP2 jednak rzadzi. A co bys powiedzial na cos z lego, np harry potter albo piraci? Joseph wipeout dla niespelna pieciolatka? litosci.. @adasiulko najlepiej bedzie jak kupisz mu Auta 2, nie dosc ze to polaczenie bajki to do tego bardzo dobra gra. Do tego modnations mozesz sprobowac, bardziej wymagajaca ale rowniez powinien sie bardzo dobrze bawic.. No chyba ze stawiasz na realizm to od razu z grubej rury jakis symulator ;) Edytowane 22 Styczeń 2012 przez BrzozaLuk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephineola 567 Napisano 22 Styczeń 2012 A co jest złego w Wipeoucie? Za dużo przemocy? Fajna "wyścigówka". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 22 Styczeń 2012 wyscigowka fajna, predkosci fajne, refleks trzeba miec fajny :P Wydaje mi sie ze dla dziecka mniej trafiona jest ta gra, niz dla kogos kto z frustracja probuje w niej wygrac jakies zloto :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Makka 4 Napisano 23 Styczeń 2012 Bron Boze Rayman! Dziecko grajac w pojedynke sobie nie poradzi. Pozniejsze etapy podobno sa cholernie trudne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephineola 567 Napisano 23 Styczeń 2012 Etapy same w sobie nie są trudne . Gorzej ze zbieraniem wszystkiego, aby wbić 100% . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mavarius 13 Napisano 24 Styczeń 2012 Czyli rozumiem że powinnienem brać deusa, ale z dopłatą. Ile powinna ona wynosić ? Nie chciałbym wymienić mortala, z stratą dla mnie :/ Mortala posiadam z online passem oraz dodatkową postacią. Oferuje mi się zwykłą edycje deusa, bez żadnych dodatków. posiadam crysisa Bierz Deus Ex - gra WYŚMIENITA! Klimat jest niesamowity. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 24 Styczeń 2012 Już się zdecydowałem. Gra już do mnie leci =). Dałem już plusiki =) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morelas15 3 Napisano 24 Styczeń 2012 (edytowane) Niedługo ukończę Deusa, a także RDR - świetne gry btw. Deusa mam po PL, wiem że chodzi nieco drożej przez to - na co byście go wymienili? Chodzi mi o grę na co najmniej 20h, multi jest nieistotne, liczy się ciekawa historia albo dobry gameplay po prostu. Pomysłów sam mam parę - L.A. Noire, Dark Souls, Arkham City. W LA zacząłem grać na kompie, ale nie dało rady pudło i sprzedałem. W Batmana poprzednią część grałem, była genialna, wiem że tu jest podobnie i się nie zawiodę. Natomiast ciekawi mnie ten DS, ale ponoć są lokacje/lokacja, gdzie strasznie fpsy spadają - prawda to? Czy jakieś patche to naprawiły? Gra nie nuży po powiedzmy 40 h grania? Co do RDR to być może wymienię na GTA 4, bo też grałem na kompie i jakość grafiki na medium (tylko tyle wyciągnąłem) mnie odrzuciła. Mam nadzieję, że na PS3 wygląda to lepiej. A jak jest z tą grą Darkness? Warto zainwestować w ten starszy tytuł czy już lepiej poczekać na drugą część? Edytowane 24 Styczeń 2012 przez Morelas15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flinston 11 Napisano 25 Styczeń 2012 Niedługo ukończę Deusa, a także RDR - świetne gry btw. Deusa mam po PL, wiem że chodzi nieco drożej przez to - na co byście go wymienili? Chodzi mi o grę na co najmniej 20h, multi jest nieistotne, liczy się ciekawa historia albo dobry gameplay po prostu. Pomysłów sam mam parę - L.A. Noire, Dark Souls, Arkham City. W LA zacząłem grać na kompie, ale nie dało rady pudło i sprzedałem. W Batmana poprzednią część grałem, była genialna, wiem że tu jest podobnie i się nie zawiodę. Natomiast ciekawi mnie ten DS, ale ponoć są lokacje/lokacja, gdzie strasznie fpsy spadają - prawda to? Czy jakieś patche to naprawiły? Gra nie nuży po powiedzmy 40 h grania? Co do RDR to być może wymienię na GTA 4, bo też grałem na kompie i jakość grafiki na medium (tylko tyle wyciągnąłem) mnie odrzuciła. Mam nadzieję, że na PS3 wygląda to lepiej. A jak jest z tą grą Darkness? Warto zainwestować w ten starszy tytuł czy już lepiej poczekać na drugą część? Może spróbuj Infamous 2, starczy Ci gdzieś na 15 godzin i nawet fabuła jest fajna.DS nie skończyłem ale spotkałem się tylko z jedną lokacją gdzie spadały fpsy, ale podobno już to naprawili.Jak jesteś zawzięty to ta gra może Ci starczyć na xxx godzin :) Co do Darkness to mam takie samo pytanie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mały06061986 0 Napisano 25 Styczeń 2012 Co wybrać ww kategorii gier sportowych na temat Tenisa??? Jest m.in. Virtua Tenis, Top Spin, Grand Slam... Z góry dzieki za pomoc Pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 25 Styczeń 2012 Polecam Top Spin 4. Świetny szczególnie w graniu na 2 lub nawet 4 pady. Virtua Tennis to gra o co widać po ocenach o klasę gorsza, bardziej arcade Grand Slam dopiero wychodzi i byś musiał wydać ok 200 zł, demo nie zachwyca choć sterowanie 2 gałkami może się podobać. Top Spin 4 nówkę w folii kupisz za 70-80 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach