shuji 55 Napisano 12 Marzec 2012 Na co polecacie wymienić Resident Evil 5 (premierowy) ? Nie interesują mnie sportowe i fpp :) Z tego co widzę na gametrade to chyba ciezko to bedzie na cos wymienic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 12 Marzec 2012 (edytowane) w tej cenie re5 to idealny produkt: ale jeżeli nie przeszkadza ci klimat (ja go uwielbiam) za ta cenę polecam ci troszkę niedoceniony tytuł : http://www.youtube.com/watch?v=Zxnho1yTjRo kupiłem za 199 w dniu premiery i nie żałuje złotówki wydanej (do dziś w kolekcji jest) poza tym tytuły z tego przedziału cenowego które mi się bardzo podobają: -dragon age1 -metal gear solid 4 (wiadoma sprawa) -nier -borderlands a i duke nukema z nowych sobie możesz sprawić: tylko nie wiem czy ci się spodoba (ja sam się boje zawodu gdyż do dziś na półce stoi dumnie duke 3d na psxa i nie chce sobie opini o tym człeku psuć :) ) Edytowane 12 Marzec 2012 przez zdun1983 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shuji 55 Napisano 12 Marzec 2012 No metal gear poszukuję, Dragon Age grałem na PC kiedyś, a to całe Brutal pierwsze słysze, ale widzę Ozzyego i Jacka Blacka muszę się tym zainteresować! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rastafaraj 10 Napisano 12 Marzec 2012 Opłaca się sprzedawać AC II GOTY PL i AC: Brotherhood PL używane za 120zł ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b3nio 12 Napisano 12 Marzec 2012 Opłaca się,biorąc pod uwagę to,że za 135 zł można już dostać te 2 gry nowe ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolo_109 1 Napisano 12 Marzec 2012 Na ile godzin wystarcza L.A. Noire? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 12 Marzec 2012 20-25h główny wątek, bez zadań pobocznych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 12 Marzec 2012 Jeśłi uprzednio Cię nie znudzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strepsil 3 Napisano 12 Marzec 2012 Uncharted 3, czy Final Fantasy XIII-2 lub może jakieś inne rpg :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 12 Marzec 2012 Zależy jaki typ gier preferujesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b3nio 12 Napisano 12 Marzec 2012 Nieważne jaki typ gier lubisz,uncharted 3 jest zajebisty i się wkręcisz. Koniec tematu. Biorąc pod uwage,że w euro jest za 99 zł to się nie zastanawiaj. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 12 Marzec 2012 Ja też uwazam że nie ma co się zastanawiać nawet jak nie grałeś w 2 unchartera to i tak bierz ze względu na cenę historię w grze grafikę itd itp:-) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strepsil 3 Napisano 12 Marzec 2012 Dzięki za pomoc. Zakup Finala odłoże na później. ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 12 Marzec 2012 Mam pytanie co sądzicie o trybie single player w Fight Night Champion bo mam UFC 3 i niestety ale nie wystarcza on mi dlatego zastanawiam się nad FNC albo może znacie jakieś inne sportowe gry z fajnym singlem nie muszą być bijatyki :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 12 Marzec 2012 FNC odradzam z miejsca, co prawda nie mam tej gry. Grałem u kumpla dosyć długo, dużo też innych znajomych narzekało na grę, że jest strasznie uboga i nudna, także ogólnie jej nie zachwalali. Jeżeli chcesz grę z dobrym singlem, to polecam Uncharted 1,2,3, bądź też np Assassins Creeda któregoś :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 12 Marzec 2012 ale napisałem ze chodzi mi o sportowe:-) mozecie tez zapodac takie co dopiero wyjda to poczekam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 12 Marzec 2012 ale napisałem ze chodzi mi o sportowe:-) mozecie tez zapodac takie co dopiero wyjda to poczekam Nie wiem jakie sportowe mają "fajny single". Możesz poczekać na Fife Street, SSX jest super grą, to ja sam mogę polecić każdemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pg5frankie 13 Napisano 12 Marzec 2012 opłaca się kupić mass effect 3 czy może poczekać na resident evil orc czy może wybrać sprawdzonego batmana ac ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaaV 93 Napisano 12 Marzec 2012 fifa 12, nieskończony sportowy singiel, no a jak jestes fanem to wgl miodnie ;) nie pilka nozna? wal w nba2k12, prawie to samo ale w koszu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RudaPL 6 Napisano 12 Marzec 2012 DragonBall 2 czy może Street Fighter najnowsze? Jak myślicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaisus 208 Napisano 12 Marzec 2012 opłaca się kupić mass effect 3 czy może poczekać na resident evil orc czy może wybrać sprawdzonego batmana ac ? Resident Evil Orc to zapewne będzie coś wielkiego, naprawdę super się zapowiada ale do premiery jeszcze trochę brakuje. Mass Effect 3 kontra Batman AC ? W Mass Effect 3 jeszcze nie grałem, po demie podziękowałem tej grze. Bierz Batmana nie zawiedziesz się ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 12 Marzec 2012 jestem fanem piłki ale miałem fife i niestety szybko mnie znudziął według mnie nadaje się tylko do gry albo w sieci albo z kumplem piwko i meczyk wiadomo nie grałem nigdy w kosza i nie wiem jak to jest może coś więcej o nba2k12? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaaV 93 Napisano 12 Marzec 2012 demko me3 jest do dupy, ale jak jestes fanem serii to naprawde polecam. sam jeszcze nie gralem w 3, ale pamietam moje poczatki z ta saga. wszyscy tak sie tym jarali, a ja ze to lipne jakies, ale zalatwilem sobie od kumpla me1 i zagralem, skonczylem o 5 rano, tak mnie wessala ta gra, potem to juz nolifienie dopoki nie dowiem sie co bylo dalej, fabula wciaga jak oszalala, a z kolejna czescia (czyli z ME2) bylo tylko lepiej. 3 to zwienczenie tej sagi, wyjasnienie wszystkich spraw i najbardziej dopracowana czesc serii, nawet jak nei gralem w inne, narpawde polecam. MassEffect to legenda legend w action RPG. Co do Batmana, nie gralem wgl. ale wszyscy polecaja ze genialna gra i mam zamiar zagrac, ale gdybym wybieral teraz miedzy ME3 i B:AC to zadecydowal bym tym, co bardziej lubisz, co Ci sie podoba oraz co lubisz ;) Ogladales batmany, lubisz taki typ gry, jarasz sie komiksami czy cos, chcesz ratowac GOTHAM po nocy, wal w Batmana. Lubisz RPG, chcesz przezyc niezapomniana przygode ktora nie pozwala spac po nocach i kusi kolejnym watpiem rodem jak AC2, a przy okazji mnostwem misji pobocznych i genialnych akcji? Wal w ME3. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciek1422 42 Napisano 12 Marzec 2012 Co do mass effect 3 to zależy czy graleś w poprzednie części albo chociaż ME2 na PS3. Jeśli tak i podobało Ci suita to bierz śmiało, jeśli nie, to bierz batmana. Ja bym wziął ME3 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shuji 55 Napisano 12 Marzec 2012 Hej :) Myślicie, że warto wymienić Little Big Planet za Metal Gear Solid 4 ? Obie po angielsku, premierowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach