Skocz do zawartości
cwir

Co Wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

to ty uważasz że jestem fajny (schlebiasz mi ale przepraszam mam żonę i jestem hetero więc muszę podziękować)...

najpierw piszesz że yakuzę i disgaea wszyscy znają po czym wyskakujesz mi z "czeluściami japońskiego przemysłu", na przyszłość nie gub się tak w zeznaniach.

Edytowane przez zdun1983
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możecie kontynuować swoją dyskusję na PRV? Zaśmiecacie temat :offtopic:

Edytowane przez pablos_83
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przepraszam wszystkich, już mam osobnika w ignorowanych i mi zwisa. pozdrawiam i zapraszam do dyskusji.

po przejściu ME3 w 100% polecam każdemu (nie tylko fanowi serii) który skończył część poprzednią. Bardzo przyjemny tytuł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorki za zaśmiecanie gościu uważa sie za znawce w tematach i chciałem mu wytłumaczyć że nie zawsze jest tak jak on uważa ale jest bardziej ubogi umysłowo niż myślałęm więc przpraszam za jego głupotę i koniec zaśmiecania na śmiecie nie ma co tracić czasu:-) :banana:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może ja napiszę na temat (wyjątkowo) ;)

Mam opcję na 3 gry za kilkadziesiąt pln z PSS - Prince of Persia, Bulletstorm czy God of War Collection vol. 2?

GoW'a całego przeszedłem (na PS2 i PS3) oprócz tych części, w Bulletstorma nie grałem nawet w demko a Prince of Persia znam sprzed lat wielu (wersja PC).

Interesuje mnie też wbicie trofeów. Główny aspekt - rozrywka, mały poziom agresji przy zawiechach albo jakichś przegiętych trofkach :)

Co byście polecili na szybko?

Z góry dzięki!

EDIT: dodam jeszcze, że niedawno kupiłem też Borderlands (jeszcze nie mam zdania na temat gry).

EDIT2: BTW czy ktoś może polecić fajną deskorolkową grę (zatrzymałem się na THPS 3) czy lepiej czekać do lata na THPS HD?

Edytowane przez The_Siemek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z deskorolkowych to ma wyjsc o ile juz nie wyszedł thps hd lub skate3 ma dobre opinie a po gameplayach jest pozadny nie to co stare th ale wart zagrac a z tych trzech to jezeli grałes w poprzednie czesci to warto zagrac i w te niestety nie grałem prince of persia mi sie podobał ale bez rewelacji bardzo krótki to na pewno minus najlepiej bierz god of war a potem kolejne:-)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK, dzięki za podpowiedź.

Z deską poczekam na THPS HD jednak, bo sprawdziłem Skate 3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to jest z Call of Duty Modern Warfare 2, można wybierać język jeżeli gra jest francuska ?

Dzięki ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to jest z Call of Duty Modern Warfare 2, można wybierać język jeżeli gra jest francuska ?

Dzięki ;)

W CoD'ach nie ma możliwości zmian językowych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niewiele informacji znalazlem o X-men destiny, a jedyne co jest to bardzo negatywne. Rzeczywiscie taka sieczka? Są jakieś naprawde dobre gry w universum marvela?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może ja napiszę na temat (wyjątkowo) ;)

Mam opcję na 3 gry za kilkadziesiąt pln z PSS - Prince of Persia, Bulletstorm czy God of War Collection vol. 2?

GoW'a całego przeszedłem (na PS2 i PS3) oprócz tych części, w Bulletstorma nie grałem nawet w demko a Prince of Persia znam sprzed lat wielu (wersja PC).

Interesuje mnie też wbicie trofeów. Główny aspekt - rozrywka, mały poziom agresji przy zawiechach albo jakichś przegiętych trofkach :)

Co byście polecili na szybko?

Z góry dzięki!

EDIT: dodam jeszcze, że niedawno kupiłem też Borderlands (jeszcze nie mam zdania na temat gry).

EDIT2: BTW czy ktoś może polecić fajną deskorolkową grę (zatrzymałem się na THPS 3) czy lepiej czekać do lata na THPS HD?

Bierz gow-a, POP-a omija szerokim łukiem, po włączeniu tej gry mialem odruch wymiotny - wiadomo to moje zdanie, ale znajomi którzy w to grali na PS3 również tak twierdzą.

Co do skateboardowych gier na ps3 to się nie wypowiem, też zatrzymałem się na THPS3 - szkoda że wszystko inne poszło w komiks.....

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema szukam jakiejś dobrej gierki do 70-80zł myślałem nad dragon age 2 jak możecie to napiszcie czy to dobry wybór i polećcie coś od siebie.

Gry jakie ograłem: gta 4 / gta 4 grom liberty city.... / mafia 2 / ojciec chrzestny / Bf3 / gow 1,2,3 / U2 / U3 / tdu 2 / nfs hot pursuit / ufc 2010 / infamous 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema szukam jakiejś dobrej gierki do 70-80zł myślałem nad dragon age 2 jak możecie to napiszcie czy to dobry wybór i polećcie coś od siebie.

Gry jakie ograłem: gta 4 / gta 4 grom liberty city.... / mafia 2 / ojciec chrzestny / Bf3 / gow 1,2,3 / U2 / U3 / tdu 2 / nfs hot pursuit / ufc 2010 / infamous 2

Zamiast Dragon Age 2 najpierw lepiej weź Dragon Age Początek bo jest dużo lepszy, a najwyżej potem drugą część

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do takiej ceny to ja polecam Operation Flashpoint Red River. Gierka bardzo przyjemna, doskonała do gry online. Typowo taktyczny fps, sam mam tę grę, więc polecam, ciekawe misje przede wszystkim i realizm.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A opłaca się kupić francuską za 30 zł ?

Francuska będzie po francusku, więc raczej nie. No chyba że znasz ten język. Lepiej dołożyć 10-20 zł i cieszyć się polską lub angielską wersją.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Japolecił bym może BatmanaArkham Asylium

Castelvania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

60-70 zł bierz dragon age1 i mgs4(jak grałeś w poprzedników) bardzo dobry secik lub uncharted 1 (nie jesteś ciekaw jak to się zaczęło??)... a jak da 1 ci się spodoba to można się zastanowić nad dragon age 2. I widzę że nie ma infamous 1 w tym co piszesz.

a jak ci przejdzie zajawka z dragon age 2 zastanów się nad mass effectem 2 w folii (sporo dodatków jako dlc w pudełku + streszczenie części pierwszej a tytuł jako fuzja rpga świetny!)

Edytowane przez zdun1983

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Którą z gier udostepnionych dzisiaj na PSS w wyprzedaży "zagubione skarby" możecie polecić? Która jest najciekawsza i najbardziej opłacalna? Dodam tylko, że z wymienionych tam gier grałem tylko TR: Underworld oraz że mam wykupionego Plusa, czyli dotyczą mnie obniżone ceny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GTA IV Platinum czy zwykłe GTA IV?. Bo nie kumam czym one się różnią.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GTA IV Platinum czy zwykłe GTA IV?. Bo nie kumam czym one się różnią.

różnią się tylko pudełkiem, wersja platinum wyszła później

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobrze że mi powiedziałeś bo po co przepłacać za okładkę. Myślałęm że tam jakieś mega dodatki są

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ponawiam:

Niewiele informacji znalazlem o X-men destiny, a jedyne co jest to bardzo negatywne. Rzeczywiscie taka sieczka? Są jakieś naprawde dobre gry w universum marvela?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To i ja mam dylemat związany z promocją na PSN.. Zostało mi trochę ponad 60zł i nie wiem co wybrać. Just Cause 2(55zł), czy Siren Blood Curse(54zł), czy może Trine(18zł) razem z drugą częścią? Gry różne, ale nie wiem przy której ta promocja bardziej korzystna :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co widziałem na gameplayach i czytałem to nie opłąca się tego kupowac sam nie grałem( szkoda mi na taką grę kasy)więc nie kupuj lepszy jest już spider man albo kapitan ameryka:-) w niego grałem u kolegi i bardzo mi się podobał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi