Skocz do zawartości
cwir

Co Wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Kaisus - dzięki chyba przekonałeś (muzyka w grach jest dla mnie bardzo ważna zaraz obadam soundtrack :) ), przykładowo ile straciłby metal gear w podniosłych scenach bez odpowiedniej ścieżki dźwiękowej a o takich perełkach jak rdr nie wspomnę kiedy słyszy się to:

ci co nie grali niech nie czytają komentarzy do tego kawałka: są pełne spoilerów!!!!

O dziwo w cale nie musi być mocno aby mnie przekonało patrz mój ulubiony soundtrack tej generacji:

http://www.youtube.com/watch?v=u42uFspAgas&context=C4f3793dADvjVQa1PpcFP3kqpxJeygfagVU6SIyQD0JmPfLYxu3Dw=

od 4:50 jak dla mnie mistrzowski motyw przewodni (w grze mapa świata).

a znów mój ukochany zespół był w gta 4 jako jedno z najlepszych stacji radiowych w serii - totalny the beściak dla mnie (zresztą cała ta stacja to mistrzostwo) ale i tak do serii mnie nie przekonała :/

http://www.youtube.com/watch?v=nyHNUpvUo18&feature=related

na co dzień śmigam w bluzach tej kapeli!

eh marzy mi się aby taki devil may cry nowy miał takie kawałki w trakcie rozwałki:

odnośnie silent hillów: nie ważne ile ich się grało i ma... Jeżeli kochasz serię bierz obie (przykładowo na mojej osobie: chociaż wszystkie części sh są na półce, hd biorę choćby po to aby z żoną masterować trofiki oraz zobaczyć jak się będzie prezentowała na dużym ekranie, w te kolekcji - chociaż zapewne green spray nas zniechęci jeżli o tphy w sh 2 chodzi.. :/ )

Edytowane przez zdun1983
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie mam do wyboru tylko jedną - siła wyższa w postaci płci przeciwnej :dry:

Akurat wielkim fanem całej serii nie jestem, ale 2 wspominam bardzo "miło" i chyba faktycznie z uwagi na to wybiorę HD'ka - zwłaszcza, że ostatnie SH były delikatnie mówiąc słabe...

A jak już zjeżdżamy lekko w stronę OST'ów - te dwa utwory od dawna są u mnie na pierwszym miejscu (zresztą cała muzyka z tych gier jest cudowna)...

Edytowane przez kloose

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie jakie gry polecacie do gry online? Szukam strzelanki tylko jaką? W którą dużo ludzi gra? Walki klanowe? itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak tylko jedną: hd już dziś możesz zamówić z alledrogo za 120 zł więc wal w niego a dowpour w wakacje jak do tych 99 stanieje myślę że w tej kolejności będziesz usatysfakcjonowany.

a z ost jest tak: dla mnie często bardziej się liczy od grafiki stąd moje zboczenie na punkcie dobrej i pasującej muzyki w grach... Asura wraith niby straszny średniak i metr mułu, drugi raz nigdy nie podejdę ale soundtrack często słucham i słuchał nadal będę :

http://www.youtube.com/watch?v=QeJJ71Nt40M

czy:

dla mnie ciary!

strzelanka online?? killzone 3 , a jak masz więcej funduszy poczekaj na relacje z nowego residenta jak się tam multi sprawuje (sam jestem ciekaw).

Edytowane przez zdun1983

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamierzam wymienić w sklepie AC II na jakąs grę z dopłatą 20 zł. Tylko nie wiem na co sie zdecydować, do wyboru są :

-AC Brotherhood ( dodatkowo +10 PLN)

-Black OPS ( j.w)

-Rage

- COD MW2

-Infamous 2

-Killzone 3

-Castelvania

- Uncharted 3 ( dopłata 30 zl dodatkowo, ale to i tak chyba kupie oddzielnie)

- sa jeszcze Battlefield 3 i MW3 ale bym musiał dopłacić drożej

Co na moim miejscu byście wybrali ? Tutaj pełna lista przedmiotów http://allegro.pl/listing/user.php/run?category=82397&p=1&us_id=19653694

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@pio

podałeś listę, na której w zasadzie każda gra jest warta zagrania. w zasadzie poza AC nie ma gry, przy której nie bawił bym się bardzo dobrze. w ACB nie grałem, a przy AC2 bawiłem się dobrze, ale do czasu. w pewnym momencie repetytywny gejmplej zaczął mnie strasznie nudzić. wybór cholernie ciężki, ale ja bym uderzył przede wszystkim w Uncharted 3 i Killzone 3 (tutaj głównie przez wzgląd na świetne multi). w drugiej kolejności rozważyłbym Castlevania i Rage.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No własnie boję się że rozgrywka w ACB będzie bardzo zbliżona do swojej poprzedniczki a niekoniecznie mam ochotę skakać po dachach przez kolejne 30 godzin :) chociaż z drugiej strony warto napewno kontynuować historie Ezio .

Głównie chciałbym grę z dobrym singlem. Podobno KZ3 jest stosunkowo krótki, jednak chyba warty zagrania

Edytowane przez pio_89

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No własnie boję się że rozgrywka w ACB będzie bardzo zbliżona do swojej poprzedniczki a niekoniecznie mam ochotę skakać po dachach przez kolejne 30 godzin :) chociaż z drugiej strony warto napewno kontynuować historie Ezio .

Głównie chciałbym grę z dobrym singlem. Podobno KZ3 jest stosunkowo krótki, jednak chyba warty zagrania

Killzone jest krotki ale fajny, do tego multi. Uncharted 3 perelka, fanami coda nie jestem wiec sie nie wypowiadam, co do Rage obadaj sobie demo czy Ci pasuje taka rozgrywka, inFamous 2 tez spoko..

Jak juz wspomniano wybrales gry warte uwagi, wiec zrob sobie przerwe od Assassina, zagraj w cos innego i dopiero w acb, w ten sposob nie znuzy Cie historia ezia:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A którego PESa polecacie? 2012 odpada, zastanawiam się nad 2009 którą ogrywałem na kompie i która dała mi mnóstwo frajdy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@pio

KZ3 w singlu nie jest jakiś nadzwyczajny. solidna kampania naładowana akcją po brzegi. gra się bardzo dobrze, ale dla samego singla niekoniecznie bym Ci tą grę polecał. ale z drugiej strony nie zrozum mnie źle - KZ3 nie jest warty polecenia. po prostu inne wymienione gry w singlu są ciekawsze.

zakrawając wybór tylko do singla, to chyba jednak Uncharted 3 będzie najlepszym wyborem. to nie jest gra. to jest przygoda, którą warto przeżyć. single mocno stoi Castlevania (multi tam nie ma). dobra fabuła, świetny system walki, rewelacyjny klimat w pięknie zaprojektowanym świecie. w moim prywatnym rankingu slasherów stawiam właśnie Castlevanię ponad GOW3. gra jest dość długa przy pierwszym przejściu.

Rage jest dość, hm, specyficzny. mocno old schoolowy shooter. podobnie jak BrzozaLuk, polecam sprawdzić najpierw demo. jeśli Ci podejdzie, powinieneś się dobrze bawić. to zresztą kolejny przykład gry osadzonej w rewelacyjnie zaprojektowanym świecie.

inFamous 2 to obok Batman AA chyba najlepszy sandbox o superbohaterze. na pewno warto sie zapoznać. ale z Twojej listy można wybrać ciekawsze gry w singlu.

CODy jak to CODy - zaczynają się wybuchem i kończą się wybuchem. w między czasie napotkasz wiele innych wybuchów. dla mnie nie stanowi to jakiejś wielkiej wartości. ale nie można odmówić tym grom filmowej dynamiki i akcji, którą zalicza się z wypiekami na twarzy ; ]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

- Uncharted 3

Chyba najlepsza pozycja z tej listy...

@zdun1983

Mi Asura zupełnie nie podeszła, ale faktycznie OST jest przyjemny - ostatnio lata mi też po głowie parę kawałków z ME3 (bez nich gra dużo by straciła) jak choćby:

Edytowane przez kloose

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A którego PESa polecacie? 2012 odpada, zastanawiam się nad 2009 którą ogrywałem na kompie i która dała mi mnóstwo frajdy...

Zależy czy chcesz grać multi i czy zależy Ci na trofeach.

W PES'ach od 2010 zamknięte są serwery. Optymalnie - PES 2011

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kloose zajebisty soundtrack, jest więcej tego typu w me3 ?

Oba kawałki to wytwory Clinta Mansella (tego pana od Requiem for a Dream) i to słychać - ale ogólnie cały OST z ME3 jest wart przesłuchania...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie która część Tony Hawka lub Skate polecacie ? Ostatnio wygrzebałem z szafy Tony Hawk 2 i PSXa i wciągnęła mnie ta gra niesamowicie i pomyślałem żeby zapodać coś podobnego na PS3 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Battlefield 3 albo MW3 ewentualnie Black Ops.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie która część Tony Hawka lub Skate polecacie ? Ostatnio wygrzebałem z szafy Tony Hawk 2 i PSXa i wciągnęła mnie ta gra niesamowicie i pomyślałem żeby zapodać coś podobnego na PS3 :)

Jak ci się przypomniał Tony to poczekaj na niego w HD, a jak nie chcesz czekać to bierz skate 3 najlepszy symulator deski jak na razie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakiego laptopa kupić do 2300. Tak , żeby Diablo 3 mi dobrze śmigało

:ok: dzięki panowie za pomoc

Edytowane przez aniolekPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yyyyyyy i kolejny post na sciane placzu.... Co za ludzie:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Elo kiedy ogram Killzone 3 chciałbym zagrac w jakąś grę RPG z fajnymi krajobrazami i zajebistym singlem moglibyście coś poradzić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TES V: Skyrim

No i warto poczekać na Risen'a 2, chociaż jakoś patrze na ten tytuł z przymrużeniem oka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo Amalur, po Skyrimie dobry RPG z miłym sterowaniem i koncepcją.

Co do Risena, grałem w bete i zapowiada sie bomba. Z 10 razy lepsza od jedynki, bardziej dopracowana itd., grafika miła dla oka, nie wiem dlaczego tak wszyscy marudzą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TES V: Skyrim

No i warto poczekać na Risen'a 2, chociaż jakoś patrze na ten tytuł z przymrużeniem oka.

Jestem tego samego zdania co homer, Risen 2 to bomba ;D

Skyrim to też świetna gra ale z czasem staje się nudna. Risen to coś nowego i zapowiada się naprawdę fajnie. Ja bym spokojnie poczekał na Risen 2 ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Elo kiedy ogram Killzone 3 chciałbym zagrac w jakąś grę RPG z fajnymi krajobrazami i zajebistym singlem moglibyście coś poradzić?

Demon'S Souls i Dark Souls. Obie gry są po prostu fenomenalne. Bardzo wysoki poziom trudności, świetny system walki, ale co najważniejsze - klimat. Mroczny, złowrogi świat, w którym w każdej chwili czujesz, że zaraz zginiesz. Z Krajobrazami jest różnie bo często chodzi się po jakichś podziemiach, ale jest kilka miejsc, które mocno przykuwają uwagę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi