Kaisus 208 Napisano 27 Marzec 2012 gra dla ludzi o mocnych nerwach ;) Misje specjalne i przetrwania może i jednak wystawiają twoją cierpliwość na próbę ale reszta jest ok. Dobra ale to nie temat ,,rozmowy o call of duty'' ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 27 Marzec 2012 (edytowane) siren blood curse = najlepsza wprawka pod nowego silent hilla a zakończenie tej opowieści sprawiło że przez długi czas szukałem w sieci i badałem zawiłości fabularne tego tytułu. No właśnie z filmików i opisów wynika, że produkcja jest bardzo "Silentowska" - czyli trzeba zagrać... Dzięki za info... Edytowane 27 Marzec 2012 przez kloose Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 27 Marzec 2012 (edytowane) Grał ktoś w Oddworld: Strangers Wrath? Da się grać? W jakiś sposób odnosi się do Abbe? Piszę tutaj bo nie ma swojego tematu w dziale 'Gry z PSN' Edytowane 27 Marzec 2012 przez Darayavahus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 27 Marzec 2012 No właśnie z filmików i opisów wynika, że produkcja jest bardzo "Silentowska" - czyli trzeba zagrać... Dzięki za info... Powiem ci że gra jest bardzo specyficzna japoński oprócz języka oczywiście klimat aż bije cała historia dla mnie po prostu z kosmosu grafika nawet ładna jak patrzeć na wiek gry, brak trofeów no i zależy dla kogo jest straszna dla mnie było może kilka momentów strasznych , jak chcesz mieć zaprawę przed SH Downpour to zagraj w Silent Hill HD (zawiera najlepszy według mnie horror SH2 a oprócz tego SH3) może droższy ale na pewno lepsza zaprawa:-)no chyba że masz ograne już tak że nie możesz na nie patrzeć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macification 27 Napisano 27 Marzec 2012 Grał ktoś w Oddworld: Strangers Wrath? Da się grać? W jakiś sposób odnosi się do Abbe? Piszę tutaj bo nie ma swojego tematu w dziale 'Gry z PSN' Gra naprawdę świetna, bardzo fajny klimat, graficznie prezentuje się bardzo dobrze jak na grę ze starego klocka, gra nie ma żadnych odniesień do Abbe, całkiem inna historia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mroczas87 147 Napisano 27 Marzec 2012 Grał ktoś w Oddworld: Strangers Wrath? Da się grać? W jakiś sposób odnosi się do Abbe? Piszę tutaj bo nie ma swojego tematu w dziale 'Gry z PSN' Odnosi sie jedynie swiatem:) Historia inna. Fabula dosyc ciekawa, gierka jajcarska, kilka fajnych motywow jak tpp + fpp itp. Platyne zrobilem, bawilem sie swietnie, generalnie polecam. W niektorych momentach troszeczke sie dluzylo, ale w 90% czasu zabawa przednia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 27 Marzec 2012 (edytowane) No dobra, niech Wam będzie i pewnie kupię :P Ale nie wiedziałem, że to z klocka. Czyli kolejna reedycja w HD. Aha, jeszcze powiedzcie ile to waży? Na amerykańskim pss jest fajnie, tam przy tytule każdej gry jest podana waga. Edytowane 27 Marzec 2012 przez Darayavahus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macification 27 Napisano 27 Marzec 2012 No dobra, niech Wam będzie i pewnie kupię :P Ale nie wiedziałem, że to z klocka. Czyli kolejna reedycja w HD. Aha, jeszcze powiedzcie ile to waży? Na amerykańskim pss jest fajnie, tam przy tytule każdej gry jest podana waga. Dokładnie waży 3248 MB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 27 Marzec 2012 Thx mate! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mihajasz 1 Napisano 28 Marzec 2012 Moim zdaniem black ops jest najlepszym z serii cod, ale skoro masz pożyczone BO to nie lepiej zainwestować w MW3 ? Jeśli chodzi o graczy to w MW3 jest pewnie więcej ale... Czy to 300 tys czy 400 to przecież żadna różnica dla nas. Kolega ma rację, BO jest lepszą grą, w MW3 najbardziej skopali mapy, dlatego sprzedałem moją kopię i zacząłem ciapać w BO po raz kolejny ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Freak 17 Napisano 28 Marzec 2012 Hey wszystkim chcialem sie dowiedziec czy warto swoja przygode z Assasin Creed zaczynac od 1 czy raczej juz od 2 bo troche czytalem i z tego co wiem to 1 nie za rewelka byla. Wiec wstyd sie przyznawac ale jeszcze nie gralem w assasin'a hehe z gory dzieki za jakies info bo w koncu trzeba zaczac ten tytul :) Nawet nie wiesz jaką miałem ogromną satysfakcję gdy przez kolejne (szczególnie najnowsza) części Assasina były odniesienia do pierwszej części a ja oglądałem te cutscenki i miałem tą świadomość że tą historię już przeżyłem i zgodnie z grą jest to już wspomnienie.... ahhh :) Zaczynaj od jedynki. Jak Ci się podoba seria to nie pożałujesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 28 Marzec 2012 (edytowane) Jeszcze zależy czy ktoś lubi surowe klimaty wypraw,krucjat. Ja akurat je uwielbiam, i chciałbym więcej gier z tamtych czasów =) A co do pytania killzone vs coś tam. Jeśli dla singla, to koniecznie trzeba kupić killzone 2, wtedy dostajemy spójną fabułe na ponad 15h (zakończenie k2 = początek kz3 dosłownie). Mamy jasny obraz tego co się dzieje, dlaczego są takie a nie inne relacje pomiedzy postaciami. Multi to kz3, sprawa oczywista. Najlepszy fps na konsole imo na ten moment. Edytowane 28 Marzec 2012 przez owNeD.bY.NeVA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 28 Marzec 2012 Jeszcze zależy czy ktoś lubi surowe klimaty wypraw,krucjat. Ja akurat je uwielbiam, i chciałbym więcej gier z tamtych czasów =) A co do pytania killzone vs coś tam. Jeśli dla singla, to koniecznie trzeba kupić killzone 2, wtedy dostajemy spójną fabułe na ponad 15h (zakończenie k2 = początek kz3 dosłownie). Mamy jasny obraz tego co się dzieje, dlaczego są takie a nie inne relacje pomiedzy postaciami. Multi to kz3, sprawa oczywista. Najlepszy fps na konsole imo na ten moment. A słyszałeś coś może o grze The Cursed Cursade właśnie zastanawiam się czy może to być coś o tamtych czasach bo mi osobiście też podobają się czasy średniowiecza, wypraw krzyżowych królów itd. A mało takich na razie na rynku.Może ktoś grał i wie czy gra fajna bo z recenzji średniak oceny ok 6 a cena jak na średniaka dość wysoka ok 80zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 28 Marzec 2012 Ocena koło 6? ja widziałem same niższe. Ponoć nudne jak flaki z olejem. No ale możesz być naszym królikiem doświadczalnym :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati9106 14 Napisano 28 Marzec 2012 (edytowane) Nie wiem co wybrać bo obie gry są w dobrej cenie Dante’s Inferno czy Darksiders a może Mini Ninjas? Edytowane 28 Marzec 2012 przez mati9106 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 28 Marzec 2012 Ocena koło 6? ja widziałem same niższe. Ponoć nudne jak flaki z olejem. No ale możesz być naszym królikiem doświadczalnym :P napisałem ok 6 bo w jednej gazecie czytałem tak w innej tak a na forum jeszcze inaczej dzieki ale nie chcę być królikiem Nie wiem co wybrać bo obie gry są w dobrej cenie Dante’s Inferno czy Darksiders a może Mini Ninjas? w dantego grałem gra fajna spora możliwość rozwoju postaci, niestety nie zbyt długa darksiders nie grałem ale z tego co słyszałem to jedna z lepszych więc nawet po ograniu DI polecam ci Darksiders:-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaisus 208 Napisano 28 Marzec 2012 Ile trwa przejście jednego tytułu Prince Of Persia z trylogii na PS3 ? Nigdy nie miałem do czynienia z PoP, mimo że miałem go na półce to tak wyszło że nie chciało mi się go rozpakowywać i wolałem opchnąć. Opłaca się w ogóle to kupować ? Jest to troszkę wciągające ;> ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 28 Marzec 2012 (edytowane) no mi wszystkie 5 części się bardzo podobały średnia jednej części to 10 godzin dla nowicjuszy z serią, 8 dla znających księcia. jeżeli chcesz ograć wszystkie graj tak: pop piaski czasu, warior within, zapomniane piaski, 2 trony i na koniec spin off w postaci prince of persia: prince of persia. Gry są bdb, trzeba poskakać, pogłówkować i ogarniać, nie jes to to tępa młucka a i klimat baśni nieziemski . wszystkie części łącznie powinieneś znaleźć jak dobrze poszukasz za 130-150 zł więc naprawdę masa grania za miłą cenę :), nie ograniczaj się tylko do trylogii gdyż naprawdę za bezcen poznasz bdb baśń. Edytowane 28 Marzec 2012 przez zdun1983 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 28 Marzec 2012 Najlepsze gry! Szczególnie pierwsza część, dla mnie miód malina. Uwielbiałem tą grę na PC i gdy tylko wyszła na PS3 to po prostu musiałem kupić. Coś wspaniałego! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hadzio 154 Napisano 28 Marzec 2012 Nie wiem co wybrać bo obie gry są w dobrej cenie Dante’s Inferno czy Darksiders a może Mini Ninjas? Ja polecam Darksiders. Świetna i długa gra. A słyszałeś coś może o grze The Cursed Cursade właśnie zastanawiam się czy może to być coś o tamtych czasach bo mi osobiście też podobają się czasy średniowiecza, wypraw krzyżowych królów itd. A mało takich na razie na rynku. Może ktoś grał i wie czy gra fajna bo z recenzji średniak oceny ok 6 a cena jak na średniaka dość wysoka ok 80zł Sam nad nią się zastanawiałem i pewnie ją kiedyś kupię, ale po przeczytaniu recenzji i obejrzeniu gameplay'a stwierdziłem, że gra jeszcze "trochę" poczeka w kolejce, chyba, że za góra 50zł się trafi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaisus 208 Napisano 28 Marzec 2012 Ok dzięki ;] To zamówię sobie to z empiku, cena dość atrakcyjna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazi55 2 Napisano 28 Marzec 2012 znacie moze jakas fajna przygodowke dosyc wciagajaca ??:> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 28 Marzec 2012 co rozumiesz przez przygodówkę?? jak przygodówka jako gatunek który ja rozumiem to polecam - monkey island hd i stacking. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazi55 2 Napisano 28 Marzec 2012 uncharted przeszedlem wszystkie czesci :P no chodzi cos jak np. uncharted podobne przygodowki :P lub cos na wzor assasin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 28 Marzec 2012 uncharted przeszedlem wszystkie czesci :P no chodzi cos jak np. uncharted podobne przygodowki :P lub cos na wzor assasin Mi się bardzo podobały obie części Dead Space Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach