Skocz do zawartości
cwir

Co Wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

nie pomagasz :) i rozumiem że w/w gry już posiadasz:

poczekaj na maxa nowego, bioshocka (odłóż 400 zł)

ze starszych kup rdr

z troszkę innego klimatu polecam oba dead space'y, bioshock 1 i 2, saboteur (z troszkę średniejszych ale klimatycznych), no i castlevanię, god of wary (nie wymieniłeś wyżej a to podstawa).

z troszkę nowszych

mgs hd + 4, mass effect 2+3,

no kurde naprawdę lepiej staraj się precyzować :biggrin: 700 zł to kupa kasy i jak chcesz je wszystkie wydać (odradzam, przetrzymaj na jakieś tegoroczne ciekawe premiery) to strasznie trudna sprawa.

Edytowane przez zdun1983

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mam jeszcze jedno pytanie, jako że do sklepu mam 40km to postanowiłem jeszcze coś kupić oprócz Motorstorma żeby opłacało się jechać :D I co lepsze dirt 2 czy nfs shift ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I co lepsze dirt 2 czy nfs shift ?

dirt 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie pomagasz :) i rozumiem że w/w gry już posiadasz:

poczekaj na maxa nowego, bioshocka (odłóż 400 zł)

ze starszych kup rdr

z troszkę innego klimatu polecam oba dead space'y, bioshock 1 i 2, saboteur (z troszkę średniejszych ale klimatycznych), no i castlevanię, god of wary (nie wymieniłeś wyżej a to podstawa).

z troszkę nowszych

mgs hd + 4, mass effect 2+3,

no kurde naprawdę lepiej staraj się precyzować :biggrin: 700 zł to kupa kasy i jak chcesz je wszystkie wydać (odradzam, przetrzymaj na jakieś tegoroczne ciekawe premiery) to strasznie trudna sprawa.

tak juz posiadam mac payne mam + preorder czekam i assasin tez :) cala kase chce wydac :P

pracuje w norwegi wiec na pozniejsze premiery bede mial kase :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mam jeszcze jedno pytanie, jako że do sklepu mam 40km to postanowiłem jeszcze coś kupić oprócz Motorstorma żeby opłacało się jechać :biggrin: I co lepsze dirt 2 czy nfs shift ?

Dirt 2 to straszna nudaa... Monotonia, w shift jest podobnie ale nie aż tak. Jest to jeden z nielicznych NFS gdzie many,many w karierze ci nie brakuje i bawisz się w tuningi i kupujesz sporo autek.

Polecam bardziej Shift'a

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oczywiście że shift, a jeszcze lepiej zdrapka psn za 100 zł, 59 zł na playstation plus i na 90 dni: shift2 + shank 2 masz za darmo :) i nie wiadomo czym nas przez te 90 dni zaskoczą!

Edytowane przez zdun1983

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oczywiście że shift, a jeszcze lepiej zdrapka psn za 100 zł, 59 zł na playstation plus i na 90 dni: shift2 + shank 2 masz za darmo :)

Troszkę się nie opyla, na allegro za 30zł wyrwiesz shift'a spokojnie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale shift 2 + shank 2 + silent hill z psxa + 2 miesiące dodatkowych gier myślę że w tym wypadku się opłaci, a jak weźmie w poniedziałek to jeszcze na trine 2 i far cry 2 za free się załapie! Zostaje ci 41 zł na dlc do ulubionych tytułów :)

Edytowane przez zdun1983

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ugh, Far Cry, nie mówcie mi o tym...

@kazi

Popatrz sobie jeszcze na exclusivy, może coś Ci przypadnie do gustu. A może Skyrim? Idealna gra szczególnie dla osób, które pierwszy raz mają styczność z gatunkiem, brat nie-RPG'ujący wsiąknął na dobre. :D

Killzone 2,3, Resistance 3 (jedne z najlepszych FPS'ów na konsole).

Na wzór Assasina, Uncharted czy Hitmana to niczego nie znajdziesz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

akurat far cry 2 to nie moja bajka dlatego nie odpaliłem jeszcze, a co taki chłam??

bardziej podkreślam trine 2 który jest zajebisty! (z gier marcowych w plusie darmowych).

Edytowane przez zdun1983

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

akurat far cry 2 to nie moja bajka dlatego nie odpaliłem jeszcze, a co taki chłam??

Jeśli jesteś cierpliwy i Ci się nie znudzi, to całkiem dobra gra, podobnie jak pierwszy Assasin. Gra ma strasznie zmarnowany potencjał...

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyli zapewne nigdy nie odpalę gdyż naprawdę mam w co grać (np. w tej chwili sh hd, nowa yakuza oraz cały czas sfxt).... dzięki stary za info (i pij więcej piwa gdyż avatar oraz twój nick zobowiązuje :D ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to na zwykłym PSN czy PSN plus i czym one sie różnią ?bo trochę tego nie rozkminiam bo zawsze kupowałem wersje pudełkowe.

Edytowane przez lukaszek79

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łukaszu imienniku mój:

jeżeli jestes zainteresowany plusem w tym wypadku sprawa wygląda następująco:

kupujesz zdrapkę za 100 zł lub jeżeli masz kartę kredytową zasilasz konto.

aktywujesz konto psn (59 zł na 90 dni lub 199 na rok), jeżeli zdążysz do następnej aktualizacji to dostaniesz wszystkie te gry co pisałem, jest jedno ale, jeżeli za 3 miechy nie będziesz chciał przedłużyć konta tracisz prawa do tych darmowych gier. Osobiście jestem abonentem od początku powstania tego wynalazku i nie żałuję ani trochę, nie dość że mam pełno gier za free (często bdb - między innymi lbp, burnout, stacking, costume quest, trine2 itp. itd) to jeszcze częste zniżki np. 2 miechy temu kupiłem re5 gold edition za 29 zł (bez plusa kosztuje 59 i swoją pudełkową sprzedałem za 59), i wszystkie gry za zniżkę zostają u ciebie na koncie na stałe - pomimo nawet utraty ważności ps+, osobiście bardzo playstation plus polecam!

Edytowane przez zdun1983
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co sądzicie o Driver San Francisco? Warto kupować? Bo staniał i można kupić wersje PL za 90-100 zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli doładowuje kartę kredytową za 100zł i kupuje tego plusa i mam gry z tego plusa za darmo aż te konto aktywności nie straci ? A jest może gdzieś jakaś rozpiska z grami z ps plus ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.ps3site.p...kwiecien/105233

tu masz na kwiecień.

marcowe to trine 2, far cry 2 , trochę minisów i ps one classiców (w tym resident evil 2) - najlepiej ps+ załaduj dziś/jutro aby się na 100% na nie załapać.

na maj nie ma, jest to niespodzianka :) ogólnie patrz na portal ps3site i około 4 dni przed aktualizacją masz nową rozpiskę. Sony się czai co będzie za miesiąc. Są miesiące słabsze i mocniejsze tak ogólnie - ostatnio jest coraz lepiej ale zawsze jesteś na plus jeżeli o ceny chodzi - możesz się podzielić z jednym kumplem w tedy to już masz gry za bez cen :) .

Edytowane przez zdun1983

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dosyć fajne to jest i sobie w poniedziałek wykupie i czy warto od razu na rok czy na 3miechy i póżniej dołożyć ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najpierw sprawdź czy ci się spodoba na 3 miechy, jeżeli tak to dawaj na rok jak ja cały czas (mi za 4 dni się kończy :/ ale trzeba dalej ciągnąć :biggrin: tym bardziej że shift 2 i shank 2 na horyzoncie :D )

Edytowane przez zdun1983
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co sądzicie o Driver San Francisco? Warto kupować? Bo staniał i można kupić wersje PL za 90-100 zł

Powiem ci że całkiem fajna ścigałka, różniąca się od innych. Nowy driver ma całkiem sporo do zaoferowania. Fabuła bardzo fajna, opcja shift mi się spodobała lecz na to ludzie różnie reagują. Jest dość dużo trybów zabawy i niezła muzyczka. To co mi się nie podobało to grafika. Nie jestem pod tym względem bardzo uczulony ale jakoś tak wszystko wyglądało zbyt pomarańczowo (staro).

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dam Killzone 2 PL, UFC 2009 Undisputed i POP: Zapomniane Piaski PL, w wydaniach premierowych.Dostanę Fight Night Champion z online passem, brać?? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem ci że całkiem fajna ścigałka, różniąca się od innych. Nowy driver ma całkiem sporo do zaoferowania. Fabuła bardzo fajna, opcja shift mi się spodobała lecz na to ludzie różnie reagują. Jest dość dużo trybów zabawy i niezła muzyczka. To co mi się nie podobało to grafika. Nie jestem pod tym względem bardzo uczulony ale jakoś tak wszystko wyglądało zbyt pomarańczowo (staro).

To tu mnie trochę zasmuciłeś bo lubię jak gra prezentuje się grafiką na dobrym poziomie i jest na co popatrzeć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rastafaraj - nie! w żadnym wypadku oddajesz 2 zajebiste gry pop+ kz2 a dostaniesz dość dobrego fight nighta nie rób tego błędu! kasowo - 0 opłacalności!

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rastafaraj - nie! w żadnym wypadku oddajesz 2 zajebiste gry pop+ kz2 a dostaniesz dość dobrego fight nighta nie rób tego błędu! kasowo - 0 opłacalności!

To ja już kurde nie wiem co robić z tymi grami... :/ POP-a mogę opchnąć za 4 dychy, gorzej będzie z tą resztą.... Jeszcze zostaje wymiana na te inFamous 2....

Edytowane przez Rastafaraj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kz 2 po co sprzedawać jak to super gra?? ufc2009 masz prezent dla kolegi :P a popa opchnij :)

ogólnie dziwi mnie twoje podejście :P

co ty?? przechodzisz 2 tytuły dziennie i już nowe kupujesz?? strasznie dużo handlujesz ci powiem, może powoli przechodź każdą grę i bez gorącej wody czekaj na okazję, po co być na minusie??... kz2 i ufc już nie stanieje, nowości którymi jesteś zainteresowany tak :biggrin: . Jeżeli kupujesz to co ci wszyscy polecamy to masz w co grać, serio slow down :biggrin: . zapal jointa (jak to wy dredziaże lubicie i przechodź co tam masz :biggrin: ).

i nie mieszaj w to Jaha gdyż "i love agnostic front!!!!!!!" :P

Edytowane przez zdun1983

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi