adrian19904 22 Napisano 28 Marzec 2012 Mi się bardzo podobały obie części Dead Space Fajny jest też Enslaved (ale niestety krótki jak dla mnie) i jak kolega wyżej też polecam Dead Space nie taka strikte przygodówka ale fajny horror Ile trwa przejście jednego tytułu Prince Of Persia z trylogii na PS3 ? Nigdy nie miałem do czynienia z PoP, mimo że miałem go na półce to tak wyszło że nie chciało mi się go rozpakowywać i wolałem opchnąć. Opłaca się w ogóle to kupować ? Jest to troszkę wciągające ;> ? Powiem Ci że w tej cenie to się opłaca i nie ma co się zastanawiać, ale jak by była wyższa to są na pewno lepsze gry jak dla mnie np.Zapomniane piaski strasznie krótkie ale za 79zł całkowicie bierz:-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bsc 3 Napisano 28 Marzec 2012 A co sądzicie o Darksiders? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zimzvm 12 Napisano 29 Marzec 2012 Darksiders to znakomity tytuł. dość unikalny na X360/PS3. gejmplejem ponoć najbliżej mu do Zeldy. w Zeldę nigdy nie grałem, więc nie mogę potwierdzić. ale gra stanowi idealny mix udanego systemu walki, eksloparcji i elementów zręcznościowo-logicznych. gra jest też długa jak na dzisiejsze standardy. jak dla mnie gra zdecydowanie warta zakupu, szczególnie, że w wiosennej wyprzedaży na PSS można kupić ją za śmieszne pieniądze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hadzio 154 Napisano 29 Marzec 2012 Darksiders to znakomity tytuł. dość unikalny na X360/PS3. gejmplejem ponoć najbliżej mu do Zeldy. w Zeldę nigdy nie grałem, więc nie mogę potwierdzić. ale gra stanowi idealny mix udanego systemu walki, eksloparcji i elementów zręcznościowo-logicznych. gra jest też długa jak na dzisiejsze standardy. jak dla mnie gra zdecydowanie warta zakupu, szczególnie, że w wiosennej wyprzedaży na PSS można kupić ją za śmieszne pieniądze. Amen. Za cenę jaka jest teraz w PSS grzechem jest w ten tytuł nie zagrać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 29 Marzec 2012 Powiem ci że gra jest bardzo specyficzna japoński oprócz języka oczywiście klimat aż bije cała historia dla mnie po prostu z kosmosu grafika nawet ładna jak patrzeć na wiek gry, brak trofeów no i zależy dla kogo jest straszna dla mnie było może kilka momentów strasznych , jak chcesz mieć zaprawę przed SH Downpour to zagraj w Silent Hill HD (zawiera najlepszy według mnie horror SH2 a oprócz tego SH3) może droższy ale na pewno lepsza zaprawa:-)no chyba że masz ograne już tak że nie możesz na nie patrzeć SH2 przeszedłem parę razy na PC - 3 mimo wszystko dużo gorsza już... Jako takiej zaprawy nie potrzebuję - zwykła chęc zagrania w jakiegoś straszaka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 29 Marzec 2012 SH2 przeszedłem parę razy na PC - 3 mimo wszystko dużo gorsza już... Jako takiej zaprawy nie potrzebuję - zwykła chęc zagrania w jakiegoś straszaka :) To ze względu że mało takich na ps3 to zagraj w Sirena jak jeszcze nie jest za tobą Amen. Za cenę jaka jest teraz w PSS grzechem jest w ten tytuł nie zagrać. A po ile jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bsc 3 Napisano 29 Marzec 2012 A po ile jest 29pln. Dlatego się zastanawiałem nad zakupem. Ale poczytałem trochę,a Wy utwierdziliście mnie, że warto w to zagrać. Dzięki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zimzvm 12 Napisano 29 Marzec 2012 Bierz i się nie wahaj. Taki mały tip - zacznij od razu grać na najwyższym poziomie trudności, bo inaczej gra nie będzie żadnym wyzwaniem. Sent from my HTC Vision using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Asull 155 Napisano 29 Marzec 2012 Infamous 2 czy Uncharted 3? Poprzednie części mi się podobały bardzo,gry w takich samych cenach (rozkład trofeów podobny). Pomożecie:>? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M4TY5 0 Napisano 29 Marzec 2012 GT 5 czy F1 2012 ?? w którą grę gra więcej ludzi ? W której łatwiej o jakąś ligę F1 bo głównie ten typ mnie interesuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 29 Marzec 2012 GT5 imo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 29 Marzec 2012 Infamous 2 czy Uncharted 3? Poprzednie części mi się podobały bardzo,gry w takich samych cenach (rozkład trofeów podobny). Pomożecie:>? Imo Uncharted 3, zdecydowanie. Jeśli dwójka Ci się podobała (a gra jest świetna) to tutaj masz więcej, lepiej, fajniej i z większym rozmachem. Od czasów klasyków jak Max Payne czy Gothic nigdy się tak jeszcze przy grze nie bawiłem jak przy U3... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 29 Marzec 2012 GT 5 czy F1 2012 ?? w którą grę gra więcej ludzi ? W której łatwiej o jakąś ligę F1 bo głównie ten typ mnie interesuje. F1 2012 jeszcze nie wyszła. F1 2011 nie polecam, choć ligi działają bardzo sprawnie na naszym forum. Ale ludzie grają bo kochają F1, bo sama gra jest niedorobiona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KozakPs3 3 Napisano 29 Marzec 2012 Ogralem Fifke street noo i przydaloby by się ją za coś zamienic więc: The Darkness 2, Resident evil Operation Raccon city czy Mass effect 3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 29 Marzec 2012 (edytowane) grałem w re:orc oraz me3... Osobiście bardziej polecam massa3, wiele godzin gry + zakończenie niesamowitej sagi - twoja własna space opera, jednym zdaniem. re całkiem dobry średniaczek :), ale do massa mu daleko (jak stanieje i jesteś zainteresowany warto się zaopatrzyć choćby aby sprawdzić).warto nadmienić że zdania są na tyle podzielone że zapraszam do działu dedykowanemu tej grze, sporo się dowiesz. natomiast darkness 2 ominął mnie i jakoś mi oblatuje (może kupię za rok -1.5), dużo robi długość gry z brakiem multi... Edytowane 29 Marzec 2012 przez zdun1983 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek143m 2 Napisano 29 Marzec 2012 Mass Effect 3 jak najbardziej, pod warunkiem, że grałeś w dwie poprzednie części. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zimzvm 12 Napisano 29 Marzec 2012 @Kozak każda gra inna. aktualnie ogrywam The Darkness 2 i zdecydowanie polecam ten tytuł. co prawda gra jest krótka ale intensywna i do tego dostajemy naprawdę dobrą historię. ponadto są misje poboczne i co-op, które uzupełniają fabularnie tryb dla pojedynczego gracza. aktualnie nówkę można w okolicach 100PLN znaleźć i to bardzo dobra cena za D2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazi55 2 Napisano 29 Marzec 2012 Warto zakupic SH hd Collection?? gral juz ktos ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 29 Marzec 2012 Kozak napisałem Ci na pm odnośnie Darkness 2, można powiedzieć mała recenzje =D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 29 Marzec 2012 (edytowane) kazi55 poczekaj do jutra wieczora jeżeli ci się nie spieszy, odpalam po 16 konsolę i wyłączę jak skończę 2-kę (około 4-5 godzin nie spiesząc się), zdam jutro relacje w odpowiednim temacie (tydzień temu skończyłem po razy dziesiąte oryginały na ps2 aby być na świeżo z konwersją która dostała ostro w dupę z czego słyszałem). Jeżeli nie grałeś w oryginały to bierz i o nic nie pytaj, lepszych gier (poza serią fatal frame), nie było, nie ma i nie będzie w tym gatunku! James honey.... Edytowane 29 Marzec 2012 przez zdun1983 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 29 Marzec 2012 Jeśli macie zamiar kupić Darksiders na PSS to pamiętajcie, że waży 10GB!!! Powtórzę jeśli nie wszyscy usłyszeli/zapamiętali: 10GB!!! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 29 Marzec 2012 Miło wiedzieć =) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myfonick 119 Napisano 29 Marzec 2012 Szukam jakiejś taniej, ciekawej gry na PSN za ~40 pln. Tematyka dowolna, tylko nie Trine, Trine 2 i BF:1943 bo już mam. Tryb multi mile widziany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 29 Marzec 2012 (edytowane) myfonick: journey, flower, flow, lara and the guardian of light, shank1,2, outland, resident evil 4 hd. tak na początek :) patrząc na avatar kup grę brutal legend ;) Edytowane 29 Marzec 2012 przez zdun1983 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 29 Marzec 2012 journey 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach