TJHicks 49 Napisano 24 Wrzesień 2012 oddworld albo duke nukem najwyżej wyłączysz po kilku minutach grania :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 24 Wrzesień 2012 nie pomagacie :P jak nigdy zdania ostro podzielone :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 24 Wrzesień 2012 (edytowane) Odświeżysz sobie RE 4. Ja bym grał w to na bank. Przyjemna gierka, z klimatem i to na dodatek w HD, ja bym się nie zastanawiał :) Edytowane 24 Wrzesień 2012 przez Salwik92 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LONG3r 73 Napisano 24 Wrzesień 2012 Duka nawet nie włączaj, a Dantego 3-kę w trzy dni skrobnąć powinieneś, ale możesz się zawieść, bo jedno przejście gry ci nie wystarczy - będziesz chciał więcej whaa!!! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 24 Wrzesień 2012 Droga eliminacji zastanawiam się nad : dmc3, oddworld, re4 (chociaż 4kę ukonczyłem na gacka/ps2 kilkukrotnie więc chyba jeszcze nie mam parcia)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 24 Wrzesień 2012 Oddworld nawet przyjemna gierka, idealna na 3 dni. Mi przejście zajęło własnie coś około 8 godzin. Chociaż wiadomo tyłka nie urywa to jednak ma coś w sobie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Confas 1 Napisano 24 Wrzesień 2012 @Maxiu bardzo chętnie. WWE '13 to tytuł, który na pewno trafi na moją półkę. Dodatkowo również mam zamiar kupić AC III więc ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 24 Wrzesień 2012 (edytowane) Więc szykuje się ciupanie. Dodaj do PSN'a, może w 12 zagramy. Mój obok. Edytowane 24 Wrzesień 2012 przez Maxiu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pole553 12 Napisano 24 Wrzesień 2012 Witam jaką gre panowie do 120zl lista gier w ktore gralem w rozdzialce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 24 Wrzesień 2012 Nie sprecyzowałeś czy mogą być starsze tytuły... - Pierwszy Bioshock... - Episodes from Liberty City Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ayakashi 92 Napisano 24 Wrzesień 2012 Borderlands 1 GOTY, zestaw wszystkich części Tomb Raider czy Batman: Arkham Asylum? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lars06 420 Napisano 24 Wrzesień 2012 Jeżeli już to bym się zastanawiał między Borderlands, albo Batmanem. Ten Tomb Raider to nic szczególnego. Ja jednak bym Batmana wybrał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 24 Wrzesień 2012 Batman... Borderlands fajny, jak masz z kim grać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 24 Wrzesień 2012 Ale jak nie masz to Batman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ayakashi 92 Napisano 24 Wrzesień 2012 W Borderlands rzeczywiście nie mam z kim, Batmana mam Arkham City i mi się bardzo podobał, a Tomb Raidera przeszedłem Legends i też - świetny. Może rzeczywiście dam szansę Asylum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mantf 15 Napisano 24 Wrzesień 2012 Witam jaką gre panowie do 120zl lista gier w ktore gralem w rozdzialce tak Episodes from Liberty City polecam, niedrogie, w miarę długie i przyjemne. Na twojej liście mnóstwo gier, ale brak samochodówek. - Dirt 2 & 3, świetne gry, jednak 2 lepsza - Shift 1 & 2 tutaj podobnie, świetne połączenie symulatora i gry aracadowej (znów 1 lepsza) - F1 2010 & 2011 & 2012 , Formula to już inna kwestia, niektórym nie przypada do gustu A i jeszcze jedno, o ile się nie mylę to nie ma tam Medal of Honor 2010, a to strasznie tania i dobra gra, to ciekawe, że beta w tej grze była lepsza od finalnej wersji, ale i tak jest ok, miło sobie pograć. Niektórzy twierdzą, że i z tego singla da się czerpać przyjemność, więc może się załapiesz do tej grupy, chociaż patrząc na to co grałeś z FPS'ow, nie będzie łatwo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ale X 0 Napisano 25 Wrzesień 2012 Wiem że kiepski temat Ale mógł by ktoś napisać na czym polega kompania Graczy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 25 Wrzesień 2012 Rejestrujesz tam gry i za punkty dostajesz nagrody. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 26 Wrzesień 2012 Wiem że kiepski temat Ale mógł by ktoś napisać na czym polega kompania Graczy? Tak ci trudno poszukać? http://www.ps3site.pl/forum/topic/59342-kompania-graczy/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kufir 22 Napisano 26 Wrzesień 2012 Mam pytanie. Poszukuje jakiejś dobrej bijatyki gdzie nie będzie kangurów, Pand, fireballi i teleportujących się skorpionów. Co polecacie? Są jakieś bojatyki gdzie mozną się wcielić z Kick Boksera ? (Walki w klatce odpdaja) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 26 Wrzesień 2012 WWE 12 lub czekać na 13. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeadTormau5 9 Napisano 27 Wrzesień 2012 Proszę Cię. WWE jest beznadziejne, a walką tego nazwać nie można. Kufir - po za UFC, EA MMA to nie ma nic lepszego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukaszWro 76 Napisano 27 Wrzesień 2012 Duke Nukem rzeczywiście taki tragiczny ? Szkoda 19,99 w saturnie wydać ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TJHicks 49 Napisano 27 Wrzesień 2012 Napisze kolejny raz, że za taką cenę brać i się nie pytać bo to nie majątek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LONG3r 73 Napisano 27 Wrzesień 2012 Tak jak poprzednik, za te dwie dychy możesz śmiało kupić, a potem kup pierwszego Duka na PC-ta i porównać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach