pack 698 Napisano 2 Wrzesień 2012 Jest tutorial (Nosebluntslide) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 2 Wrzesień 2012 co zrobic to wiem, trudniej natomiast juz wykonac ten trick a koles robi poradnik i nic z niego tak naprawde nie wynika, bo nadal nie wiem oprocz kombinacji jak to zrobic :P czasem na pale wychodzi ale generalnie masakra.. wolno szybko przyciskac, kiedy przytrzymac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikouaj 0 Napisano 2 Wrzesień 2012 (edytowane) Up up trzeba bardzo szybko nacisnąć, sam robiłem to krzyżakiem, nie analogiem. Najeżdżałem pod kątem ~~90 stopni do ławeczki. Oczywiście nie udało mi się od razu, kilknaście prób było xD Edytowane 2 Wrzesień 2012 przez mikouaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 2 Wrzesień 2012 czyli up up i trojkat sam? czy up drugi z trojkatem? masakra jakas, durny grind a takie wyzwanie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikouaj 0 Napisano 2 Wrzesień 2012 (edytowane) Up, Up, trójkąt ;)Durny grind, ale mimo wszystko chyba więcej mi zabrało czasu zdobycie "E" :D Edytowane 2 Wrzesień 2012 przez mikouaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 2 Wrzesień 2012 masakra tylko to mi zostalo z kariery i poki co leze i kwicze z tym :D a do tego jeszcze hawkman w hangarze na jednym combo tez mnie dobija :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siriondel 855 Napisano 3 Wrzesień 2012 Jeden jedyny zarzut wobec gry - spin za pomocą R2/L2 zamiast R1/L1. Jestem tak przyzwyczajony do tych drugich, że ciężko mi ugrać cokolwiek w ogóle. Kara należałaby się człowiekowi od tej decyzji, najważniejsze umieścić na najgorszych przyciskach na całym padzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bleq 51 Napisano 4 Wrzesień 2012 Gra jest spoko, wczoraj z kumplem po necie na venice 5h smigalismy, az nas rece bolaly. Obudzone wspomnienia sprzed ponad 10 lat bezcenne. Gra wg mnie jest dla ludzi w wieku ok. 30 lat, wiadomo dlaczego. Muza nie robi takiego wrazenia jak kiedys, ale jest fajnych kilka nowych numerkow; smutne, ze wywalili PAPA ROACH... Szkoda, ze nie mozna ustawic playlisty i podpiac do gry muze z dysku. Mimo braku kilku rzeczy gra sie wysmienicie, ja czekam na DLC - mam nadzieje, ze beda reverty i moze cos nowego w online wprowadza. Mam pytanie: czy staty postaci wypracowane w karierze maja wplyw na gre online ? Cos nam sie wydaje, ze nie, ale pewnosci nie mamy. Jesli nie to lepiej wykupywac najdorzsze trikulce, by pokazac "chlopcom" w onlinie poteznego combosika.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszol_PL 138 Napisano 4 Wrzesień 2012 Szkoda, ze nie mozna ustawic playlisty i podpiac do gry muze z dysku. Można. Wciśnij PS Button, wybierz utwór/playliste i leci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 6 Wrzesień 2012 (edytowane) Ah, piękne wspomnienia powróciły. Mam już odciski na paluchach od walenia combosów. Czysty, miodny, zajebisty hardcore. Dla fanów Tonego z PSX'a absolutny must have. Do tego świetna muzyka (oczywiście mówie o soundracku z oryginalnych THPS, z tych nowych piosenek ujdą może ze dwie...). Jeżeli ktoś się zagrywał w THPS na psx i się jeszcze waha czy kupić edycję HD odpowiem - cholernie warto. Co prawda tras mogłoby być więcej, no i oczywiście wielki minus za usunięcie split screena, no ale nie można mieć wszystkiego. PS. wie ktoś czy można jakoś w opcjach ustawić, żeby były tylko piosenki z klasycznych THPS? Albo przynajmniej żeby można było przełączać te nowe podczas gry... @BrzozaLuk - jezeli jeszcze nie udało Ci się zgrindować tych stołów - kombinację góra góra trójkąt najlepiej wcisnąć jak już opadasz na stół, wtedy wskoczy na bank ;) Edytowane 6 Wrzesień 2012 przez alfik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 6 Wrzesień 2012 @BrzozaLuk - jezeli jeszcze nie udało Ci się zgrindować tych stołów - kombinację góra góra trójkąt najlepiej wcisnąć jak już opadasz na stół, wtedy wskoczy na bank ;) dzieki, bede probowal, porzucilem tonego na troche bo juz braklo mi cierpliwosci :/ a z Twoja opinia jak najbardziej sie zgodze.. Oprocz malej ilosci miejscowek gra w zadnym przypadku mnie nie rozczarowala, a stara milosc odzyla.. To teraz jeszcze dave mirra bmx :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 7 Wrzesień 2012 Zdobyłem 200,000 punktów w Warehouse, ale nie wpadło mi trofeum. Dlaczego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 7 Wrzesień 2012 Miales wypelnione wszystkie cele? dziwne, mi wpadlo normalnie.. @Alfik miales racje z tym opadaniem, zrobilem wczoraj w nocy za 3 razem, z tym ze ostatni grind na stole opartym o rampe robilem juz na kombo z manualem bo mi czasu zabraklo hehe mialem przez to lekkiego stracha bo mi trofeum nie wpadlo, uruchomilem jeszcze raz marsylie i dopiero sie odblokowalo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 7 Wrzesień 2012 Carrer czy Single? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 7 Wrzesień 2012 kariera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 7 Wrzesień 2012 Zdobyłem 200,000 punktów w Warehouse, ale nie wpadło mi trofeum. Dlaczego? Może użyłeś manuala? Musisz zrobić ten wynik nie używając manuala. @Alfik miales racje z tym opadaniem, zrobilem wczoraj w nocy za 3 razem, z tym ze ostatni grind na stole opartym o rampe robilem juz na kombo z manualem bo mi czasu zabraklo hehe mialem przez to lekkiego stracha bo mi trofeum nie wpadlo, uruchomilem jeszcze raz marsylie i dopiero sie odblokowalo Ciesze się że mogłem pomóc ;) Obecnie gram sobie po sieci, szkoda że nie dorzucili więcej trybów.... Chociaż najlepiej i tak ciora sie w klasyczny trick attack ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 8 Wrzesień 2012 A ja przechodze teraz projectives, a raczej probuje.. 250k kombo na marsylii poki co nawet w sferze marzen nie jest hehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 8 Wrzesień 2012 Hej alfik. Masz rację, że używałem manual. xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikouaj 0 Napisano 8 Wrzesień 2012 250k kombo na marsylii poki co nawet w sferze marzen nie jest hehehe Nie jest nie do zrobienia. Jedziesz od razu w lewo, wyskakujesz z hopki na ten domek, grind, zeskok z flipem na śmietniki (czy co to tam za kontenery są), grind, znów zeskok z flipem, manual z flipem na rurke, ładny grind, potem zeskok do basenu z flipem do manuala i jakiś niezły grab i jak sporo nabijesz mnożnik, to około 250k+ spokojnie tym sposobem wpada :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bleq 51 Napisano 8 Wrzesień 2012 Chlopy czy te pieprzone statsy z kariery maja wplyw na gre w onlinie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 8 Wrzesień 2012 (edytowane) Chlopy czy te pieprzone statsy z kariery maja wplyw na gre w onlinie ?? Tak, mam wymaxowanego Rodneya Mullena i Tonego. To że statsy mają znaczenie poznałem przede wszystkim po tym, jak Rodney wysoko skakał mi po rampach, w ''oryginale'' Rodney skacze bardzo nisko, więc tak, mają wpływ ;) A ja przechodze teraz projectives, a raczej probuje.. 250k kombo na marsylii poki co nawet w sferze marzen nie jest hehehe Póki co zrobiłem wszstkie projectives w warehouse, później zabiore się za reszte, chociaż wiem, że w Downhill Jam będzie cholernie ciężko(nie trawie tej mapy...:/) Edytowane 8 Wrzesień 2012 przez alfik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszol_PL 138 Napisano 8 Wrzesień 2012 Póki co zrobiłem wszstkie projectives w warehouse, później zabiore się za reszte, chociaż wiem, że w Downhill Jam będzie cholernie ciężko(nie trawie tej mapy...:/) Tez nie cierpię tej mapy, ale niedawno ją ukończyłem. Najgłupsze były deskorolki, ostatnie dwie zebrałem po czasie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 8 Wrzesień 2012 Jest poradnik - http://www.ps3site.pl/forum/topic/73349-tony-hawks-pro-skater-hd/ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 9 Wrzesień 2012 (edytowane) Panowie, a co powiecie na wspólne granie po sieci? Zebrali byśmy sobie forumową ekipe i pograli wieczorem przy piwku, ktoś chętny? Zapraszam do dodawania do znajomych, mój PSN ID pod awatarem ;) Edytowane 9 Wrzesień 2012 przez alfik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iPit 4 Napisano 12 Wrzesień 2012 Panowie kiedy jakieś DLC się pojawi ? Wiadomo coś ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach