pinek 0 Napisano 20 Październik 2010 (edytowane) Mam małe pytanko: Czy edycja GOTY zawiera jakieś dodatki do gry, czy tylko pare filmików jak tworzono gre? THX Żywy Edytowane 20 Październik 2010 przez pinek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 20 Październik 2010 Mam małe pytanko: Czy edycja GOTY zawiera jakieś dodatki do gry, czy tylko pare filmików jak tworzono gre? 4 dodatkowe mapy z DLC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jamisio 0 Napisano 7 Grudzień 2010 (edytowane) 4 dodatkowe mapy z DLC. A czy dodatkowe mapy są "wbudowane" w grę, czy dostępne do ściągnięcia z PSN za pomocą kodów? Pytam, bo chcę kupić używkę. Edytowane 7 Grudzień 2010 przez jamisio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 7 Grudzień 2010 A czy dodatkowe mapy są "wbudowane" w grę, czy dostępne do ściągnięcia z PSN za pomocą kodów? Pytam, bo chcę kupić używkę. Na płycie są 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jamisio 0 Napisano 10 Grudzień 2010 Na płycie są Więc jeszcze raz poproszę o pomoc. Gram sobie w CoD4 od jakiegoś czasu, jakiś tam level, już prestiżowy, sobie nabiłem, ale na takie dziwo trafiłem pierwszy raz. Serwer na którym bieganie jest niesamowicie przyśpieszone, z granatnika i RPG wali się jak z maszynówy, bez oglądania na ilość amunicji. Ki diabeł? Jak to się robi, czym i po co? A bezpiecznie tam grać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Franky23PL 0 Napisano 11 Grudzień 2010 (edytowane) Więc jeszcze raz poproszę o pomoc. Gram sobie w CoD4 od jakiegoś czasu, jakiś tam level, już prestiżowy, sobie nabiłem, ale na takie dziwo trafiłem pierwszy raz. Serwer na którym bieganie jest niesamowicie przyśpieszone, z granatnika i RPG wali się jak z maszynówy, bez oglądania na ilość amunicji. Ki diabeł? Jak to się robi, czym i po co? A bezpiecznie tam grać? trafiłem na to ze dwa razy, biega się jak opętany, strzelanina bez sensu, odrazu wyszedłem. widać, nie moja konsola zgłupiała, tylko faktycznie coś takiego istnieje :) nie wiem skąd to sie bierze,ale czasem się trafi.ale mnie nie interesuje,a ostatnio wróciłem do gry w COD4 i poza baaardzo rzadkim wymienionym przypadkiem gra się miło i przyjemnie. Edytowane 11 Grudzień 2010 przez Franky23PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyklb 0 Napisano 11 Grudzień 2010 witam, mam pytanie czy modern warfare trzyma podczas gry multi stale 60 klatek/s tak jak 2 czesc ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kjuba 0 Napisano 17 Grudzień 2010 wszystkich zainteresowanych zapraszam na nowe forum klanu The Nightmare Team, i popisać z nami w dziale CoD4 albo BO, a przy okazji trochę rozruszać forum, pogadac ogolnie o CoD itd. http://tntforum.dbv.pl/news.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jamisio 0 Napisano 25 Grudzień 2010 (edytowane) Co do obecności czy też nie dodatkowych map na płycie. Na płycie są CoD4 GOTY kupiłem w ostatku używaną na ebay'u i na dodatkowe mapy był dołączony kod. Podejrzewam, że w ten sposób wydawca wykorzystał wytłoczone już płyty. Więc z kupnem używki trzeba uważać, dopytać dla pewności sprzedawcę. Edytowane 25 Grudzień 2010 przez jamisio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marol0v 73 Napisano 2 Styczeń 2011 Ostatnio kupiłem sobie CoD-a 4 i naprawdę bardzo mi się spodobało i jest zdecydowanie lepszy od 6 czy Black Opsa. Jak myślicie warto kupić map pack czy raczej nie ? Dużo ludzi jeszcze gra na mapach z map packa i czy często je losuje ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jamisio 0 Napisano 2 Styczeń 2011 Ostatnio kupiłem sobie CoD-a 4 i naprawdę bardzo mi się spodobało i jest zdecydowanie lepszy od 6 czy Black Opsa. Jak myślicie warto kupić map pack czy raczej nie ? Dużo ludzi jeszcze gra na mapach z map packa i czy często je losuje ? Dopóki nie dostałem map packa nigdy żadna mapa z niego nie była wylosowana, albo w tym momencie wyrzucało z lobby i nie było to zauważalne, w każdym bądź razie nie spotkałem się z komunikatem "nie zagrasz, bo nie masz map, won do sklepu". Mapy są fajne, Chinatown to w gruncie rzeczy Carentan z Call of Duty. Ja jestem z posiadania map packa zadowolony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bili 1 Napisano 17 Styczeń 2011 (edytowane) Kurde, dostalem dzisiaj CoD 4 gram troche po multi a tu nagle serwer z jakimis dziwnymi znaczkami.. odblokowal mi all bronie i dodatki do nich :/. Dobrze ze level przynajmniej zostal bo co to za zabawa grac na czitach. @offtopDodawajcie mnie do znajomych,chetnie z kazdym pogram :) PSN ID : szabalek14 HS : Jest Edytowane 17 Styczeń 2011 przez bili Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 17 Styczeń 2011 Odblokowało Ci wszystkie bronie to teraz chcesz grać Ale cwaniak. A tak serio to ja ani MW1 ani MW2 na razie nie tykam, może w końcu albo Acticision albo Sony ruszą dupę i coś zrobią. Szanse marne, ale raz w życiu można by się pozytywnie zaskoczyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Night_Wasp 19 Napisano 20 Styczeń 2011 (edytowane) wczoraj ostatnie gorsze doslownie ostatnie wydalem na coda 4 :D na karcie mi zostalo cos ok 20 gorszy :D ale nie zaluje, ze snajperka sie super biega. chociaz nie powiem ze nie raz pobiegam ze szturmowymi :P Co do mappack to i tak kupie, jak wyplata albo stypendium na konto wpadnie :) a czity nie sa takie zle, ze 3-4 razy wlazlem na te super bieganie i granatniki. ale zaraz sie wychodzi. nie jest strasznie lepiej jak MW2 wiec polecam wszystkim kupna jak sie zastanawiaja ;) Edytowane 20 Styczeń 2011 przez Night_Wasp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bang 1 Napisano 24 Styczeń 2011 Mam problem a mianowice chodzi o multi przegrane mam jakies ponad 5 h wchodze na saerwa a tam jak koledzy wyzej jak pisali lecz mi jakbuy shakowali mi konont mam 55 level i ponad 10 milionow punktow po dwuch dniach niemoge wejsc na zadnego serwa pisze ze wysxyskie mecze mam zablokowane co jest Mam problem a mianowice chodzi o multi przegrane mam jakies ponad 5 h wchodze na saerwa a tam jak koledzy wyzej jak pisali lecz mi jakbuy shakowali mi konont mam 55 level i ponad 10 milionow punktow po dwuch dniach niemoge wejsc na zadnego serwa pisze ze wysxyskie mecze mam zablokowane co jest Mam problem a mianowice chodzi o multi przegrane mam jakies ponad 5 h wchodze na saerwa a tam jak koledzy wyzej jak pisali lecz mi jakbuy shakowali mi konont mam 55 level i ponad 10 milionow punktow po dwuch dniach niemoge wejsc na zadnego serwa pisze ze wysxyskie mecze mam zablokowane co jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 24 Styczeń 2011 No rzeczywiście cię zhakowali, bo piszesz potrójnie a do tego jeszcze z błędami. A tak serio ten temat jest trąbiony od miesiąca multi MW i MW2 nie nadaje się już do grania , chyba że chcesz polatać albo poprzechodzić przez ściany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bang 1 Napisano 24 Styczeń 2011 O sory za to ale pisze z badziewnej komorki ,laptop mi padl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Penetrator 0 Napisano 9 Marzec 2011 Sa dni gdzie kazdy pokoj jest zhackowany. Poelcam zrobic tak: Samemu nie ma co grac bo jest 80% prawdopodobienstwa ze wejdzie sie na zhackowany serw.Najlepiej miec 5 znajomkow gdzie szukamy do tej pory az wybierze ktoregos z nas hostem.Problem rozwiazany a zabawa przyjemna. Ludzie ktorzy zostali zhackowani !!! Przewaznie wystarczy usunac savey i wszystkie dane gry z konsoli od CoD4.Odpalacie plytke i wraca wam wszystko jak bylo przed hackiem.Niestety zapisany stan gry utracicie. Podro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Night_Wasp 19 Napisano 9 Marzec 2011 Sa dni gdzie kazdy pokoj jest zhackowany. Poelcam zrobic tak: Samemu nie ma co grac bo jest 80% prawdopodobienstwa ze wejdzie sie na zhackowany serw.Najlepiej miec 5 znajomkow gdzie szukamy do tej pory az wybierze ktoregos z nas hostem.Problem rozwiazany a zabawa przyjemna. Ludzie ktorzy zostali zhackowani !!! Przewaznie wystarczy usunac savey i wszystkie dane gry z konsoli od CoD4.Odpalacie plytke i wraca wam wszystko jak bylo przed hackiem.Niestety zapisany stan gry utracicie. Podro. czyli jak usune wszystkie sejwy z gry? to mi usune staty z multiplayera? czy musze cala gre usunac, i zainstalowac na nowo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Penetrator 0 Napisano 9 Marzec 2011 czyli jak usune wszystkie sejwy z gry? to mi usune staty z multiplayera? czy musze cala gre usunac, i zainstalowac na nowo? Sluchaj statow nigdy ci nie usunie bo to jest zapisane na serwerach Infinity a nie na konsoli.Usuncie wszystkie pliki zwiazne z CoD4 i odpalcie plytke.Gra sama stworzy nowe, ktore nie sa w jakis tam sposob zhackowane. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skrabek_modernwarfare2 1 Napisano 9 Marzec 2011 siema, czy opłaca się kupować CoD 4? Mam MW2 i Black Ops, bardzo mnie ciekawi single w czwórce :) W mp też chętnie pogram. Jakie są ceny tej gry? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Penetrator 0 Napisano 9 Marzec 2011 siema, czy opłaca się kupować CoD 4? Mam MW2 i Black Ops, bardzo mnie ciekawi single w czwórce :) W mp też chętnie pogram. Jakie są ceny tej gry? Bierz i nawet sie nie zastanawiaj ;) CoD4 to najlepszy CoD jaki powstal na ps3.Singiel jest bardzo dobry a o multi nie trzeba wspominac poniewaz do tej pory nie ma lepszego.:) Nie wiem jak z cenami w polsce ale u mnie na wyspach wyrwiesz za 10 euro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skrabek_modernwarfare2 1 Napisano 9 Marzec 2011 Bierz i nawet sie nie zastanawiaj ;) CoD4 to najlepszy CoD jaki powstal na ps3.Singiel jest bardzo dobry a o multi nie trzeba wspominac poniewaz do tej pory nie ma lepszego.:) Nie wiem jak z cenami w polsce ale u mnie na wyspach wyrwiesz za 10 euro. heh, w Gdyni jest sklep Nintuś, tam wymienię za MW2 i dopłacę 20zł(chyba, że wycenią inaczej :P) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 9 Marzec 2011 W mp też chętnie pogram. Staroć, a na serwerach ludzie, którzy zjedli w tej grze zęby. Pojawisz się i dostaniesz ze snajperki w łeb, ewentualnie przebiegniesz dwa metry i zginiesz od Ak47. Innych broni się nie używa. Ludzie przeceniają w tej chwili ten tytuł. Był dobry, nawet wyśmienity, ale latka lecą. Aha jest jeszcze problem shackowanych lobby. Więc jak nie chcesz strzelać rakietami z tyłka to odradzam. W tej chwili jedyny wolny od cheatów i idealnie zbalansowany jest Black Ops. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 9 Marzec 2011 (edytowane) @kill: Grasz chociaz w CoD4,czy sa to tylko takie twoje przemyslenia?? Owszem zdarzaja sie ludzie co zjadli zeby na CoD4, ale naprawde rzadko, przytaczajaca wiekszosc to tak naprawde nowi gracze i codziennie mozna spotkac cale rzesze low-leveli, jakby doslownie CoD4 dopiero co wyszedl i ludzie go masowo kupowali. A liczba zhackowanych lobby z dnia na dzien maleje, wlasciwie to od tygodnia nie trafilem na ani jedno, a "troche" w Call'a gram ;) Najlepszy z CoDow na current gen'y, takze Skarbek nie masz sie co zastanawiec, tymbadziej jak stoi teraz za marne 50-60zl. [...] i idealnie zbalansowany jest Black Ops. LOOOOOOOOOOL, dawno sie tak nie usmialem :rofl: Skoro BO jest taki "zbalansowany" to dlaczego 90% perkow to counter na cos?? Chyba ze mowisz o Barebones gdzie cale scierwo jest powylaczane, to wtedy owszem, ale tak to jest to chyba najbardziej irytujacy, niezbalansowany i niedorobiony CoD ze wszystkich :down: Edytowane 9 Marzec 2011 przez Żywy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach