Skocz do zawartości
Emir

Call Of Duty 4

Rekomendowane odpowiedzi

a ja mam pytanie pewnie ktores z kolei, mam bad company 2 i zastanawiam sie ktora czesc CoD kupic, za czasow x360 mucilelmmodern warfare, pozniej chcialem przesiasc sie na MW2ale jak do tej pory sie nie przesiadlem i teraz mam dylemat ktora czesc wybrac, glownie chodzi mi o multi, jak widze wiekszosc jest po stronie pierwszego MW, i czy rozgrywka jest lepsza niz w BC??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozgrywka jest na pewno inna. Bardziej skillowa, szybki refleks , celne oko, szybkie poruszanie. Nie można określicz czy lepsza czy gorsza niż w BC.

Call of Duty 4 jest najlepszą częścią serii, ale według mnie wyłącznie pod ustawki ze znajomymi oraz półprofesjonalne granie.

Jeżeli jesteś bardziej casualem, co gra od czasu do czasu lepszym wyjściem będzie Black Ops. Gra jest bardziej przyjazna dla "przeciętnego" gracza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no jak zaczynam grac to na powaznie, na x360 bylem nawet w klanie, chlopaki z wielkopolski zalozyli i mucili cale dnie i noce w to i nauczyli mnie wtedy grac ze naprawde dobrze mi szlo,nawet turnieje rozgrywali, jakos po prostu w bad company nie czuje tego klimatu online, w CoD 4 czulo sie to cos a w BC i w BC2 tego nie czuje, owszem gram codziennie ale mi to nie podchodzi szczerze powiem, i widze ze nikt nie wypowiada sie odnosnie MW2, az tak zle?? miala byc taka swietna gra a teraz na allegro sa tansze niz CoD4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Mam pytanko....czy są misje na 2 osoby tak jak to było w MW3? I nie chodzi mi o death match.

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Mam pytanko....czy są misje na 2 osoby tak jak to było w MW3? I nie chodzi mi o death match.

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Chyba w MW2 :)

A co do tematu - to niestety nie ma :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Gdy odpalam multi w COD 4 i robie Find Game wyskakuje download game settings i nic się dzieje. Problem pojawił się po tym jak zmieniłem router i dostawce internetu. Założenie nowego konta nie pomogło. Mieliście też tak kiedyś, jak to naprawic?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,Wlasnie odkurzylem cod 4 mw po rocznym ogrywaniu black opsa i powiem Wam jedno: ta gra rzadzi! Multi jest fantastyczne, skillowe, zero przebajerowanyxh perkow czy kill streakow. Tylko skill. Cudo! Chwilowo zawiesilem kupno mw3.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,Wlasnie odkurzylem cod 4 mw po rocznym ogrywaniu black opsa i powiem Wam jedno: ta gra rzadzi! Multi jest fantastyczne, skillowe, zero przebajerowanyxh perkow czy kill streakow. Tylko skill. Cudo! Chwilowo zawiesilem kupno mw3.

Właśnie takie powinny być części CoD'a bez żadnych czujników pulsu i innych oszustw. O wyniku powinien decydować czysty skill, a nie to co spadnie Ci w paczce :)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie ostatnia (bardzo) dobra odsłona Call of Duty i co naprawdę cieszy, ciężko dziś spotkać na serwerach gimnazjalistów pomimo, że gra całkiem sporo osób :biggrin: Ktoś od nas z forum gra jeszcze w MW1 ?

P.S. Pograłem trochę przed chwilą i udało mi się nawet spotkać 2 Polaków :biggrin: Jedyna, rzecz którą poprawili w MW2 to przenoszenie hosta i optymalizacja jeśli chodzi o połączenie - w MW1 wystarczy, że jedna osoba ma duży ping i gra zaczyna skakać.... ale cała reszta i tak miażdży ;)

Edytowane przez MasterHamster

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak się zastanawiam nad kupnem, czy ta część ma online passa czy coś na co powinienem uważać przy zakupie używki ?:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak się zastanawiam nad kupnem, czy ta część ma online passa czy coś na co powinienem uważać przy zakupie używki ?:)

Nie ma passa,uważać,właściwie jedynie na uczciwość sprzedającego jeśli kupujesz na allegro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Mam problem z konsolą.Mianowicie przy uruchomieniu gry Call of duty 4 na ekranie wyskakuje coś takiego jak na filmiku: So CoD 4 has a new screen - YouTube

Po naciśnięciu YES wyskakuje komunikat: An error has occurred.Use the PS button to return to the home menu.Fatal error.Problem występuje tylko w Cod4.Inne gry chodzą normalnie.Na początku myślałem że to wina płyty choć była czysta tz. zero rys.Nawet kupno nowej gry nic nie dało.Macie jakieś pomysły co może być nie tak?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem kupować MW3 - nasłuchałem się o tej grze wiele rzeczy i stwierdziłem, że nie będę kupował.

Miałem kupić MW2 - nasłuchałem się o gównianych perkach i o tym, że ta gra polega na kill streakach.

Yoshi nagrał filmik z MW - chyba kupię.

Czy grafika pomiędzy MW, a MW2 różni się?

Edytowane przez Dratwa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1324234383[/url]' post='630150']

Miałem kupować MW3 - nasłuchałem się o tej grze wiele rzeczy i stwierdziłem, że nie będę kupował.

Miałem kupić MW2 - nasłuchałem się o gównianych perkach i o tym, że ta gra polega na kill streakach.

Yoshi nagrał filmik z MW - chyba kupię.

Czy grafika pomiędzy MW, a MW2 różni się?

W zasadzie jest to ten sam silnik. Tekstury broni może ciut lepiej dopracowane w mw2. Szkoda tylko, że mw1 nie wspiera wibracji pada. Grywalność jak pisałem wyżej naprawdę lepsza. Teraz ogrywam mw3 i przyznam, że kuriozalnie bliżej tej grze do mw1 niż mw2. Podoba mi się choć mapki nie są jakieś wybitne..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam mam mianowicie taki problem.

Edytowane przez dudokan
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam,

bardzo mnie ciągnie do powrotu do MW na PS3 lecz boje sie o multi. Da sie jeszcze grac? servery działają? Ludzie w to jeszcze grają?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

grac sie da tylko trzeba uwazac, w zelszym tygodniu moj kumpel w bil na lobby i z jakis pierwszych leveli wbili mu 10 prestige 55lvl :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam,

bardzo mnie ciągnie do powrotu do MW na PS3 lecz boje sie o multi. Da sie jeszcze grac? servery działają? Ludzie w to jeszcze grają?

Grają

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Beznazwy-1-14.png

SIema.

Zapraszam wszystkich chętnych grających samotnie czy też w klanie, do zapisania się w VI Lidze CoD4 "Powrót".

Regulamin, zapisy oraz wszelkie info dostępne pod linkiem:

http://ps3liga.pl/board/index.php

Zapisy zamykamy 9.II.2012.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem z codem 4, gdy włączam multi i potem wybieranie serwerów jest napisane "download servers" po czym gra wywala do menu od ps3. Single player działa normalnie. O co chodzi? Uszkodzona płyta czy jak ? Wersja game of the year edition.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy w wersji platinium jest kod na dodatkowe mapki ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi