Skocz do zawartości
Emir

Call Of Duty 4

Rekomendowane odpowiedzi

w wersji G.O.T.Y. są 4 dodatkowe, ale nie wiem czy na płycie czy jako kod.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w wersji G.O.T.Y. są 4 dodatkowe, ale nie wiem czy na płycie czy jako kod.

To że w GOTY jest to to wiem :) Właśnie nie wiem czy na płycie czy jako kod ale raczej kod. Niestety nie da się już dostać nowej edycji GOTY, a gdzies widzialem że w platinium są też mapy ale mogę się mylić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja rok temu kupilem nowke w wersji platinum i nie bylo zadnego kodu do map.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam mam mianowicie taki problem.

ja miałem ten sam problem, musisz odłączyć neta i odpalić grę. jak już będzie odpalona to podłącz neta wtedy. Mi tak działa normalnie . pozdrawiam

Edytowane przez miras_85

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Mam problem z odpaleniem multi po włączeniu multiplayera pojawia się komunikat downloading game settings i nic więcej się nie dzieje czekałem kilka minut bezskutecznie. Wie ktoś o co chodzi ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, hackneli ci konto i teraz gowno bedziesz mogl zrobic ;) Jedyne co mozesz zrobic to je odhakowac, ale na tym malo osob tutaj sie zna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dużo, bardzo dużo. Jeżeli chodzi o tak starą grę na PS3 to chyb frekwencja jest największa, dużo dużo wyższa niż wiele nowych tytułów.

w Cod4 MW1 grają głównie wymiatacze i klany więc jeżeli chcesz pograć casualowo czeka cię ciężka przeprawa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Orientuje się ktoś może, czy w ostatnim czasie nie "naprawiono" czasem multi w Modern Warfare? Odpaliłem grę pierwszy raz od... ponad roku? Wcześniej zagrałem kilkanaście meczy, ale niemal każde lobby było tak zhackowane, że grać się nie dało.

Dzisiaj pobrało mi jakiegoś patcha (i teraz nie wiem czy to jakiś nowy, czy może coś co sam usunąłem wcześniej nieopatrznie) i od czegokolwiek by to nie zależało, to gra śmiga lepiej niż MW2 :P Cały dzień gry i zero hacków czy jakichś niewyjaśnionych dziwów. Ludzi pełno, kłopoty z połączeniem (uciekający host) sporadyczne, ale na dobrą sprawę nie częstsze niż w Black Ops. Po całym dniu gry wreszcie zrozumiałem skąd ten hype - to multi jednak miecie całą resztę serii (balans i klimat!). Jedyna nienormalna rzecz, to 20xp za killa (zamiast 10), ale to nie wygląda mi na haka, bo występuje w 100% meczy i przypomina raczej standardowe, weekendowe podwójne XP.

Ktoś więc wie jak to w końcu jest?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, chciałem sobie odświerzyć CoD4, dawniej grałem w tą część na PC. Kupiłem grę, niestety po zaznaczeniu Play Online mam

komunikat "Unable to connect to Activision Matchmaking (Error 33)"

Czy ktoś mógłby sprawdzić, czy w dniu dzisiejszym można się połączyć z jakimkolwiek lobby

------------

edit

dzisiaj zadziałało normalnie

Edytowane przez Kuba_K_2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, mam malutki problem z gra na multi, otoz gdy chce wyszukac dowolna gre widnieje napis " Unlocked at private first class 1lvl ". Rozumiem, ze musze zdobyc ten lvl, tylko nie mam jak. I tutaj mam prosbe, czy ktokolwiek moglby mi pomoc wbic ten lvl? Zrobi sie małe lobby i wbije szybciutko. Dodam, ze gralem na tym samym koncie w coda jakis rok temu i nie wiem dlaczego mam 1 lvl. Moje id: KoBrINhO.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a wiadomo kiedy je wyłączą ? Dużo osób gra na multi ?

Edytowane przez dejvid1234

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wątpię czy Acti myśli o wyłączaniu serwerów CoD4 w najbliższym (i dalszym) czasie - ludzi gra pełno.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zachiało mi się pograć w coda 4 (znowu!), grają jeszcze ludzie? No i najważniejsze, czy są cheaterzy?

Edytowane przez brzmiwtrzcinie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Grają.

2. Są :P

Ale jak grałem niedawno, to był luz - zhackowane lobby trafiły się raptem dwa razy, a tak to było przyjemnie i bez lagów.

Edytowane przez Numinex

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BTW. to cod4 nie ma serwerów tylko matchmaking

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry za odgrzewanie kotleta ale chce wrócić do tego klasyk tylko małe pytanie, czy grę można zainstalować na dysku? Nigdzie nie mogę znaleźć takiej informacji...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie. Wszystkie CoDy hulają z płyty. Jedynie w BO2 jest możliwość opcjonalnej instalacji tekstur.

Edytowane przez Numinex

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi