pablos_83 4001 Napisano 2 Luty 2012 w wersji G.O.T.Y. są 4 dodatkowe, ale nie wiem czy na płycie czy jako kod. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marol0v 73 Napisano 2 Luty 2012 w wersji G.O.T.Y. są 4 dodatkowe, ale nie wiem czy na płycie czy jako kod. To że w GOTY jest to to wiem :) Właśnie nie wiem czy na płycie czy jako kod ale raczej kod. Niestety nie da się już dostać nowej edycji GOTY, a gdzies widzialem że w platinium są też mapy ale mogę się mylić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Night_Wasp 19 Napisano 2 Luty 2012 ja rok temu kupilem nowke w wersji platinum i nie bylo zadnego kodu do map. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miras_85 1 Napisano 1 Kwiecień 2012 (edytowane) Witam mam mianowicie taki problem. ja miałem ten sam problem, musisz odłączyć neta i odpalić grę. jak już będzie odpalona to podłącz neta wtedy. Mi tak działa normalnie . pozdrawiam Edytowane 1 Kwiecień 2012 przez miras_85 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniolekPL 46 Napisano 5 Czerwiec 2012 Witam Mam problem z odpaleniem multi po włączeniu multiplayera pojawia się komunikat downloading game settings i nic więcej się nie dzieje czekałem kilka minut bezskutecznie. Wie ktoś o co chodzi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeraIeS 42 Napisano 7 Lipiec 2012 Tak, hackneli ci konto i teraz gowno bedziesz mogl zrobic ;) Jedyne co mozesz zrobic to je odhakowac, ale na tym malo osob tutaj sie zna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeegZ 96 3 Napisano 1 Sierpień 2012 Dużo jeszcze osób gra w MW ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 2 Sierpień 2012 dużo, bardzo dużo. Jeżeli chodzi o tak starą grę na PS3 to chyb frekwencja jest największa, dużo dużo wyższa niż wiele nowych tytułów. w Cod4 MW1 grają głównie wymiatacze i klany więc jeżeli chcesz pograć casualowo czeka cię ciężka przeprawa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 22 Wrzesień 2012 Orientuje się ktoś może, czy w ostatnim czasie nie "naprawiono" czasem multi w Modern Warfare? Odpaliłem grę pierwszy raz od... ponad roku? Wcześniej zagrałem kilkanaście meczy, ale niemal każde lobby było tak zhackowane, że grać się nie dało. Dzisiaj pobrało mi jakiegoś patcha (i teraz nie wiem czy to jakiś nowy, czy może coś co sam usunąłem wcześniej nieopatrznie) i od czegokolwiek by to nie zależało, to gra śmiga lepiej niż MW2 :P Cały dzień gry i zero hacków czy jakichś niewyjaśnionych dziwów. Ludzi pełno, kłopoty z połączeniem (uciekający host) sporadyczne, ale na dobrą sprawę nie częstsze niż w Black Ops. Po całym dniu gry wreszcie zrozumiałem skąd ten hype - to multi jednak miecie całą resztę serii (balans i klimat!). Jedyna nienormalna rzecz, to 20xp za killa (zamiast 10), ale to nie wygląda mi na haka, bo występuje w 100% meczy i przypomina raczej standardowe, weekendowe podwójne XP. Ktoś więc wie jak to w końcu jest? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siwy96 0 Napisano 27 Wrzesień 2012 Jeśli ktoś chciałby pograć w MW PSN ID: Siwy96 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eisaku 4 Napisano 28 Wrzesień 2012 Jak ktoś chce pyknąc to piszcie: PSN ID: David003PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuba_K_2 108 Napisano 15 Październik 2012 (edytowane) Witam, chciałem sobie odświerzyć CoD4, dawniej grałem w tą część na PC. Kupiłem grę, niestety po zaznaczeniu Play Online mam komunikat "Unable to connect to Activision Matchmaking (Error 33)" Czy ktoś mógłby sprawdzić, czy w dniu dzisiejszym można się połączyć z jakimkolwiek lobby ------------ edit dzisiaj zadziałało normalnie Edytowane 16 Październik 2012 przez Kuba_K_2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_Toko_92 0 Napisano 23 Październik 2012 Hej, mam malutki problem z gra na multi, otoz gdy chce wyszukac dowolna gre widnieje napis " Unlocked at private first class 1lvl ". Rozumiem, ze musze zdobyc ten lvl, tylko nie mam jak. I tutaj mam prosbe, czy ktokolwiek moglby mi pomoc wbic ten lvl? Zrobi sie małe lobby i wbije szybciutko. Dodam, ze gralem na tym samym koncie w coda jakis rok temu i nie wiem dlaczego mam 1 lvl. Moje id: KoBrINhO. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo80pl 1 Napisano 4 Listopad 2012 hej dzialają już serwrey cod4mw? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
riddi_962 68 Napisano 14 Listopad 2012 Mi działają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejvid1234 124 Napisano 17 Listopad 2012 (edytowane) a wiadomo kiedy je wyłączą ? Dużo osób gra na multi ? Edytowane 17 Listopad 2012 przez dejvid1234 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 17 Listopad 2012 Nadal grają 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 17 Listopad 2012 Wątpię czy Acti myśli o wyłączaniu serwerów CoD4 w najbliższym (i dalszym) czasie - ludzi gra pełno. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzmiwtrzcinie 317 Napisano 3 Styczeń 2013 (edytowane) Zachiało mi się pograć w coda 4 (znowu!), grają jeszcze ludzie? No i najważniejsze, czy są cheaterzy? Edytowane 3 Styczeń 2013 przez brzmiwtrzcinie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 3 Styczeń 2013 (edytowane) 1. Grają. 2. Są :P Ale jak grałem niedawno, to był luz - zhackowane lobby trafiły się raptem dwa razy, a tak to było przyjemnie i bez lagów. Edytowane 3 Styczeń 2013 przez Numinex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
riddi_962 68 Napisano 14 Luty 2013 BTW. to cod4 nie ma serwerów tylko matchmaking Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeviljinPL 0 Napisano 18 Kwiecień 2013 Hej jakby ktoś chciał pograć na padzie od ps3 w coda 4 polecam : https://www.youtube.com/watch?v=IffFIafNmJY ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rage71 2 Napisano 21 Kwiecień 2013 SIEMA jesli sa chetni do grania w coda to wysylac zapro Ziajka71 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darooooo 1 Napisano 6 Październik 2013 Sorry za odgrzewanie kotleta ale chce wrócić do tego klasyk tylko małe pytanie, czy grę można zainstalować na dysku? Nigdzie nie mogę znaleźć takiej informacji... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 6 Październik 2013 (edytowane) Nie. Wszystkie CoDy hulają z płyty. Jedynie w BO2 jest możliwość opcjonalnej instalacji tekstur. Edytowane 6 Październik 2013 przez Numinex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach