Tomo 11882 Napisano 8 Październik 2014 Gra wisi obecnie w CrapStorze za 59Pln, no ale widzę tam taż grywalne demko więc zanim się wywali kasę pewnie warto zacząć od pobrania właśnie jego :yes: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan J 134 Napisano 8 Październik 2014 W dniu 8.10.2014 o 17:48, wili23 napisał: Zmien jezyk konsoli na angielski :) Swoja droga promocja jest na gre i mam pytanko warto brac? Nie o to chodzi. Mam język konsoli ustawiony na angielski, ale jak pobrałem demo to było bodajże po hiszpańsku. Nie chcę wywalać kasy i być zmuszonym do grania z polskim dubbingiem. Promocji nie ma niestety u nas. Napisałem im o tym na blogu, zobaczymy czy to naprawią. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 8 Październik 2014 Fakt to tylko u mnie w promo jest ta gra :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 8 Październik 2014 Gierka fajna ale jak sie gra z kims...inaczej typowy militarny tps. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 8 Październik 2014 Jednak dla mnie za slaba kupuje mind zero :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach