strusiu44 9 Napisano 11 Sierpień 2013 (edytowane) 1 - tak 2- obojętnie jakim nie ma to znaczenia - wlacz tempomat i pilnuj aby licznik nie spadł poniżej 30mph ( radze nie przekraczać 40 bo braknie ci miejsca ) Edytowane 11 Sierpień 2013 przez strusiu44 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misfit 2 Napisano 22 Wrzesień 2013 Moje uwagi do 2 trofek: 1. Petrol head - do statystyk wliczają się również wszystkie ciężarówki, ciągniki siodłowe i dziwadła w stylu mini samochodzików do rozwożenia mleka. 2. End of the rainbow - najszybciej można to załatwić w ogóle nie strzelając, należy szybko wsiąść do swojego auta i jechać za irlandczykiem, a ten zdaje się po jednym albo dwóch zakrętach wysiada ze swojego wozu i zaczyna uciekać biegnąc. Wystarczy wtedy po prostu przejechać gościa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hsv 3 Napisano 28 Wrzesień 2013 (edytowane) Mam taki problem mam objeżdżonych 14 aut i szukam jeszcze jednego i nie mogę znaleźć, może macie jakąś propozycję? Edytowane 28 Wrzesień 2013 przez hsv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xenomorph 129 Napisano 28 Wrzesień 2013 Jeździj po wszystkich dzielnicach i wsiadaj do każdego samochodu, jeśli nawet uważasz, że w podobnym byłeś. Powinno pomóc, bo samochodów jest całkiem dużo, dodatkowo, każdy ma wiele wersji. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 611 Napisano 28 Wrzesień 2013 Mam taki problem mam objeżdżonych 14 aut i szukam jeszcze jednego i nie mogę znaleźć, może macie jakąś propozycję? Spróbuj, jak ktoś wyżej pisał, coś typu ciężarówka, śmieciarka, radiowóz, itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 28 Wrzesień 2013 Pamiętaj, że bodajże po 6 misji właściwie całkowicie zmieniają się samochody jeżdżące po ulicach. Pokombinuj i wczytaj rozdział wcześniejszy, bo pewnie wtedy znajdziesz pełno samochodów, których nie używałeś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hsv 3 Napisano 28 Wrzesień 2013 Jeździj po wszystkich dzielnicach i wsiadaj do każdego samochodu, jeśli nawet uważasz, że w podobnym byłeś. Powinno pomóc, bo samochodów jest całkiem dużo, dodatkowo, każdy ma wiele wersji. Pozdrawiam Dobra myśl, tak zrobię. Spróbuj, jak ktoś wyżej pisał, coś typu ciężarówka, śmieciarka, radiowóz, itp. no właśnie taxi, ciężarówkami i pługiem już jeździłem ale została policja :) Pamiętaj, że bodajże po 6 misji właściwie całkowicie zmieniają się samochody jeżdżące po ulicach. Pokombinuj i wczytaj rozdział wcześniejszy, bo pewnie wtedy znajdziesz pełno samochodów, których nie używałeś. własnie zapomniałem dodać że jestem w rozdziale 5 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 11 Czerwiec 2015 Drugie podejście zaliczone wpadł trofik za hard i jeszcze kilka innych. Do platynki już z górki pozostaje wyczyścić mapę . Zastanawiające że na 2 przejścia znalazłem 1 plakat. Bez laptopa na kolanach się nie obejdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firo. 502 Napisano 12 Czerwiec 2015 (edytowane) Drugie podejście zaliczone wpadł trofik za hard i jeszcze kilka innych. Do platynki już z górki pozostaje wyczyścić mapę . Zastanawiające że na 2 przejścia znalazłem 1 plakat. Bez laptopa na kolanach się nie obejdzie Jeden na dachu budynku na który trzeba skoczyć autem jadąc autostradą jest przegięty :) Powodzenia. Edytowane 12 Czerwiec 2015 przez Firo. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 12 Czerwiec 2015 Pamiętam go doskonale, ile to skoków prawie zaliczonych a nie wyhamowanych na dachu i od nowa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 12 Czerwiec 2015 (edytowane) Jeden na dachu budynku na który trzeba skoczyć autem jadąc autostradą jest przegięty :) Powodzenia. Czemu jest przegiety? to jest banal nad banalami, wskoczylem za 2 razem bo tam sie nie hamuje na dachu tylko celujesz w komin... majac polowe zycia nawet jak mocno przydzwonisz w niego to nie zginiesz. Listy goncze zbieralem z tym poradnikiem (imo najlepszym) i w 8:40 jest pokazane jak to najlatwiej zrobic takze Pany troche przesadzacie ; p Co do listow gonczych ja nie znalazlem ani 1 podczas przechodzenia, ale uwazam ze mafia ma jedne z fajniejszych znajdziek (nie chodzi tylko o playboye ale tez listy goncze, jak wygladali i ich ksywki ktore byly trafne) Edytowane 12 Czerwiec 2015 przez SkibaPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach