pablos_83 4001 Napisano 24 Kwiecień 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 24 Kwiecień 2012 Jak dla mnie to Must Have. Lubię zagrać w takie gry od czasu do czasu. Lekkie i przyjemne. Jak Ratchet... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 25 Kwiecień 2012 Nathan Drake w wersji dla młodszych. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 30 Kwiecień 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siriondel 855 Napisano 30 Styczeń 2013 Zagrałem w demo i wiem, że będzie to genialna pozycja. Fajnie zrobiony powrót starej dobrej trójki chłopaków po latach, mistrzowska oprawa i animacja plus zachowanie starej mechaniki przy bezbłędnym wprowadzeniu nowych, idealnie pasujących elementów. Tak właśnie należy robić sequele. Stare, ale jednak nowe. Polecam ograć demko, platformowe mistrzostwo na PS3. W marcowym rozkładzie jazdy dla mnie pozycja nr 2. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 30 Styczeń 2013 Pobierales demo z us? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siriondel 855 Napisano 30 Styczeń 2013 Pobierales demo z us? Ach tak, zapomniałem dodać, że demko z US, bo na naszym nie widziałem. Na Gametrade przeczytałem, że jest i od razu ściągnąłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 30 Styczeń 2013 rowniez zagralem juz w demko, co tu wiecej mowic. stary dobry sly, opowiesc tez szykuje sie super, mam nadzieje ze bedzie opcja z napisami, bo oryginalne glosy tych postaci nadaja duzo klimatu, w szczegolnosci Bentley. Wlasnie sobie przypomnialem jaki tytul dopisac do listy zakupow w tym roku :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 20 Luty 2013 Jest demo na PSN. Właśnie ściągam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 24 Luty 2013 Po ograniu dema stwierdzam, że gierka będzie świetna. Jest klimat z poprzednich części, a gameplay daje masę zabawy. Jesy jeden problem według mnie - dobór polskiego głosu dla Bentleya. Niestety, ale aktor podkładający głos do Nefariusa z Ratchet & Clank 4 Za Jednego średnio mi tutaj pasuje. Gra się na prawde super. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 3 Kwiecień 2013 Grę już dostałem. Stary dobry Sly. Świetny humor. Polecam niezdecydowanym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 15 Kwiecień 2013 Czyżbym tylko ja w to grał? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ragnarok 0 Napisano 16 Kwiecień 2013 Witam. Mam pytanko czy jeżeli przegapiłeś jakiś skarb i chcesz wrócić do poprzedniego rozdziału a wiem że jest taka możliwość, to zalicza ci znalezione skarby w tym rozdziale, czy trzeba wszystko od nowa robić. Pytam bo nie chce się w pakować w powtarzanie kompletne rozdziału. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 16 Kwiecień 2013 Witam. Mam pytanko czy jeżeli przegapiłeś jakiś skarb i chcesz wrócić do poprzedniego rozdziału a wiem że jest taka możliwość, to zalicza ci znalezione skarby w tym rozdziale, czy trzeba wszystko od nowa robić. Pytam bo nie chce się w pakować w powtarzanie kompletne rozdziału. Po ukończeniu gry można też wrócić i powtarzać zadania. W każdej chwili zresztą. Zalicza wszystko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
momanx 22 Napisano 16 Kwiecień 2013 Czyżbym tylko ja w to grał? Ja gram też :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 17 Kwiecień 2013 Wersja z PSS posiada polskie napisy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
momanx 22 Napisano 17 Kwiecień 2013 N Wersja z PSS posiada polskie napisy? Nawet poski dubbing :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ragnarok 0 Napisano 19 Kwiecień 2013 Witam. Czy może mi ktoś podpowiedzieć jak naprawia się automaty do gier. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
momanx 22 Napisano 19 Kwiecień 2013 Witam. Czy może mi ktoś podpowiedzieć jak naprawia się automaty do gier. Trzeba wszystkie skarby znaleść na danej mapie . Jest ich 11 na każdej mapie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 20 Kwiecień 2013 Trochę nerwów zabrał mi automat w Paryżu. Wszystkie tryby chakowania w jednym i nie można ani razu zawalić bo zaczynamy od nowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Ming 2 Napisano 27 Kwiecień 2013 Czy jest jakiś sposób na sprawdzenie, gdzie się 'sprawdziło mapę' ? Bo ukończyłem grę i niby w jakiejś misji/misjach nie zrobiłem tego, a robiłem w każdej. Tak samo nie wpadło mi trofeum za podłożenie 6 bomb Bentleyem, mimo, że zrobiłem to ponad 100razy. :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leon 107 1 Napisano 31 Lipiec 2013 Trochę nerwów zabrał mi automat w Paryżu. Wszystkie tryby chakowania w jednym i nie można ani razu zawalić bo zaczynamy od nowa. Widzę że zdobyłeś platyne i mam takie pytanko jak zrobić trofeum z tymi 60 bobami bo wsadziłem im ze 200 bomb do kieszeni i tropik nie wpada na filmiku http://www.youtube.com/watch?v=90hhjApB8j4 widzę że gość nie dokładnie wkłada bomby do kieszeni i zalicza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 31 Lipiec 2013 Szczerze to zabrałem się za to trophy jak już ulepszyłem wszystkie postacie na maxa. Wtedy Bentley jakoś lepiej je przykleja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 1 Sierpień 2013 Gra na PSS do 14 sierpnia za jedyne 59zł, dla posiadaczy PS+ 10% zniżki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 1 Sierpień 2013 Domyślam się że może być w plusie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach