Tomo 11882 Napisano 7 Maj 2012 Nowa pozycja która pojawiła się w sklepiku wraz z aktualizacją z dnia 02/05/2012 :ok: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elwis 13 Napisano 7 Maj 2012 Fajna gierka naprawde polecam.Fajne multi:) Na Ps plus za free Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 7 Maj 2012 (edytowane) ściągnąłem trial, pograłem chwile i według mnie jest słaba :) Edytowane 7 Maj 2012 przez amigo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motoko 36 Napisano 7 Maj 2012 Tez gralem w triala. Fajna gra na odpoczecie od wielkich tytulow. Niestety te multi to jeden wielki random. Raz trafilem na bande debili w moim teamie i kazdy robil co innego. Druzyna przeciwnika byla zgrana, chodzili razem, szybko sie upgreadowali. Nie podoba mi sie natomiast wysoka zywotnosc postaci. Pojedynki graczy powinny byc krotkie, stawiajace na skill, szybkosc reakcji (jak w Soldacie np). Chetnie bym pogral w to jeszcze, ale przewiduje ze gra sie szybko moze znudzic, wiec sensu wydawania kasy na to nie ma. Chyba ze do 10 zl :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siriondel 855 Napisano 7 Maj 2012 Ja dostałem za friko z PS+ i jedyne co z tego mam co zestaw trophy w którym zawsze będę na 0%, bo więcej gry nie ruszę. Design jest prze-paskudny, choć to kwestia gustu. A gameplayu mimo wszystko nie oceniam, bo MOBA to zdecydowanie nie moja para kaloszy, choć jak na MOBA w 2D to raczej wygląda na udaną. Pojedynki tylko troszkę chaotyczne. Gra nie dla mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medmaxx 70 Napisano 9 Maj 2012 ostatnio jak z koleżkami usiedliśmy, to chyba do 2 w nocy cioraliśmy (mimo, że już dawno alkoholu zabrakło). Dla tych, co maja z kim grać na splicie jak najbardziej polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bzykacz 239 Napisano 9 Maj 2012 Jeżeli komuś gierka podeszła i ma HS to niech da znać, wyślę PW na PS3 lub coś, bo u mnie tylko kilka osób ma gierkę. Mi tam stylistyka, mechanika i klimat podeszły, więc bardzo chętnie z kimś będę pykał od czasu do czasu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 10 Maj 2012 pytanie 1 ... ile ta giera kosztuje dla przeciętnego zjadacza chleba pytanie 2 ... są jakieś ciekawe trofka ? pytanie 3 ... w ile osób na 1 czarnulce może grać ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bzykacz 239 Napisano 10 Maj 2012 1. ok 36 zł 2. Trudno powiedzieć, nigdy nie patrzę na trofi 3. 3 i te 3 osoby mogą grać przez net, 3 na jednej konsoli przeciwko 3 gdzieś tam na świecie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dejf 22 Napisano 11 Maj 2012 Lista trofeów Yoooo JOE! Win an online game session. Master of the Universe! Reach max level. Wings of Silver Collect 35 Solar on a drop-pod drop. Silmer's evil twin Kill the Solar boss in an online game session. Awesomenauts, roll out! Unlock 3 characters. Thunder, thunder, thunder! Get a killing spree. In pole position Make the most kills of both teams in an online game session. Party at Sky Vault Win a game session with 2 friends splitscreen. Let our powers combine! Play a game session with friends invited through the game session setup. Bionic family Win game sessions with six different characters. T-U-R-R-E-T powah! Destroy 25 turrets. Hawk, wolf, puma and bear Kill 1000 droids/creeps. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 11 Maj 2012 hmn, czyli nic szczególnego .... jak gra się znudzi , to nie będzie pewnie przeciko komu grać ... no chyba że jest opcja vs boty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bzykacz 239 Napisano 11 Maj 2012 Gra ma tryb rozgrywki practice, czyli 1-3 osób po jednej stronie i boty po drugiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 12 Marzec 2014 jo, ktoś z Was jeszcze w to gra?ja mam wbity już 2 prestiż :D lekkie MOBA dla tych co nie mają głowy na LOL'a lub DOTĘ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach