Patricko 8082 Napisano 12 Maj 2012 Platinum Trophy Unlock All Max Payne 3 Trophies A New York Minute Finish In A New York Minute All Of The Above Finish All Single Player Grinds Maximum Payne Story Complete [OLD SCHOOL] A License To Kill Collect All Golden Guns Payne Bringer Kill 100 Other Players Serious Payne Story Complete [HARD] The Shadows Rushed Me Unlock And Complete New York Minute Hardcore Training Complete Achieve Level Rank 50 A Few Hundred Bullets Back Use Every Weapon In The Game Along For The Ride Trigger A Bullet Cam On The Zipline [FREE AIM] Amidst The Wreckage Destroy All The Models In The Boardroom An Echo Of The Past Find All Clues Colder Than The Devil's Heart Kill 30 Enemies In 2 Minutes Dearest Of All My Friends Kill Someone On Your Friends List Deathmatch Challenge Winner In Any Public Deathmatch Feel The Payne Story Complete [MEDIUM] Full Monty Complete One Of Each Game Mode Including All Gang Wars Grave Robber Looted A Body It Was Chaos And Luck Get 6 Kills While Riding The Push Cart [FREE AIM] It's Fear That Gives Men Wings 10 Bullet Time® Kills In A Row Man Of Many Faces Unlock All Faction Characters Man Of Many Weapons Unlock All Weapons Max Payne Invitational Invite someone to play through the in-game contact list One Bullet At A Time 300 Headshots Out The Window Get 6 Kills While Diving Through The VIP Window [FREE AIM] Part I Complete Complete Part I Of The Story Part II Complete Complete Part II Of The Story Part III Complete Complete Part III Of The Story Past The Point Of No Return Take 100 Painkillers Payne In The Ass Story Complete [HARDCORE] So Much For Being Subtle Get 9 Kills While Being Pulled By A Chain [FREE AIM] Something Wicked This Way Comes Get 7 Kills While Jumping From The Rickety Boat [FREE AIM] Sometimes You Get Lucky Get A Headshot During The Rooftop Tremors Sweep Flawless Team Gang Wars Victory That Old Familiar Feeling Clear The Hallway Of Lasers The Fear Of Losing It Survive A Level Without Painkillers The Gambler Won A Wager The One Eyed Man Is King Cover Passos With Perfect Aim The Only Choice Given Get 8 Kills While Dangling From A Chain [FREE AIM] The Road-Kill Behind Me Total Everything On The Runway Trouble Had Come To Me Clear Everyone On The Bus Ride With Practiced Bravado 100 Kills During Shootdodge You Might Hurt Someone With That Shoot 10 Airborne Grenades You Play, You Pay, You Bastard 100 Kills With Melee You Push A Man Too Far Don't Shoot The Dis-Armed Man You Sure Know How To Pick A Place Discover All Tourist Locations Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mevek_Marshall 10 Napisano 28 Maj 2012 The Gambler Won A Wager _____________ ktos wie o co b? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ja tu rozdaje karty 1 Napisano 28 Maj 2012 The Gambler Won A Wager _____________ ktos wie o co b? W multiku jest tryb gang wars i tam obstawia sie zakłady przed każdą rundą i po prostu musisz trafić 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 29 Maj 2012 Wbrew pozorom bardzo trudna platynka. Trofea związane z konkretnymi chapterami są proste, znajdźki też nie są jakoś specjalnie poukrywane (sam znalazłem jakieś 70% przy pierwszym playthrough specjalnie ich nie szukając), z multi też nie ma problemu, wystarczy grać, za to poziom trudności singla jest wymagający. O ile OldSchool jest prostszy od Hard Core (a nawet Hard jak dla mnie, brak Last Standu tak nie przeszkadza), to New York Minute Hardcore to jakaś padaka. Sam dopiero ruszyłem zwykłe NYM ale jak przeczytałem, że w Hardcore trzeba przejść całą grę za jednym zamachem to się złapałem za głowę... DS2 znalazł swojego następce, Panowie. Ale warto, bo gra przednia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 2 Napisano 4 Czerwiec 2012 Słyszałem , że są problemy z multi. Ale singla trzeba przeorać : D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 4 Czerwiec 2012 Problemy są ale spokojnie można wbić 50lvl jak i pozostałe trofea. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niklas 71 Napisano 6 Czerwiec 2012 Panowie o co chodzi z tym pucharkiem A few hundred bullets back robię tak jak w tym filmiku i nie wpada czy można gdzieś sprawdzić z jakich broni korzystałem a z których nie dodam tylko, że wybierałem czaptery i czekpointy czy muszę to zrobić w czasie trwania całej gry od początku do końca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 6 Czerwiec 2012 Nie da się, ale z tego co pamiętam, to jedynie LAW jest bardzo trudny do pominięcia, gdyż zniszczenie pojazdu się nie liczy i trzeba wziąść drugi i zabić któregoś policjanta, który wyjdzie przez bramę. Co do drugiego pytania, to trofeum możesz nawet dokonczyć na 5-tym playthrough. ;) Spróbuj jeszcze raz zdobyć kill z tych broni, gdyż tylko one są do pominięcia (wiem, bo sprawdzałem, gdyż sam pracuję nad poradnikiem): .38 Revolver 608 Bull M972 Sawn-Off RPD AK-47 SAF.40 MPK Super Sport M4 Super M500 FAL LAW Reszta to bronie, które albo mamy od początku misji albo których jesteśmy zmuszeni do uzycia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niklas 71 Napisano 6 Czerwiec 2012 (edytowane) Dzięki stary być może że faktycznie z LAW nie zabiłem typa i nie zaliczyło sprawdzę to i dam znać :thanks: Dokładnie tak jak napisałeś z LAW trzeba centralnie trafić w typa wpadło jak tylko w niego trafiłem wielkie dzięki :thanks: Edytowane 6 Czerwiec 2012 przez niklas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 6 Czerwiec 2012 No to się cieszę, nie ma sprawy. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niklas 71 Napisano 6 Czerwiec 2012 Czy robiąc pucharki ból że tyłek urywa i maksymalny ból, muszę robić new game czy wystarczy wybrać chapter 1 ustawić hardcore lub old school i leciec po kolei do końca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 7 Czerwiec 2012 Nie, musisz zrobić New Game. Poza tym jak odpalasz grę przez Chapter Select to się nie sejwuje i nie możesz wziąść "Continue". ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mevek_Marshall 10 Napisano 8 Czerwiec 2012 (edytowane) to ja tez skorzystam z szansy i zapytam... nie wpadł mi pucharek, za harda a grałem od początku do końca z tym, ze zmienilem aim z free na hard, a potem zapomnialem zmienic i chyba przelecialem z chapter(moze mniej), na hard aim'ie, zanim zmienilem na free aim - czy to moze byc przyczyna ? pozdrawiam i prosze o odp. Edytowane 8 Czerwiec 2012 przez Mevek_Marshall Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 8 Czerwiec 2012 Z tego co wiem to tylko na Hardcore i Oldschool nie zalicza na Hard Locku. Ale zapewne to jest przyczyna, jeśli nie dokończyłeś gry poprzez chapter select. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 8 Czerwiec 2012 Cóż, gra Cię ostrzegała że po zmianie nie dostaniesz pucharku więc nie wiem czemu sie pytasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mevek_Marshall 10 Napisano 8 Czerwiec 2012 (edytowane) z tym, ze ja bylem pewien, iz owe przypomnienie tyczy sie trofeów typu zabij 6, 7, czy 8 osób skacząc, czy kiedy jestem ciągnięty przez line, gdzie to jest jasno powiedziane w nawiasach. o trybach nic nie ma! stad moje zdziwienie :mad: robię własnie HC, wiec teraz wpadną wszystkie, jesli skończę oczywiście :) Edytowane 8 Czerwiec 2012 przez Mevek_Marshall Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 8 Czerwiec 2012 Wszystkie? Jedynie Medium się stackuje, tak to musisz skończyć Hard żeby odblokować Hard, Hardcore żeby odblokować Hardcore i Old School żeby odblokować Old School. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mevek_Marshall 10 Napisano 8 Czerwiec 2012 (edytowane) na YT koleś przechodził HardCore i mówił, ze wpadły mu wszystkie pozostałe(medium, hard, hardcore), Old School trzeba osobno zrobic, tak jak piszesz. nie wiem, czy w to wierzyć, czy nie.. sam próbuje własnie wbić HC, wiec sie przekonam na własnej skórze, a w tedy sam to opisze. pozdro.. Edytowane 8 Czerwiec 2012 przez Mevek_Marshall Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 8 Czerwiec 2012 Ale żeby odblokować hardcore musiał przejść hard...no chyba że hard zrobił na hard locku, a później na free aimie hardcora. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mevek_Marshall 10 Napisano 8 Czerwiec 2012 (edytowane) raczej tak, jak piszesz. p.s robię notatki do HC, przez przechodzenie Old School'a, bo jest ciezko, bez jakiejkolwiek strategii. filmiki z YT w cale nie pomagają, najlepiej zrobić własny poradnik, także jak skończę dam ci znać @Homer S, a noz cos ci sie przyda do poradnika. piona.. Edytowane 8 Czerwiec 2012 przez Mevek_Marshall Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1908borsuk 71 Napisano 11 Czerwiec 2012 Ja teraz odpoczywam na multi. Najbardziej wymagającym poziomem był dl amnie Hardcore:). Odpoczne ciutkę, wbije multi i zabieram się za czasóki :D. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mevek_Marshall 10 Napisano 12 Czerwiec 2012 Ja teraz odpoczywam na multi. Najbardziej wymagającym poziomem był dl amnie Hardcore:). Odpoczne ciutkę, wbije multi i zabieram się za czasóki . jakies sugestie dla nas(ile grales ?) ? ja robie rozpiske jeszcze zanim zaczne cala rozgrywke. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Old_Kyo 0 Napisano 13 Czerwiec 2012 Jeśli ktoś chciałby wbić pucharek za Hardcore to może to zrobić podczas przejścia gry na Old School wykorzystując glitcha. Jeśli chcecie mogę opisać sposób :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mevek_Marshall 10 Napisano 13 Czerwiec 2012 ja jestem przeciwny! ale jak chcesz zapodaj w spoilerze, bym nie widzial ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Old_Kyo 0 Napisano 13 Czerwiec 2012 OK.: 1. W ostatnim chapterze kiedy gra robi ostatni autosave (wpada Pucharek za old School) wychodzimy natychmiast z gry poprzez XMB (Quit Game) 2. Zgrywamy Save z gry Max Payne na pendrive 3. Odpalamy grę zmieniając poziom na Hardcore 4. Kontynuujemy grę i wbijamy pucharek za Hardcore po czym jak tylko wpadnie (!!!) kończymy grę przez XMB (Quit Game). 5. Kopiujemy Save z pendrive na konsolę i kontynuujemy grę na Old School. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach