1908borsuk 71 Napisano 14 Czerwiec 2012 (edytowane) Widzę kolega bez glicha nie dał by rady . W sumie co tu opisywać, trzeba zbierać lekarstwa, ustawiać się w dobrych pozycjach aby wyszedl nam "ostatni strzał", odpowiednio używać zwolnienia czasu, starać się bardzo szybko likwidować wrogów za pomocą headshotów i to tyle. Jak ktoś chce dam poradnik na pw z odpowiednio opisanymi chapterami na co uważać !. Edytowane 14 Czerwiec 2012 przez 1908borsuk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Old_Kyo 0 Napisano 14 Czerwiec 2012 (edytowane) Widzę kolega bez glicha nie dał by rady. W sumie mógłbym tak samo o koledze napisać w temacie z trofeami w grze Fuel ;) EOT Edytowane 14 Czerwiec 2012 przez Old_Kyo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1908borsuk 71 Napisano 14 Czerwiec 2012 No to długa histroria :), ale Fuel to crap, a maxior to maxior :D. Śmiałem się tylko, jak się da czemu nie skorzystac, ale większa radocha jest z własnoręcznego przejścia. Żucanie fuckami podczas przechodzenia hardcore - bezcenne. Pozdro :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mevek_Marshall 10 Napisano 14 Czerwiec 2012 (edytowane) (...)większa radocha jest z własnoręcznego przejścia. Żucanie fuckami podczas przechodzenia hardcore - bezcenne. Pozdro :) Twoje słowa mówią same, za siebie, jak i moje powyżej, wiec nie rozumiem, po co wysyłałeś mi wiadomość z poradnikiem ? :P lubię brać sprawy w swoje rece, nie korzystam z YT, czy z poradników tak po prostu, tylko w tedy jesli tego naprawde wymagam - dobrym przykładem tutaj będą wszelkiego rodzaju znajdzki, jak np. butelki w Snieper Elite V2. ale dzieki, piona. Edytowane 14 Czerwiec 2012 przez Mevek_Marshall 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thriller1906 7 Napisano 18 Czerwiec 2012 Może ktoś mi opisać, o co chodzi w New York Minute? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niklas 71 Napisano 18 Czerwiec 2012 Może ktoś mi opisać, o co chodzi w New York Minute? zaczynasz czapter i masz 60 sek, kazdy kil daje ci dodatkowe sek w zaleznosci od tego czy wybuch czy hs czapter musisz skonczyc przed upływem czasu podczas animacji czas stoi w miejscu z grubsza tak to wyglada ale moge sie mylic to nich ktos poprawi 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thriller1906 7 Napisano 20 Czerwiec 2012 (edytowane) Jak można przejść tą zadymę pod koniec (co samolot kołuje) w hangarze na najwyższym poziomie :/ To jest niewykonalne dla mnie Zastanawia mnie też jedno: złoto za New York Minute, oraz za ukończenie gry na Old School. A brąz, za przejście gry na Hardcore i The Shadows Rushed Me :/ Edytowane 20 Czerwiec 2012 przez Thriller1906 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niklas 71 Napisano 20 Czerwiec 2012 (edytowane) Jak można przejść tą zadymę pod koniec (co samolot kołuje) w hangarze na najwyższym poziomie :/ To jest niewykonalne dla mnie Zastanawia mnie też jedno: złoto za New York Minute, oraz za ukończenie gry na Old School. A brąz, za przejście gry na Hardcore i The Shadows Rushed Me :/ Używaj bullet-time pamiętaj o granatach jak żuci ten granat 2 raz to wózek juz cie nie chroni dlatego ukryj sie za następnym przeżyjesz wybuch no i jak zaczynasz ten moment to ile masz painkiller jak mało to zacznij cały czapter od nowa i staraj sie mieć ich jak najwięcej na ten moment i uda się. Natomiast co do kolorów pucharków to też się nad tym zastanawiam? Edytowane 20 Czerwiec 2012 przez niklas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 20 Czerwiec 2012 (edytowane) @ Thriller1906 na początku spróbuj zabić bez spowolnienia czasu jak najszybciej początkowych przeciwników (zacznij od tego w samolocie) i uważaj ciągle na granatnik, do tego masz pare osłon i staraj się przemieszczać. Też moment kiedy posiłki docierają pojazdami jest dobry aby szybko zabić przeciwników co wysiadają z nich. no i pilnuj żeby nikt nie podszedł za blisko Twojej pozycji, inaczej kaplica =) Edytowane 20 Czerwiec 2012 przez owNeD.bY.NeVA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bender R.R 0 Napisano 21 Czerwiec 2012 Imo uzywanie oslon w tym miejscu to glupota. Trzeba byc w ciaglym rucu i caly czas uzywac sootdodga, co nam takze ulatwi rozwalanie granatow gliniarza. Najlepiej, jak sie ma ze soba rewolwer Bull - na te jeepy, ktore pozniej przyjezdzaja ta bron to armata. Na ardcore jak i na NYM ardcore to nie jest takie frustrujace, bo i tak najgorsza jest walka we wczesniejszym rozdziale... P.S: Pardon za pisownie ale mam troszke popsuta klawe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thriller1906 7 Napisano 22 Czerwiec 2012 (edytowane) da się jakoś sprawdzić, z których broni już się strzelało/zabiło kogoś? do pucharka A Few Hundreds Bullets Back Edytowane 22 Czerwiec 2012 przez Thriller1906 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niklas 71 Napisano 22 Czerwiec 2012 da się jakoś sprawdzić, z których broni już się strzelało/zabiło kogoś? do pucharka A Few Hundreds Bullets Back Nie da się ale na 100% nie zabiłeś gośćia z bazuki w 13 czapterze musisz w goscia centralnie trafić ja tak miałem i od razu wpadło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mevek_Marshall 10 Napisano 25 Czerwiec 2012 (edytowane) a jak tam sie sprawy maja w temacie: Complete New York Minute Hardcore, ktoś juz zaliczył? ja wciąż sie borykam.. największe problemy mam z nauczeniem i przejściem ostatniego chaptera bez utraty życia - samobójstwo! Edytowane 25 Czerwiec 2012 przez Mevek_Marshall Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wwseba97 50 Napisano 25 Czerwiec 2012 Gra ma trudne trofki. Za pierwszym razem przechodiłem ją na easy aby zapoznaćsię z mechaniką w maxie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
scs 0 Napisano 25 Czerwiec 2012 Ktoś miał problem z niewskakującymi trofikami ? przechodzę na free aimie i skończyłem III chapter nie wpadło jeszcze nic a oprócz tego wydawało mi się że powinno wpaść jeszcze zabicie 6 przelatując przez szybe w sali vip. Ktoś coś poradzi na ten temat? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niklas 71 Napisano 25 Czerwiec 2012 Ktoś miał problem z niewskakującymi trofikami ? przechodzę na free aimie i skończyłem III chapter nie wpadło jeszcze nic a oprócz tego wydawało mi się że powinno wpaść jeszcze zabicie 6 przelatując przez szybe w sali vip. Ktoś coś poradzi na ten temat? Tak odpal 2 chapter checkpoint 2 i zastrzel 6 typków wtedy zaliczy uwierz mi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
scs 0 Napisano 27 Czerwiec 2012 Czy jak ktoś nadpisał mi save'a przez przypadek w singlu to czy moge zacząć od tego momentu i grać dalej ? czy musze poraz któryś rozpoczynać od początku ? jak odpale chapter z menu głównego to będę mógł grać dalej od tego momentu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niklas 71 Napisano 28 Czerwiec 2012 W menu głównym story - continue Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thriller1906 7 Napisano 29 Czerwiec 2012 (edytowane) Dobra, ..erdol. platynkę :) Ktoś kto ma mało szczęścia, nie ma żadnych szans, aby ją wbić... :fool: Edytowane 29 Czerwiec 2012 przez Thriller1906 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mevek_Marshall 10 Napisano 29 Czerwiec 2012 (edytowane) to własnie Ja. tylko, ze gra jest za dobra bym ja olal. nie poddam sie tak latwo :P heh.. edit: New York Minute Hardcore Zaliczone :banana: Edytowane 10 Lipiec 2012 przez Mevek_Marshall Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thriller1906 7 Napisano 13 Lipiec 2012 (edytowane) pffff farciarz :ok: gz Edytowane 13 Lipiec 2012 przez Thriller1906 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mevek_Marshall 10 Napisano 13 Lipiec 2012 pffff farciarz :ok: gz całkiem dobry :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thriller1906 7 Napisano 14 Lipiec 2012 to kiedy wpadasz do mnie, aby mi to zaliczyć? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niklas 71 Napisano 14 Lipiec 2012 całkiem dobry :P Jak to nie sekret to ile razy podchodziłes? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mevek_Marshall 10 Napisano 14 Lipiec 2012 (edytowane) 5 razy podchodziłem z tym, ze najpierw gre przeszedłem z 7 razy na old school uczac sie na pamieć wszystkich lokacji, przeciwników i pain killer'ow. filmiki z YT nie sa pomocne, az tak bardzo. każdy tam gra na swój sposób, takze nie warto sie sugerować i wyrobić sobie swoje własne zdanie. raz zginałem w 13 chapterze przez wyrzutnik granatów :fool: potem zacząłem jeszcze raz i to byl ten ostatni. na koncu miałem z 17 min. a ostatni chapter zabrał mi 12 min. - masakra. painkiller'ow mialem 9, a mógłbym mieć i 13 przy ostatnim starciu, gdyby nie limit. pozdro.. to kiedy wpadasz do mnie, aby mi to zaliczyć? ;) dawaj hasło i nick i jedziemy ;) Edytowane 14 Lipiec 2012 przez Mevek_Marshall Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach