Skocz do zawartości
ONE

Sleeping Dogs

Rekomendowane odpowiedzi

w twoim przypadku reg zostal zlamany, jak sie nie umiesz odzywac z kultura to sie nie odzywaj, to temat o grach a nie twoje przemyslenia na temat swiata.Jak chcesz bana to poczytaj sobie co ty piszesz w np kilku innych tematach jak sie odnosisz zreszta nie mam zamiaru z jakims.............. rozmawaiac tyle w temacie.

Edytowane przez PAWEL_VIP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie udawaj kretynie glupio madrego bo dla mnie jestes smieszny i swoje zlote mysli z podrecznika akwizytora to sobie mozesz ludzia w pracy wciskac.Jak nie rozumiesz pojecia chinskie klimaty to twoj problem masz problemy osobosciowe czy poprostu jestes frustratem?Dla mnie ta gra sie kojarzy z bylejaka yakuza i twoje zdanie i opowiesci wiejskiego exxxxxxxxperta juz napisalem co mozesz zrobic ........Moje zdanie jest takie jak nie potrafisz tego zniesc to sie najlepiej nie odzywaj jak masz rzucac wiejskie teksty

Kolega chyba znowu zapomniał jak się piszę - naprawdę tragicznie się to czyta...

Edytowane przez kloose

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taaaaa dobrze..

Wracając do tematu sleeping dogs. Moim osobistym marzeniem jest przeżycie tego na czym się wychowałem czyli przygody w stylu:

wszystko wskazuje na to że prośba zostanie spełniona i dostnę produkt podobny do tego mistrzowskiego filmu :D (chociaż mam wrażenie że będzie "ciupkę" mroczniejszy ).

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

faworyzuje? a może chce być obiektywny, wiem że Sleeping Dogs jeszcze nie wyszło, i również czekam na ten tytuł, ale filmiki z Gameplayów już są, i wyraźnie widać jej słabe strony. Strzel sobie w GTA4 z shootguna w kierunku przejeżdżającego samochodu, wyceluj w kierowcę, twoim oczom ukaże się pajęczynka na szybie, plama krwi od wewnętrznej strony, kierowca przywali głową w kierownicę i klakson, a samochód zacznie jechać jakby za kółkiem siedział trup. Po czym przypatrz się jak zachowują sie auta w które strzela facet jadąc na motorze w Sleeping Dogs i powiedz mi dlaczego wszystkie samochody mają taką samą oskrypowaną animację wylatywania w powietrze? przypominam że te gry dzieli 5 lat ...

Na jakiej podstawie twierdzisz, że wszystkie samochody mają identycznie oskryptowaną animację ? Przecież wszystkich aut nie widziałeś, więc...

Pozatym, ta gra nie aspiruje do miana symulatora...

Edytowane przez kloose

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale tak jest w misjach, w dodatku konwencja wschodniego filmu akcji wprowadza do gry taki motyw i tyle. No nie każdemu to podchodzi trzeba się z tym pogodzić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiadomo przecież jak przy każdej innej grze - jednym się spodoba, a inni będą kręcić nosem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hym...co do GTA 4 to ja się po części zawiodłem...to była taka prosta gra bez żadnych większych zalet...po prostu kolejna dobra gra ale nie jakoś wybitna...natomiast tutaj ( SD ) widzę jednak inne podejście i dlatego nie nazywałbym tej gry klonem gta...czekam do premiery i zobaczymy jak to im wyszło to nowe True Crime...nie zdziwie się jak po premierze nie bedzie już klonów GTA tylko klony SD XD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie chinskie klimaty to sredni pomysl bo mi osobiscie,sie to nie widzi.Co do gameplayu to widac juz pewne rzeczy i zgodze sie z malakay ze duzo rzeczy jest niedopracowanych co mnie odrzuca od wielu gier,miasto jest troche jak z kartonu ale niech bedzie poczekamy do premiery to jest moje zdanie jakie wyrazam na temat tej gry.Dla mnie najlpesza lokalizacja bylo by cos blizej np moje marzenie co do gta5 czy innych sandboxow to lokalizacja w europie a nie wszystko pakuja do skosnych pokemonow albo amerykanow..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli chodzi o jakieś problemy z oskryptowaniem samochodów w ten sam sposób itd... Dla mnie w tego rodzaju grach powinno chodzić głównie o grywalność. Znam osoby, które odrzucają takie motywy, ale ja do nich nie należę. Jeżeli dobrze bawię się przy takiej grze, to tego typu szczegóły mnie nie zniechęcają. Aktualnie chodzi tylko o cenę. Kiedy mam kupować nowiutką grę w folii, a nie jakieś używane gry z gametrade, zawsze staram się posłuchać kilku opinii. Mam spore oczekiwania w stosunku do SD, bo uważam to za najciekawszą z zapowiadanych premier.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NAJLEPIEJ poczekaj do premiery i zobacz oceny graczy najlepiej takich co maja jakies konkretne argumenty,bo pseudo znafffcow jest wielu.Na you tubie pewnie tez beda jakies gameplaye moze nawet juz sa musisz popatrzec,moim zdaniem gra szybko stanieje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też nie jestem wielkim fanem Wschodnich Filmów Akcji. Wolę westerny, dzikie zachody, wojna secesyjna, Kowboje vs Indianie, dlatego jaram się RDR i ucieszyłem z umiejscowienia ACIII.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

duzo rzeczy jest niedopracowanych co mnie odrzuca od wielu gier,miasto jest troche jak z kartonu

Ja zauważyłem coś fajnego jeżeli chodzi o miasto. Ono w nocy wygląda bardzo fajnie w przeciwieństwie do zestawianej obok gta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie chinskie klimaty to sredni pomysl bo mi osobiscie,sie to nie widzi.Co do gameplayu to widac juz pewne rzeczy i zgodze sie z malakay ze duzo rzeczy jest niedopracowanych co mnie odrzuca od wielu gier,miasto jest troche jak z kartonu ale niech bedzie poczekamy do premiery to jest moje zdanie jakie wyrazam na temat tej gry.Dla mnie najlpesza lokalizacja bylo by cos blizej np moje marzenie co do gta5 czy innych sandboxow to lokalizacja w europie a nie wszystko pakuja do skosnych pokemonow albo amerykanow..

Raczej na sandboxa w swojskich klimatach nie masz co liczyć - a szkoda, bo fajnie byłoby pośmigać po europejskich miastach...

NAJLEPIEJ poczekaj do premiery i zobacz oceny graczy najlepiej takich co maja jakies konkretne argumenty,bo pseudo znafffcow jest wielu.Na you tubie pewnie tez beda jakies gameplaye moze nawet juz sa musisz popatrzec,moim zdaniem gra szybko stanieje.

Jak ktoś już zagra w ten tytuł, to pseudo znawcą nie będzie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ale szkoda wielka ze w tej europie nie chca nic zrobic,pomyslcie gta czy cos innego w paryzu,madrycie ,barcelonie ,albo jakims innym miescie,ostatnio to bylo chyba gateway w londynie?Pamietam swietna gra byla klimatem wlasnie, ja pewnie tez kupie to sd ale narazie nie mam jakiegos must have na ta gre wiec spoko poczytam recenzje i jakies fachowe albo nawet rzetelne komentarze pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może tutaj właśnie leży dobra szansa...jakby jakieś nasze polskie studio zrobiło coś takiego...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ale szkoda wielka ze w tej europie nie chca nic zrobic,pomyslcie gta czy cos innego w paryzu,madrycie ,barcelonie ,albo jakims innym miescie,ostatnio to bylo chyba gateway w londynie?Pamietam swietna gra byla klimatem wlasnie, ja pewnie tez kupie to sd ale narazie nie mam jakiegos must have na ta gre wiec spoko poczytam recenzje i jakies fachowe albo nawet rzetelne komentarze pozdro

Pewnie wielu nabywców by takie europejskie GTA znalazło, ale kto miałby to zrobić ?

Tutaj też pewnie parę opinii / opisów odnośnie SD się pojawi - i od zadowolonych i od niezadowolonych nabywców, więc będziesz miał w czym wybierać... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale w europie nie ma charakterystycznego miasta. Paryż ? byłes ty kiedy w Paryżu ? przeciez tam nic nie ma. Takie sandboxy jak GTA zawsze bazują na metropoliach tupu NY HongKong albo jakieś wymyślone. W europie co, wyjedziesz poza ścisłe centrum i jesteś na przedmieściach - płasko nisko i nieciekawie. Ale jako że często bywam w Anglii to wyjątkowo przełknąłbym Londyn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety coś w tym jest... Też mi to przemknęło przez myśl. Wyobraź sobie sandboxa w Paryżu, Budapeszcie, Berlinie... Londyn faktycznie nie byłby taki zły, bo miasto jest spore i ma kilka punktów charakterystycznych. Problem jest w braku różnorodności. Żeby faktycznie zrobić takie urozmaicenie jak w GTA, trzeba by pozabierać lokacje z różnych miejsc w Europie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I ludzią chyba jednak bliżej do takiego NY, L.A. czy też HK z racji na to, że jesteśmy tym atakowani z każdej strony w filmach etc.Mieściny są dla ludzi bardziej charakterystyczne niżeli takowa akcja miałaby się odbywać gdzieś w europie. Poza tym niektóre 'czary' tylko w US i A mają szanse bytu ;) No chyba, że to Raszja :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@up - Moskwa byłaby dość charakterystycznym miastem...

Ale w europie nie ma charakterystycznego miasta. Paryż ? byłes ty kiedy w Paryżu ? przeciez tam nic nie ma. Takie sandboxy jak GTA zawsze bazują na metropoliach tupu NY HongKong albo jakieś wymyślone. W europie co, wyjedziesz poza ścisłe centrum i jesteś na przedmieściach - płasko nisko i nieciekawie. Ale jako że często bywam w Anglii to wyjątkowo przełknąłbym Londyn

Tak byłem - i paręnaście miejscówek by się znalazło...

Ale zawsze też można wymyślić jakieś miasto z zachowaniem charakterystycznego stylu / klimatu dla danej miejscówki...

@update - ale niestety faktycznie jak kolega wyżej napisał - większość woli klimat from USA...

Edytowane przez kloose

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wheelman był bodajże w Barcelonie. Ale z tej gry hitu nie było.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak się tak dobrze człowiek przyjrzy to wszyscy superbohaterowie, kosmici itp itd to są chyba tylko w USA xD a reszte świata omijają xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To była ta gierka z Vin Dieslem, o ile dobrze kojarzę.

Ale z tego hitu nie było głównie przez wykonanie, a w mniejszej części samej Barcelony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no powiem ze w takim paryzu jest wiele ciekawych miejsc to miasto ma duzo fajnych arhitektonicznych perelek bylem pare razy i mnie sie bardzo podoba, a ze nie ma drapaczy chmur tak wielu jak usa to dzieki temu ze paryz nie byl zniszczony w czasie 2 wojny swiatowej,ale czy musza byc one koniecznie, jest tyle fajnych zakamarokow waskich uliczek ,pieknych krajobrazow ze na pewno duzo by bylo zabawy.Cos nowego by sie przydalo bo ciagle meczenie tego samego tematu robi sie nudne dla mnie europa to swietny temat a i bardziej by sie mozna bylo wczuc w klimat paryza czy londynu ew barcelony niz takiego hong kongu lub usa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi