Skocz do zawartości
ONE

Sleeping Dogs

Rekomendowane odpowiedzi

spoko ja tam zadnej wojny nie prowadze dla mnie to wszystie gry niech beda super a wymiana argumentow to nic zlego ,jezeli robi sie to bez cisnienia .Ja nie mowie ze nie kupie bo jezeli by mnie ta gra w jakis sposob nie interesowala to bym nie pisal ,juz nie dlugo sie zobaczy co bedzie.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po obejrzeniu masy gameplayów, nakręciłem się na tę gierke. Must have a premiera za 3 tygodnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jedyne co polecam - najpierw zaznajomić się czym seria yakuza jest (nie trzeba grać wystarczy że chociaż poznasz gatunek) aby nie pisać bzdur w stylu "automaty nad morzem", gdyż naprawdę większej głupoty już dawno nie czytałem (albo jeżeli nie wie się o jakim tytule pisze starać się go omijać)....

Reszta ok, przecież gusta są różne... Mi gta nie robi (wcześniej wymieniony bully natomiast jak najbardziej mi się podobał a o rdr jako jedenej z najlepszych gier tej generacji nie wspomnę), ale to temat o SD którego premiera już niedługo i nie ma co zaśmiecać go domniemaniami jakie to gtaV nie będzie zajebiste... Aż specjalnie zajdę do tamtego tematu aby poczytać ilu proroków i jasnowidzów się spuszczało nad jednym/dwoma krótkimi trailerami z których dla mnie osobiście nic nie wynika :P

Edytowane przez zdun1983

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a wymiana argumentow to nic zlego

Mylisz chyba argumenty z subiektywna opinia (niczym nieuzasadnioną w dodatku).

"Yakuza to gra na automaty nad morze" lub "wiem ze gta v bedzie super bo podobalo mi sie gta iv" to nie sa argumenty.

@up

Zdun, nie dyskutuj z tym panem na takie tematy, poprawnie zdania nie potrafi zlozyc a ty serio spodziewasz sie ze zauwazy w Yakuzie to co my? Ten pan ma zdolnosc oceny gry bez zagrania w nia (nostradamus wrecz), i nawet potrafi wystosowac opinie o modelu jazdy na podstawie tego co widzi, a nie poczul podczas gry.

Preordera najpóźniej na muve przyjmują którego? Chodzi o tą wersje o której pisał kloose.

Radzie sie spieszyc bo z Cenega to roznie bywa, jak nie masz na chwile obecna pieniedzy to wez opcje za pobraniem i do czasu premiery na pewno zdazysz odlozyc do skarpety :P.

Osobiscie mialem brac w premiere ale koszulka i DLCki mnie skusily na Pre-Order.

Edytowane przez Bansai
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bansai - ja z natury grzeczny jestem i delikatnie sugeruję wiekszą otwartość na "niszowe tytuły", co z tym zrobi i jak to odczyta jego sprawa...

Dziś obejrzałem sobię wszystkie trailery/dema/gameplaye i nie powiem, hype mnie złapał... Byle zdążyć z przejściem future soldiera, sonic generations i portala 2 do 17 go aby być na czysto i delektować się sleeping dogs bez spiny że coś dobrego zostawiłem niedokończonego ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sobie wolny dzień zarezerwowałem już pracy :) będzie się działo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak chciałbym w to zagrać, a tu mnie czeka spłata karty kredytowej i jeszcze wesele przede mną. Chyba będzie trzeba sprzedać swojego białego kruka z kolekcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co to za kruczek ? :) że poświęcasz go dla SD :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co to za kruczek ? :) że poświęcasz go dla SD :biggrin:

Harvest Moon Boy & Girl na PSP (UMD)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak chciałbym w to zagrać, a tu mnie czeka spłata karty kredytowej i jeszcze wesele przede mną. Chyba będzie trzeba sprzedać swojego białego kruka z kolekcji.

Spokojnie, lepiej poczekać na pierwsze oceny po premierze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Radzie sie spieszyc bo z Cenega to roznie bywa, jak nie masz na chwile obecna pieniedzy to wez opcje za pobraniem i do czasu premiery na pewno zdazysz odlozyc do skarpety :P.

Osobiscie mialem brac w premiere ale koszulka i DLCki mnie skusily na Pre-Order.

Pre-Order zamówiony! Obym tego nie żałował.

Edytowane przez Maxiu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wystarczyło zaledwie dwa gameplaye aby ta gra została moim pewniakiem już w dniu premiery.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się zastanawiam nad zakupem, ale stoję na rozdrożu PC czy PS3. Wygodniej grać się będzie na PS3, ale jakościowo jak i cenowo pewnie bardziej przemawiać będzie PC. Nie wiem czy brać w 'ciemno' czy poczekać na jakieś porównania...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na PC będziesz miał lepszą grafike, sterowanie myszką w takich grach sprawdza się lepiej niż na padzie więc ja bym brał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na PC będziesz miał lepszą grafike, sterowanie myszką w takich grach sprawdza się lepiej niż na padzie więc ja bym brał.

Z tym sterowaniem to dobry żart. Nawet się zaśmiałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Granie na PC to nie to samo. Też uwarzam że lepszy pad niż mysz. Bierz na PS3!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla czego dla ciebie to takie śmieszne ? Myszka zapewnia szybsze ruchy, strzelanie jest precyzyjniejsze i szybsze obracanie się wokół własnej osi. Ale co kto lubi. Ja lubie i pada i myszke, ze wskazaniem na myszke jeżeli chodzi o multi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak się nauczysz grać multi na padzie to będziesz wymiatał zawsze. Kwestia przyzwyczajenia i treningu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do myszki to jej zalozeniem pierwotnym nie bylo chyba granie w gry,takim sprzetem od podstaw jest pad.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niezły pomysł to jest skucie policjanta ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem że napewno nie pożałuje tego preordera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tego typu gry tylko pad :) ale różnica cen skłania do zastanowienia tym bardziej że do obu jest koszulka :D Do ps3 dodają teraz nakładki na trigery.

------------------------

Tapnięte z mojego Galaxy S II

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi