RadzioPyskowice 0 Napisano 26 Maj 2012 Witam, jestem nowy na forum i w GT5, gram może z 2 tygodnie i dopiero się uczę. Bardzo do gustu przypadł mi drift ;] nie jest to proste ale sprawia wielką frajde jeżeli pokonasz zakręt w ładnym poślizgu :P. a więc chce kupić kierownice DFGT, a nie chciał bym kupić jej na daremno. I mam propozycje aby ktoś założył grupe, do której wpisywały by się chętne osoby pojeździć i powymieniać Informacjami dotyczącymi gry, lub nie gry :D chodzi o tuning do odpowiednich wyścigów i takich tak, no i oczywiscie razem trenować wyścigi, ścigając się w 10 osób :D takich które mówią w tym samym języku :) to całkiem fajna zabawa. Jeżli ktoś by był chętny na takie coś, to piszcie pod tematem. Moglibyśmy ustalić dni w których razem byśmy jeździli po różnych torach :D. ps. Prosze aby ktoś mi powiedział czy dobry wybór kierownicy co do DFGT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INO1 101 Napisano 26 Maj 2012 Jeżeli chodzi o kierownicę do GT5 to na początek DFGT jest jak znalazł.... Ale jeżeli chodzi o drift to sama kierownica bez solidnego mocowania (stanowiska do gry) to porażka.... pad wymiata... W setupach do driftu (RWD / 4x4) mogę Ci pomóc.... no i możemy trochę wspólnie polatać bokami :ok: Jestem online codziennie, ale pora dnia to loteria... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadzioPyskowice 0 Napisano 26 Maj 2012 Wysłałem prośbe o dodanie do znajomego, naprawie słuchawke bloothot i mozemy pograc :D a z setupami do 4x4 to jak znalazł, 4x4 to chyba mój ulubiony napęd... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach