Przemek_07 170 Napisano 25 Czerwiec 2012 Witam. Naszło mnie na zakup jakiejś cyfrówki. Jestem kompletnie zielony w tym temacie. Nigdy nie miałem do czynienia z aparatami tego typu. Czy do 400zł można kupić coś ciekawego? Zależy mi na filmach HD i żeby zdjęcia też w miarę dobre robił. Sądząc po zdjęciach na forum jest tu wielu użytkowników cyfrówek. Może ktoś ma jakiś dobry sprzęt, który mógłby polecić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 25 Czerwiec 2012 Samsung WB600 - powinien teraz kosztować coś w granicach tej kwoty. Zdjęcia jakie robi i filmy... REWELKA! Zwłaszcza jeśli chcesz nagrać jakiś koncert, wtedy zero pierdzenia, czyściutki dźwięk i bardzo przyzwoity zoom x15, no i bateria bardzo długo trzyma. Najlepsze jest to, że to niewielki kompakcik. ;) Naprawdę szczerze polecam. Jeśli chcesz zobaczyć jakie filmy kręci to mogę podlinkować mój kanał na YT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach