One Post Man 4596 Napisano 15 Grudzień 2012 (edytowane) DayZ - oryginalne podejscie do tematu zombie, ogromna popularnosc, mod ktory dopiero wchodzi w faze pelnoprawnej gry = swietlana przyszlosc WarZ - tania podrobka z pokracznym gameplayem = chu*owa przyszlosc Your choice. Edytowane 15 Grudzień 2012 przez Bansai 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wwseba97 50 Napisano 16 Grudzień 2012 Bansai Ja to pisałem trochę wcześniej ale nie tak dosadnie :) . Ja wybieram DayZ bo to jest jeden z niewielu modów które wchodzą w wersje standalone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wwseba97 50 Napisano 19 Grudzień 2012 Pytanie czy wiadomo coś z premierą 21.12.12 ? Bo tak sobie ''paczę'' gry-online to tam pokazuje, że niby premiera 05.12.13 XD. Najlepsze to, że nie gdzie nie ma o tym wzmianki a przecież niemożliwe by taki shit jak gry-online miały by dostęp do takich informacji jak ta przed innymi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 20 Grudzień 2012 Ma byc w tym roku, lub na poczatku 2013 - oczywiscie beta, ktora bedzie aktualizowana i kiedys tam zamieni sie w pelnoprawny produkt (cos jak z minecraft'em). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wwseba97 50 Napisano 21 Grudzień 2012 aha rozumiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wwseba97 50 Napisano 27 Czerwiec 2013 Kupiłem arme 2 w promocji -50% na steamie. Chce ktoś po lesie pobiegać z ts'em ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach