deadmau49 437 Napisano 21 Listopad 2012 No ja właśnie zamówiłem sobie Logitecha G700 bo moja stara, "Biedronkowa" myszka nie daje rady, a czas iść z duchem czasu i kupić coś porządnego. A samych polskich serwerów jest bardzo mało. Ogólnie serwerów nie ma wiele i trudno znaleźć jakiś fajny, a jakiś bez "fast spawna" pojazdów to już ze świecą szukać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skwapa 5 Napisano 21 Listopad 2012 witam mam takiego kompa intel pentium ® cpu g620 2,6 Ghz pamieć ram 2 GB karta nvidia gtx 560 pujdzie mi na tym multi battlefielda ?? pytam bo jestem zielony na temat tych wszystkich cyferek ;) pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deadmau49 437 Napisano 21 Listopad 2012 Pójść pójdzie, ale na fajerwerki nie licz. Szczególnie z tym procesorem. RAMu też nie zaszkodzi dokupić jedną kość. Karta w porządku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rogalec 20 Napisano 22 Listopad 2012 @deadmau49 i reszta użytkowników MotioninJoy'a Obejrzałem parę filmików, szukałem i nadal problem: MotioninJoy ładuje mi sterowniki, niby system odkrywa kontrolel padps3, ale na zakładce Szybki Start dalej nie wykrywa pada. :/ miał ktoś podobny problem i sobie z nim poradził? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinX 197 Napisano 22 Listopad 2012 Kup pada do x360. Nie potrzebujesz żadnych sterowników czy przejściówek, wkładasz w USB i grasz. Nawet w controlsach masz przyciski pada zamiast klawiatury. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 22 Listopad 2012 Kup pada do x360. Nie potrzebujesz żadnych sterowników czy przejściówek, wkładasz w USB i grasz. Nawet w controlsach masz przyciski pada zamiast klawiatury. tylko po co skoro już ma pada do PS3 który może emulować pada do X360 dzięki m.in. właśnie MotionInJoy. rozkład przycisków taki sam prawie tylko nazwy inne, które nie są do niczego i tak potrzebne. @deadmau49 i reszta użytkowników MotioninJoy'a Obejrzałem parę filmików, szukałem i nadal problem: MotioninJoy ładuje mi sterowniki, niby system odkrywa kontrolel padps3, ale na zakładce Szybki Start dalej nie wykrywa pada. :/ miał ktoś podobny problem i sobie z nim poradził? a masz podpięty pad kablem? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinX 197 Napisano 22 Listopad 2012 @UP Z prostego powodu - dla wygody. Ja mam 3 pady do PS3, a i tak kupiłem tego od X360 po to, żeby się właśnie nie pieprzyć z jakimś MotionInJoy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 22 Listopad 2012 @UP Z prostego powodu - dla wygody. Ja mam 3 pady do PS3, a i tak kupiłem tego od X360 po to, żeby się właśnie nie pieprzyć z jakimś MotionInJoy. to już kwestia gustu i portfela czy lepiej się trochę popieprzyć z dość prostym programikiem i grać tym co się już ma i co działa praktycznie tak samo, czy wydać ponad stówkę czy tam ile na nowego pada tylko do PC.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rogalec 20 Napisano 22 Listopad 2012 DOBRA, poszło, MotioninJoy wykrywał mi coś (bo nic nie było podpięte) pod jednym portem USB a ja z uporem maniaka właśnie to zaznaczałem. W końcu rozeznałem cyferki i zaznaczyłem poprawny port. Teraz tylko kwestia zaprogramowania przycisków, ;/ już widzę nie będzie łatwo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Furai 45 Napisano 22 Listopad 2012 Wraz z zakupem nowego komputera zaopatrzyłem się w nową mysz - Logitech G500. Jest kilka programowalnych przycisków. I tutaj nasuwa się pytanie: Broń zmieniać rolką czy ustawić sobie to pod konkretny przycisk? Kose, granat i apteczkę przypisałem. Wy jak macie? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deadmau49 437 Napisano 22 Listopad 2012 @UP Z prostego powodu - dla wygody. Ja mam 3 pady do PS3, a i tak kupiłem tego od X360 po to, żeby się właśnie nie pieprzyć z jakimś MotionInJoy. Jedni wolą pada od X360, drudzy od PS3. I serio, podpięcie pada od PS3 to kwestia zainstalowania MotionInJoy. DOBRA, poszło, MotioninJoy wykrywał mi coś (bo nic nie było podpięte) pod jednym portem USB a ja z uporem maniaka właśnie to zaznaczałem. W końcu rozeznałem cyferki i zaznaczyłem poprawny port. Teraz tylko kwestia zaprogramowania przycisków, ;/ już widzę nie będzie łatwo. Nic nie zmieniaj w MotionInJoy. W ustawieniach Battlefield'a w zakładce joysticka podpisuj klawisze, tak jakbyś zmieniał klawisze na klawiaturze. Jeśli zależy potrzebny ci pad od PS3 do latania w myśliwcach to tutaj masz optymalne ustawienie: Wraz z zakupem nowego komputera zaopatrzyłem się w nową mysz - Logitech G500. Jest kilka programowalnych przycisków. I tutaj nasuwa się pytanie: Broń zmieniać rolką czy ustawić sobie to pod konkretny przycisk? Kose, granat i apteczkę przypisałem. Wy jak macie? Wybierz tak jak uważasz za słuszne. Jedni wolą zmieniać broń klawiszem, inni rolką. Kwestia gustów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 22 Listopad 2012 Wy jak macie? :D Tak mam u inżyniera, reszta analogicznie: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deadmau49 437 Napisano 22 Listopad 2012 Przycisk przeładowywania jest wygodny? Wygląda na okrutny do użytkowania. Wymieniłbym go osobiście na 'nóż', który używa się rzadziej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 22 Listopad 2012 Przycisk przeładowywania jest wygodny? Wygląda na okrutny do użytkowania. Wymieniłbym go osobiście na 'nóż', który używa się rzadziej. wiesz co na początku zbindowałem go tylko dlatego że nie miałem co tam dać, a w grze i tak klepałem odruchowo R zwłaszcza w akcji jak trzeba było szybko. z czasem jednak coraz częściej go wciskałem jak miałem czas pomiędzy akcjami no i jakoś tak się przyzwyczaiłem że w sumie tylko tego używam teraz (albo raczej używałem jak grałem bo już nie grałem ho ho). nie jest okrutnie niewygodny. tak naprawdę to jeden ruch palcem jednym albo drugim. kosy tam nie dam bo kosę muszę mieć pod ręką natychmiast :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rogalec 20 Napisano 23 Listopad 2012 Pada ustawiłem tak samo, jak ustawiony jest pod ps3. Przyzwyczajenie. Wczoraj dostałem srogo po d..., trafiłem na kilku wymiataczy, m.in. w jetach. I tu rodzi się pytanie: czy nadal królują "cheat'erzy" na jakiś dopalaczach, aim botach itp. (np. czasy Counter Strika ;)), czy już serwery mają konkretne zabezpieczenia. Bo czasem dochodziło do takich sytuacji, że szlag trafił :/ , Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 23 Listopad 2012 mają zabezpieczenia (PB podświetlone po prawej stronie na liście). wystarczy w wyszukiwarce serwerów zaznaczyć Punkbuster i tylko takie będą. poza tym może pograj trochę na PC zanim cheaterów będziesz szukał ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rogalec 20 Napisano 23 Listopad 2012 mają zabezpieczenia (PB podświetlone po prawej stronie na liście). wystarczy w wyszukiwarce serwerów zaznaczyć Punkbuster i tylko takie będą. poza tym może pograj trochę na PC zanim cheaterów będziesz szukał ;) Ależ nie wypieram się noob'stwa ;), ciężko rozwijać pojazdy startując od zera, kiedy inni są już poza zasięgiem. Zastanawiałem się wlaśnie co to Punkbuster, kwestia skilla, owszem, ale czasem ghhrhrhhhrrrrrh, f... me!!! :D Na Orginie promocja do poniedziałku, 50% saldi ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 23 Listopad 2012 Punkbuster to system antycheaterski. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rogalec 20 Napisano 26 Listopad 2012 A orientujecie się jak ten Punkbuster działa? Czy nie "dopuszcza" cheat'erskich programików do serwera, czy automatycznie banuje po zastosowaniu? Miałem dwie dość dziwne sytuacje, w heli. W obu przypadkach zostałem zdjęty, na dużej wysokości, ch.. wie skąd, raz Glockiem, raz jakimś CKM, po czym gracz zniknął z gry. Ban? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mation 38 Napisano 27 Listopad 2012 Premium 109 zł - http://www.euro.com.pl/gry-pc/electronic-arts-battlefield-3-premium-zestaw-dodatkow.bhtml?utm_source=biuletyn&utm_medium=email&utm_content=LINIA_1_3_423668&utm_campaign=PR20121126&from=newsletter#opinie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rogalec 20 Napisano 10 Grudzień 2012 Czołgiem. Mam problem. Używam MotioninJoy, jak większość. Pierwsza instalka i było dobrze. Potem program się wysypał, reinstalka i widzi pada, ale nie działają L3R3, Jak chcę zkalibrować wyświetala, że komputer nie widzi kontrolera. O_o W grze wszystkie przyciski działają, oprócz L3R3. Miał ktoś podobny problem? Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jamiemonovitz 80 Napisano 14 Grudzień 2012 Witam wszystkich "peesowców-pecetowców", jeśli chcielibyście wstąpić do "luźnego" plutonu ukierunkowanego głównie na zabawę a nie staty, zapraszam do United Legions. Gram z chłopakami praktycznie od początku mojej obecności na PC w BF3 i muszę przyznać, że towarzystwo jest wyjątkowo doborowe. :) Kontaktujemy się na mumble, nie gramy żadnych meczy, po prostu fun. Profil plutonu na BL. http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655391640424931/ Mój profil. http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/jamiemonovitz/ Zainteresowanych zapraszam do kontaktu ze mną :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 20 Grudzień 2012 (edytowane) Panowie pytanie mam lapa packard bell z takimi bebechami itel core i5-430M nvidia geforce gt 420M,1gb vram 4 gb ddr3 memory na jakie cuda mogę liczyć chodzi mi o grafe,podpiął bym pada od xbox a do TV po HDMI Edytowane 20 Grudzień 2012 przez portek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 20 Grudzień 2012 Cos kolo low powinno dzialac co i tak wyglada 100x lepiej niz wersja konsolowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mation 38 Napisano 21 Grudzień 2012 Z tym, że nie radzę ci podpinać pada(chyba że tylko do sterowania pojazdami) bo po prostu gracze na myszkach będą lepsi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach