Skocz do zawartości
cwir

Pecetowcy

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam i5-480m /5650/4gb - detale min, aa2x. Średnio ok 35 fps (konfiguracja bardzo podobna do twojej ).

Z tym, że nie radzę ci podpinać pada(chyba że tylko do sterowania pojazdami) bo po prostu gracze na myszkach będą lepsi.

Nie no co ty, już tyle razy na tym forum przecież pisali że myszka nic nie daje w bfie.... :) Edytowane przez Gregor_TSK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już głupota adminów dzisiaj sięgłą zenitu, admin postanowił najpierw mnie zabić za to, żę go pocisnąłem a na koniec dostałem bana od autoadmina: Reason for using tank on server. Pytam się WTF? Od kiedy to na szturmie nie wolno zabijać czołgiem.

Panowie jeszcze mam pytanko do pada PS3 na PC. Bo troszkę się bawiłem i udało mi się zrobić aby hulał, niestety tylko dziwnie mi rozpoznaje przyciski :x: :triangle: :cicle: :square: jako krzyżak d-pada.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Panowie jakie macie ustawienia grafiki w swoich jednostkach centralnych oczywiście chodzi o BF3 :laugh:

Lub co polecacie włączyć/wyłączyć

Edytowane przez portek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Panowie, poszukuje jakiegoś dobrego pilota jetow, gdyz mam juz dosyc latania w pojedynke i ciagle bycie zestrzeliwanym :down: Mój nick na originie Viarus_PL. Mam doswiadczenie, na PS3 22 gwiazdki za jety oraz prawie 3k zabic

@zeby nie byc goloslownym, dzisiaj mialem swietna runde, gdzie mialem dobrego pilota w zespole i o to, co udalo mi sie zdzialac:

29013_416143591810475_2057432610_n.jpg

Edytowane przez Viarus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio kupiłem komputer i próbuje przetestować sprzęt jednak po 2-3 minutach gry mam to:

image.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oplaca sie kupic bf3 premium ediction za 74,5 ?

Kupuj [promocja origin] a zobaczysz różnicę między PC a wersją konsolową,normalnie przepaść :laugh:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oplaca sie kupic bf3 premium ediction za 74,5 ?

BF3 Edycja Premium za 74,5 złociszy? Ty się jeszcze pytasz? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytam sie bo pc jest u mnie slaby, a troche minie przed modernizacja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak patrzę na te ceny gier pecetowych i dochodzę do wniosku, że nie opłaca się kupować PS4. Już lepiej złożyć piec.*

*To mówię ja, fan i użytkownik Macintosha :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytam sie bo pc jest u mnie slaby, a troche minie przed modernizacja.

Na wypasionych kompach grają z niskimi ustawieniami tylko tekstury na ultra - multiplayer

Tak patrzę na te ceny gier pecetowych i dochodzę do wniosku, że nie opłaca się kupować PS4. Już lepiej złożyć piec.

Sprzedałem swoje konsole [ps3,xbox360] za jeszcze przyzwoite pieniądze resztę dołożyłem i mam wypasionego kompa :laugh: tylko do grania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam ps3 + Lenovo Y580.. Na obu gram w bf3 ale stwierdzam, że na ps3 granie jest lepsze jest większy fan. Wystarczy włączyć HS i odrazu można rozmawiać z ludzmi na serwerze a nie jakieś tak dodatkowe programy TS3 i cała masa konfiguracji.. tutaj wszyscy mają taki sam sprzęt i liczy się tylko skill. A nie jeden kupi sprzęt za 6 kafli i ma 200FPS w FullHD i widzi wszystko na swoim 40" TV a inny ma 800x600 na 19" monitorze i ledwo wyciąga 30FPS..

Poza tym grałem w B3 na metro ps3 24 osoby i gra się przyjemnie. A na PC 64 osoby to lekkie przegięcie..

Na Y580 (i5, 8GB, 660m)

Wszystkie ustawienia mam na low i wszystko wyłączone. Rozdzielczość 800x600 i ilość klatem 90-120. Wtedy obraz jest proporcjonalny każda inna oprócz 1280x720 lub 1366x768 jest rozciągnięty. Poza tym występują wtedy takaie dziwne spadki płynności jakbym lagi miał pomimo, że ilość klatek nie spada poniżej 60.. Ale ponoć te modele tak maja. B3 ponoć nieradzi sobie za dobrze na dwóch rdzeniach. Natomiast na czretech w przypadku i7 ponoć rozgrzewa sie za mocno i spada taktowanie co daje taki sam efekt więc laptopy jako takie nienadają sie do grania.

p.s. Tomb Raider działa nawet fajnie :)

Edytowane przez Edmunt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na 64 osoby Metro i Bazar to rzeź niewiniątek....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam ps3 + Lenovo Y580.. Na obu gram w bf3 ale stwierdzam, że na ps3 granie jest lepsze jest większy fan. Wystarczy włączyć HS i odrazu można rozmawiać z ludzmi na serwerze a nie jakieś tak dodatkowe programy TS3 i cała masa konfiguracji.. tutaj wszyscy mają taki sam sprzęt i liczy się tylko skill. A nie jeden kupi sprzęt za 6 kafli i ma 200FPS w FullHD i widzi wszystko na swoim 40" TV a inny ma 800x600 na 19" monitorze i ledwo wyciąga 30FPS..

Poza tym grałem w B3 na metro ps3 24 osoby i gra się przyjemnie. A na PC 64 osoby to lekkie przegięcie..

Na Y580 (i5, 8GB, 660m)

Wszystkie ustawienia mam na low i wszystko wyłączone. Rozdzielczość 800x600 i ilość klatem 90-120. Wtedy obraz jest proporcjonalny każda inna oprócz 1280x720 lub 1366x768 jest rozciągnięty. Poza tym występują wtedy takaie dziwne spadki płynności jakbym lagi miał pomimo, że ilość klatek nie spada poniżej 60.. Ale ponoć te modele tak maja. B3 ponoć nieradzi sobie za dobrze na dwóch rdzeniach. Natomiast na czretech w przypadku i7 ponoć rozgrzewa sie za mocno i spada taktowanie co daje taki sam efekt więc laptopy jako takie nienadają sie do grania.

p.s. Tomb Raider działa nawet fajnie :)

jakbyś tego nie próbował obrócić i przekabacić, BF3 na PS3 się nie umywa do wersji na PC. Argument z headsetem jest słaby, postawienie TS to pikuś. Różnica w kompach to już kwestia indywidualna, jak masz za słaby no to twój problem raczej a nie tych co im gra płynnie chodzi.

podałeś też jako przykład metro na 64 osoby. ta mapa jest za mała na 64 osoby więc argument za PS3 automatycznie wygrywa. a co z całą resztą? Kharg, Firestorm, Kaspian? To mapy stworzone dla 48+ graczy i gra na nich to prawdziwe bitwy a nie dymanie 5 minut z A do D z buta bo brakło czołgów a wszyscy się tam leją akurat. Co z całym dodatkiem Armored Kill który na PS3 jest po prostu bez sensu a na PC jest super?

O grafice nawet nie wspominam...

Dla mnie jedyna przewaga BF3 na PS3 jest tylko ze względu na znajomych z PSN.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z niektórymi argumentami aż trudno się nie zgodzić ale mimo wszystko wybieram ps3 a za jakiś czas ps4.. Co nie oznacza, że PC jest do bani.. :happy: Tylko następny razem inaczej zainwestuje kasę :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tu kiedyś zadałem pytanie czy na lapie z takimi tam detalami poleci mi BF3 ale jak sobie poczytałem na necie że na laptopach się nie gra to sobie odpuściłem.

Na 64 osoby Metro i Bazar to rzeź niewiniątek....

Ale warto to przeżyć :laugh:

Zauważyłem też że niema takiego chamstwa na serwerach jak na konsolach gdzie admini usuwają Cię bo go przypadkiem zabiłeś :biggrin:

albo wymyślania: no rpg,no stinger igła smaw itd. :laugh: bo admin siedzi na heli i kosi ile popadnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na jednym serwie była zasada "no admin kill" xD każdy kto zabił admina miał bana na 24h xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
tutaj wszyscy mają taki sam sprzęt i liczy się tylko skill. A nie jeden kupi sprzęt za 6 kafli i ma 200FPS w FullHD i widzi wszystko na swoim 40" TV a inny ma 800x600 na 19" monitorze i ledwo wyciąga 30FPS..

Hmm, powiedz to tym co się męczą w 576p, albo używają przerobionych kontrolerów i myszek. Co do "skilla". Powiedz mi co wymaga większej umiejętności, granie z włączoną asystą celowania na padzie czy granie bez niej na myszce? Tylko bez herezji, że nikt nie gra z włączoną asystą, a jeśli sam nie próbowałeś to zapraszam do sprawdzenia ;)

No i grając z najniższymi ustawieniami graficznymi w 800x600 z dodatkowymi problemami z płynnością nie poznałeś naprawdę co to Battlefield na PC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie czemu mi bf 3 nie chce odpalić na kompie, który ma

Geforce 9800gt (antyk XD)

4 gb ram

intel core duo E7400 (2x 2,8)

Słyszałem, że na lajcie można tu na medium odpalić ale jakoś nie zauważyłem bo mi gra wgl. nie odpalała.

Btw. Ja się męczyłem przez pare miechów na 576p Masakra Head Up Display nie ważne co robiłem zawsze był lekko za ekranem. Nogi był na pół ekranu.

Przy okazji dużo jest pełnych servów ? Bo na ps3 wyszukuje mi kilka pełnych max 15. (bez dodatków)

Edytowane przez wwseba97

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mam pytanie czemu mi bf 3 nie chce odpalić na kompie, który ma Geforce 9800gt (antyk XD) 4 gb ram intel core duo E7400 (2x 2,8) Słyszałem, że na lajcie można tu na medium odpalić ale jakoś nie zauważyłem bo mi gra wgl. nie odpalała.

Nic nie wyskakuje po włączeniu gry? Pirat?

Przy okazji dużo jest pełnych servów ? Bo na ps3 wyszukuje mi kilka pełnych max 15. (bez dodatków)

Na PS3 na pewno jest więcej pełnych serwerów coś źle szukasz, a na PC jest gdzie grać więc bez obaw.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na 24h by sprawdzić czy odpali. Instalke miałem od kumpla i u niego działało. Po prostu się nie odpalało.

Edytowane przez wwseba97

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi