Skocz do zawartości
Patricko

Gran Turismo 6

Rekomendowane odpowiedzi

kolejny ciekawy patent, wręcz innowacja jak na serie. podczas robienia licencji na torze niebieską linią pociągnięty jest duch kolegów online. zamiast przeźroczystej fury są niebieskie cienkie linie na asfalcie. bardzo fajny ficzer, zachęca do robienia rekordów i pobijania czasu znajomych.

co do przeciwników i ich fur to jest chyba lipa albo czegoś nie zauważyłem, owszem jest jak się przewinie okienko lista 3 aut przeciwników ale one nie pojawiają się na torze jak zmienimy fure. wygląda na to, że to tylko sugestia. poza tym brakuje PO, nie wiadomo jak przeciwnik ma. ja po prostu ustawiam dużo mniej niż limit i gra gitara. może te auta to sugestia do poziomu ai w wyścigu dla standardowego kowalskiego.

kiera gt z tymi wszystkimi pokrętłami do regulacji parametrów podczas wyścigu NIE DZIAŁA!! muszą to spaczować bo będzie się publiczność bużyć. a przydaje się to bo jak pierwszy raz odpalamy furę w wyścigu to defaultowo jest trakcja na 5 ustawiona. można o tym zapomnieć i trzeba wychodzić do opcji żeby to zmienić. wystarczy w trybie kariery raz zmienić i ustawienia są pamiętane, nie wiem jak w trybie pojedyńczego wyścigu. nie sprawdzałem

jeszcze jedna luźna uwaga, jazda bez ABS jest łatwiejsza niż w gt5? 

Edytowane przez graGITARA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj podczas zabawy z setupem Elise Race Car '96 zauważyłem, że zwiększenie docisku nie zwiększa liczby PO. W każdym aucie tak jest, trochę kicha.

Co do listy aut ktòre otrzymujemy za wygrane, sukcesywnie tworzy się taką na forum GTPlanet.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

makingof:

filmik po przyjęciu w prezencie gt vision mercedesa jest dobry. niezła muza, w ogóle ciekawy koncept. daje pole do popisu firmom które chcą błysnąć nie tylko w wirtualnym świecie ale i w realu. świetna koncepcja. znowu mam ochotę pisać o filozofii Kaza i jego pasji do motoryzacji. druga sprawa, że to pewnie opłacalny biznes.

Edytowane przez graGITARA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mercedes może i fajny, pomysł również, ale dlaczego jest to auto STANDARD? :/ Tyle pracują tworzą cudo na potrzeby gry, a nie ma nawet widoku z kokpitu tylko czarny cień.

Edytowane przez DatSheffy
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten mercedes nie jest standard a premium,wykonany jest ładnie a wnętrza nie ma bo pewnie nie wiedzieli jak je zrobić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wnętrza nie ma bo nie zdążono go wymodelować tak żeby było cacy w grze. Pojawi się zapewne wraz z kolejnym updatem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy w GT6 nie ma opcji wysyłania aut do znajomych, szukałem wszędzie i nie widzę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma wnętrza i nie będzie, bo to tylko wymyślony concept który nigdy nie będzie jeździł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zagrałem jeden wyścig Online. Nadal nie ma podanego czasu do najbliższych aut przed/za nami. Naprawdę to było takie trudne?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma wnętrza i nie będzie, bo to tylko wymyślony concept który nigdy nie będzie jeździł.

Powstanie 5 prawdziwych jeżdżących egzemplarzy Mercedesa Vision GT. Bazą będzie SLS GT. Jeden egzemplarz już został sprzedany ;)

Poza tym te zdjęcia były na oficjalnej stronie Gran Turismo, ale nie mogę ich tam znalść więc linki do innego źródła ;)

http://images.caricos.com/m/mercedes-benz/2013_mercedes-benz_amg_vision_gran_turismo_concept/images/1024x768/2013_mercedes-benz_amg_vision_gran_turismo_concept_22_1024x768.jpg

http://images.caricos.com/m/mercedes-benz/2013_mercedes-benz_amg_vision_gran_turismo_concept/images/1024x768/2013_mercedes-benz_amg_vision_gran_turismo_concept_23_1024x768.jpg

Edytowane przez gibki8

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zagrałem jeden wyścig Online. Nadal nie ma podanego czasu do najbliższych aut przed/za nami. Naprawdę to było takie trudne?

Też tego nie rozumiem. Na co mi strata do pierwszego kiedy jadę w środku stawki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patrzcie, koszmar wrócił, jednak tym razem trwa tylko 30 sekund - wystarczyło kilka prób żeby ozłocić.

Some say...

2ebs953.jpg

He changed the sound of Red Bull X2010.

:P

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Męczył mnie ten redbull niemiłosiernie ale złoto wpadło ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hudson Hornet został zapowiedziany jakiś czas temu, ma się znaleźć w GT6, pewnie będzie w jakiejś aktualizacji.

Ale jak skasowali Nissana Deltawing...

Edytowane przez Cziczaki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Day One Patch wprowadza dwie wersje Deltawinga ;)

Co do Horneta to polecam zaglądanie na stronę http://playstation.gt6firstlove.com/chapter-2/ bardzo często pojawiają się live streamy z pokazaniem procesu odbudowy samochodu. Dziś malowali budę na czerwono :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to dwie wersje? Przecież Deltawing to Deltawing.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupił już ktoś N2O?

Moja Supra Mk4 TT bez nitro tyle jedzie ;] a ma 951HP. Tak jak mówiłem wcześniej, aerodynamika przy wysokich prędkościach kuleje, i nie są to żadne hacki. 

http://www.gtplanet.net/kazunori-yamauchi-gt6-launch-interview/

Z tego co tu napisane, w styczniu dwa duże updaty będą.

Edytowane przez medmaxx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś jest z tą grą nie tak... Pagani Huayra Anniversary Editon 442km/h w tunelu , bez żadnych modyfikacji...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zauważyłem sporą zmianę w zachowaniu się kierowców AI. Starają się blokować, atakują w zakrętach i ogólnie robią sporo ruchu. Popełniają błędy i łapią poślizgi. Świetnie widać też transfer masy w hamujących autach. Dźwięki też są spoko, zwłaszcza jak jedziesz blisko innych samochodów. Da się rozróżnić, czy to Subaru, czy mruczący SL500 :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi