shemaforash 881 Napisano 4 Grudzień 2013 Porównanie wersji standard GT5/GT6 CLK Touring Car '00: Nie wiadomo jednak czy wszystkie samochody standard przeszły taki lifting. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
graGITARA 24 Napisano 4 Grudzień 2013 (edytowane) ja się nawet w czwartek po pracy chyba przejadę z ciekawości ;) a ludzie mający jakiekolwiek wątpliwości do tej gry nie powinni wogóle wchodzić w ten temat !! powiem więcej, powinni być rozstrzeliwani :) http://www.gtplanet.net/forum/threads/i-got-the-gt6-and-here-is-my-small-review.291337/ - to na pewno jest opinia fanboja forzy gt6 kupię na bank, pewnie nie w dniu premiery ale nawet jakby zmienili tylko menu to po nudzie wiejącej z gt5 i tak bym kupił. zadziwiają mnie ci co bronią gry zaciekle pomimo, że na oczy nie widzieli z ich argumentów wynika, że jedyne co trzyma tą gre to brak konkurencji i wyrobiona marka. patologia tej sytuacji polega na tym, że broniąc gry przed premierą staje się w jednym rzędzie z tymi co na grę narzekają dla piątki kuiłem ps3, dla szóstki ps4 bym nie kupił. dla siódemki już tak. project cars na horyzoncie a wiadomo, że nic tak nie wpływa na jakość jak zdrowa konkurencja EDIT: gt6 będzie dobre, po którymś tam paczu (kilku miesiącach). już na dzień dobry gt6 dostanie mega patcha, czyli wydają produkt mocn o niedorobiony. co ciekawe ludzie po tym patchu spodziewają się cudów bo nie wierzą, że to co widzą na filmikach to już wszystko :) Edytowane 4 Grudzień 2013 przez graGITARA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medmaxx 70 Napisano 4 Grudzień 2013 Porównanie wersji standard GT5/GT6 CLK Touring Car '00: Nie wiadomo jednak czy wszystkie samochody standard przeszły taki lifting. Niestety ale nie wszystkie. Na Gtplanet jest sporo innych porównań ( http://www.gtplanet.net/forum/threads/gt6-standard-cars-comparison-photos-thread.291377/), gdzieś tam krąży też ciągle uaktualniana lista podciągniętych Standardów. Mam nadzieję, że day one large update poprawi ich sporo więcej, a także wniesie upgrade dźwięków przynajmniej części aut. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibki8 26 Napisano 4 Grudzień 2013 No i euro juz wyslalo przesylke. Jutro mam do odbioru :D Jaram sie ta gra fest :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszol_PL 138 Napisano 4 Grudzień 2013 Viper 1371HP prawie 500km/h :/ Są to przesadzone wyniki niestety :/ Gra została 'zhackowana' tydzień przed premierą. Viper robiący 500km/h nie brzmi zbyt realistycznie, temat był poruszany na gtplanet, ktoś wyliczał maksymalną możliwą prędkosć przy tej liczbie koni dla tego auta i wyszło około 430km/h. Widocznie zaktualizowali save editor z GT5. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medmaxx 70 Napisano 4 Grudzień 2013 lecz te 500km/h zostało osiągnięte na nie hackowanej wersji gry czy tam sejwie. Po prostu aerodynamika dla wyższych prędkości póki co w tej grze kuleje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszol_PL 138 Napisano 4 Grudzień 2013 (edytowane) Takiej opcji nie przyjmuje nawet do wiadomości. Przyspieszenie prawie jak w Vettelu (inny ciężar pojazdu). W komentarzu napisał, że z nitrem ten Viper pojedzie 550km/h. :yes: Zobacz sobie jego inne video na kanale nazwane 'gt5 borrow glitch', grzebie w plikach zapisu jakimś save editorem. Edytowane 4 Grudzień 2013 przez Duszol_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NERVUS_PL 1528 Napisano 4 Grudzień 2013 (edytowane) Właśnie wycofuję swój preorder i gratuluję szczerze współczując fanom tego (s)hitu. Ten crap warty jest 50 zł z przesyłką w wersji z DLC i innymi paczami. Patrząc na to pseudo nowe GT myślę, by przerzucić się na X-klocka ONE i Forze. Nie prowokuje kolego. Zimna kalkulacja. Nie ma jakiegoś skoku w jakości. Na szybko zacytuję, sorry za brak tłumaczenia.. "Side note: If you look at what GT6 does in terms of overall technology, resolution of 1440x1080 (1,555,200 pixels!) day/night transitions, weather and now accurate night skies, 50 times higher HDR than GT5, adaptive tessellation, brand new and quite realistic physics; it is quite a technological masterpiece on the PS3. I also believe that temperature and wind has played a factor on physics on dynamic courses since GT5." Jest to tylko fragment. Zmian jest jak dla mnie wystarczająca ilość. Mniej zależy mi na graficznych wodotryskach, bardziej na stabilności całego online i wszystkiego co jest z nim związane. Mam nadzieję, że właśnie tutaj odczuję "nową jakość". BTW: wg info na PSS teoretycznie już dzisiaj po północy będzie można zacząć ściągać GT6 :P Edytowane 4 Grudzień 2013 przez NERVUS_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medmaxx 70 Napisano 4 Grudzień 2013 No nie wiem, przekonamy się sami już za 3 dni ;) w Każdym bądź razie mam nadzieję, że co 3 auto nie będzie w stanie z taką łatwością przekroczyć 400km/h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 4 Grudzień 2013 Jeśli ktoś jest zainteresowany muzyką z gry to tutaj pełna playlista: https://www.youtube.com/playlist?list=PLPlfGYa3jBDsbo9yMyQVNEXCodSrw92J3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszol_PL 138 Napisano 4 Grudzień 2013 Gran Turismo 6 7 Million In-Game Credits (199 zł) :rofl: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuczak 43 Napisano 4 Grudzień 2013 gra już ktoś? na PSStore już jest z tego co pisze na głównej stronie pssite Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 4 Grudzień 2013 Dopiero od jutra można pobierać, a grać od piątku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keil 11 Napisano 4 Grudzień 2013 z tego co dzwoniłem do empiku to może być lipa z odbiorem w piątek gdyż mam taka datę wysyłki w zamówieniu co oznacza ze wyślą wtedy z magazynu do sklepu :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skapol 10 Napisano 4 Grudzień 2013 z tego co dzwoniłem do empiku to może być lipa z odbiorem w piątek gdyż mam taka datę wysyłki w zamówieniu co oznacza ze wyślą wtedy z magazynu do sklepu :( Oczywiście... empik niestety tak działa dlatego ja właśnie nie kupowałem tego z ich strony tylko na spokojnie w piątek rano pojade sobie na otwarcie i tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ksawery_GT 24 Napisano 4 Grudzień 2013 Szanowny Kliencie, Dziękujemy za zakup gry Gran Turismo 6. Z przyczyn niezależnych od empik.com wysyłka zamówień rozpocznie się w dniu premiery gry, czyli 06.12.2013. Przepraszamy za zaistniałą sytuację. Pozdrawiamy, Zespół empik.com Takiego oto maila dziś dostałem Nie to nie, kupię sobie gdzie indziej :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 4 Grudzień 2013 Dopiero od jutra można pobierać, a grać od piątku. Może dzisiaj o 24:00? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryształ 7 Napisano 4 Grudzień 2013 (edytowane) Troche znowu offtop ale ciekaw jestem czy Empik będzie posiadał na stanie w dniu premiery edycje kolekcjonerska która nie ukrywam bardzo mnie interesuje ale chyba zbytnio nie będzie szans jej dostać.....jak zawsze zreszta. Edytowane 4 Grudzień 2013 przez Kryształ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raja 94 Napisano 4 Grudzień 2013 Kiedy można spodziewać się recenzji GT6 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qlimax 1 Napisano 4 Grudzień 2013 Kiedy można spodziewać się recenzji GT6 ? Zależy jak obszernej, ale zazwyczaj po paru/ kilku dniach/ tygodniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 4 Grudzień 2013 Nie no na bank się recenzje pojawią już w piątek. Kwestia tylko, że recenzje pisane przez "Panów Redaktorów" nijak się niestety mają do rzeczywistej jakości gry. Seria F1 od CM jest tego najlepszym przykładem. Natomiast na recenzje samych graczy to spokojnie trzeba poczekać z 2 miesiące, żeby był czas na odpowiednie zapoznanie się z grą :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 4 Grudzień 2013 Ja dostałem właśnie wiadomości ze kurier z grał będzie jutro między 9-15 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 4 Grudzień 2013 (edytowane) Jeszcze mało co nieco o mikropłatnościach w GT6 (słowo mikro raczej tutaj nie pasuje) http://www.eurogamer.net/articles/2013-12-04-gran-turismo-6-microtransaction-pricing-revealed Nie wiadomo jeszcze ile kasy będziemy zdobywać za wyścigi więc na razie nie ma co płakać. Mam tylko nadzieję, że zdobywanie aut nie będzie utrudnione i ukierunkowane na "mikro"płatności. Widzę, że PD czerpie pomysły z Forzy 5 pełnymi garściami :P Edytowane 4 Grudzień 2013 przez shemaforash Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinX 197 Napisano 5 Grudzień 2013 @up No przecież Forza taka zajebista i deklasuje GT ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medmaxx 70 Napisano 5 Grudzień 2013 Manual do GT6 http://us.gran-turismo.com/hk/gt6/manual/#!/update/about Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach