crazy 1 Napisano 11 Grudzień 2013 Czy miał ktoś problem z pobraniem patcha? Próbuje już któryś raz i cały czas na 30% mnie wywala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grumszak 6 Napisano 11 Grudzień 2013 przyznam sie i skorzystalem z buga,jak ktos korzysta proponuje trofka wbic za ciuszki i tuning,i bez patcha sa o wiele drozsze samochody Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkadiush 1 Napisano 11 Grudzień 2013 przyznam sie i skorzystalem z buga,jak ktos korzysta proponuje trofka wbic za ciuszki i tuning,i bez patcha sa o wiele drozsze samochodyO jakim patch mowa? ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andryush 48 Napisano 11 Grudzień 2013 Czy miał ktoś problem z pobraniem patcha? Próbuje już któryś raz i cały czas na 30% mnie wywala. Ja problemów nie miałem, ne licząc tego że wolno szło 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sycho Sid 3 Napisano 11 Grudzień 2013 A jak usunąć ten patch 1.01? Bo też bym sobie chętnie zarobił kase na sprzedaży merca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drops 17 Napisano 11 Grudzień 2013 Ja miałem problem z patchem ale przy 3-cim uruchomieniu gry zassało wkońcu całość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michaliskox 21 Napisano 11 Grudzień 2013 Panowie co to za nowa aktualizacja jest , bo mi dzisiaj wyskoczylo ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
razik 10 Napisano 11 Grudzień 2013 @michaliskox Też to zauważyłem. Na ostatnim okrążeniu przeciwnicy AI wyraźnie dają fory. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibki8 26 Napisano 11 Grudzień 2013 http://users.gtpla.net/forum/attachments/20050103223532-jpg.87770/ M4 już od jakiegoś czasu jest ukryta w grze. Jutro powinna się odblokować i być dostępna do kupienia za kredyty ;) Fajnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 11 Grudzień 2013 Panowie wydaje mi się że każde wolne pole w salonie samochodowym jest juz przypisane jakiemuś autu ;) a taka myśl mi się pojawiła :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrKubool 17 Napisano 11 Grudzień 2013 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=7XivCMITD6o Coś mi tu nie pasuje, IGN nie pozwoliłoby sobie na umieszczenie takiego materiału bez pozwolenia. Moim skromnym zdaniem jest to celowy zabieg PD.. Nie mogli pozwolić na transfer aut z save'u GT5, z uwagi na hybrydy (przerobione auta). A tak kupujesz 20 merców, masz 400milionów i możesz sobie pięknie odtworzyć cały garaż :) Edytowane 11 Grudzień 2013 przez MrKubool Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andryush 48 Napisano 11 Grudzień 2013 (edytowane) Przechodziłem dzisiaj serię zawodów "Nocni mistrzowie". Nowe trasy wyglądają przezajebiście, a tryb zmiennej pory doby w ogóle gniecie! Klimacik jest niesamowity, layout nowych tras jest mega przyjemny. To jest właśnie ten niesamowity feeling Gran Turosmo! <3Szkoda tylko, że zdjęcia w tak niskiej jakości eksportuje ;/ Edytowane 11 Grudzień 2013 przez andryush 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lingerine 18 Napisano 11 Grudzień 2013 przyznam sie i skorzystalem z buga,jak ktos korzysta proponuje trofka wbic za ciuszki i tuning,i bez patcha sa o wiele drozsze samochody Ile trzebq wydac kasy zeby wpadly te pucharki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grumszak 6 Napisano 11 Grudzień 2013 uu tego niewiem :Dale stuningowalem na maxa 2 fury i skorzystalem z remontu silnika x2 i wpadlo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkadiush 1 Napisano 11 Grudzień 2013 Ile dostaje się za wygrany wyścig w krajowa a ?? I międzynarodowych? ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medmaxx 70 Napisano 11 Grudzień 2013 Ile dostaje się za wygrany wyścig w krajowa a ?? I międzynarodowych? ? odpowiednio 10-15k oraz 20-30k w międzynarodowych b Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomekk33 5 Napisano 11 Grudzień 2013 Co jest w tym pakiecie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkadiush 1 Napisano 11 Grudzień 2013 odpowiednio 10-15k oraz 20-30k w międzynarodowych bMało. ..50 wyścigów na średnie jedno auto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aptekarz10 3 Napisano 11 Grudzień 2013 Codziennie prawie ściąga mi jakąś mini-aktualizację, ale w powiadomieniach nic nie wspominają, a miało tam być pisane, co poprawiają, dodają itp.. Zapewne jakieś małe błędy, ale chciałbym wiedzieć jakie.. Nie będę co chwilę sprawdzał, czy poprawiła coś z tych błędów, o których wiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andryush 48 Napisano 11 Grudzień 2013 Ja zauważyłem, że zniknęło migotanie tylnych świateł Alfy MiTo. Wcześniej tak dziwnie się mieniły, jakby diody w tylnym reflektorze zapalały się naprzemian... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ksawery_GT 24 Napisano 11 Grudzień 2013 http://www.youtube.com/watch?v=7XivCMITD6o Coś mi tu nie pasuje, IGN nie pozwoliłoby sobie na umieszczenie takiego materiału bez pozwolenia. Moim skromnym zdaniem jest to celowy zabieg PD.. Nie mogli pozwolić na transfer aut z save'u GT5, z uwagi na hybrydy (przerobione auta). A tak kupujesz 20 merców, masz 400milionów i możesz sobie pięknie odtworzyć cały garaż :) Właśnie po newsie i filmie z tego źródła zdecydowałem się jednak na ten cały myk :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkadiush 1 Napisano 11 Grudzień 2013 Właśnie po newsie i filmie z tego źródła zdecydowałem się jednak na ten cały myk :P.A ja zdecydowałem się na myk po czym usunąłem save bo gra wydaje mi się trochę zbyt łatwa z max podrasowanym autem. Nie wiem na którą wersje się zdecydować. .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ksawery_GT 24 Napisano 11 Grudzień 2013 A kto mówi, że trzeba zaraz ulepszać auta na maks czy kupować najdroższe fury i inne veyrony. Ja nakupiłem race carów, bo może przydadzą się pod jakieś wyścigi online, będę miał z czego wybierać :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gucio79 157 Napisano 11 Grudzień 2013 Mam wersję cyfrową i za dużo zachodu by bawić się w te cheaty, może to i dobrze. Mam więcej satysfakcji z każdego kupionego auta. Jak potrzebuję kasy to wsiadam w swoje Audi R18 i robię kilka wyścigów pod rząd na owalu Indy w wyścigu Niczym wiatr (iA). Za 3:40 min. wpada 43610 cr. Na razie nie wymyśliłem bardziej dochodowego sposobu na kredyty w grze, legalnego oczywiście ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkadiush 1 Napisano 11 Grudzień 2013 A kto mówi, że trzeba zaraz ulepszać auta na maks czy kupować najdroższe fury i inne veyrony. Ja nakupiłem race carów, bo może przydadzą się pod jakieś wyścigi online, będę miał z czego wybierać :).W sumie racja. Ale ciężko się opanować :-)Mam wersję cyfrową i za dużo zachodu by bawić się w te cheaty, może to i dobrze. Mam więcej satysfakcji z każdego kupionego auta. Jak potrzebuję kasy to wsiadam w swoje Audi R18 i robię kilka wyścigów pod rząd na owalu Indy w wyścigu Niczym wiatr (iA). Za 3:40 min. wpada 43610 cr. Na razie nie wymyśliłem bardziej dochodowego sposobu na kredyty w grze, legalnego oczywiście ;) To całkiem dużo. Wychodzi ze początek gry jest tylko średni w zarobki :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach