sway 39 Napisano 11 Grudzień 2013 (edytowane) ten glitch rujnuję grę całkowicie, wystarczy zrobić re-download do 1.01, następnie kupić 20 Vision GT, a potem jak potrzeba gotówki to pozbywać się po jednym mercu i czyścić stan konta do zera... Edytowane 11 Grudzień 2013 przez sway Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sycho Sid 3 Napisano 11 Grudzień 2013 A to nie będe od nowa gry pobierał szkoda mi czasu ja mam wersje Anniversary i nie narzekam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tata_arek 79 Napisano 11 Grudzień 2013 (edytowane) 1. Pobierz patch 1.01 2. Obierz Mercedesa Vision GT (zaznacz, że nie chcesz teraz używać. 3. Wyjdź z gry i usuń dane patcha (NIE ZAPIS GRY!!!) 4. Włącz grę, tym razem nie pobieraj patcha (po prostu wciśnij O) 5. Wejdź do garażu i sprzedaj Mercedesa (widoczny jako [2055]) 6. Pobierz 1.01 Edytowane 11 Grudzień 2013 przez tata_arek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gucio79 157 Napisano 12 Grudzień 2013 Jakby to kogoś interesowało oto pełna lista aut jakie możemy wygrać i za co. http://www.gtplanet.net/forum/threads/gt6-prize-cars-v-1-01-save-credits-win-cars-complete-so-far-2013-12-09.291615/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibki8 26 Napisano 12 Grudzień 2013 M4 już dostępne wraz z nowymi sezonówkami. Szkoda że M4 nie ma widoku z wnętrza, mam nadzieję że dodadzą w jakimś przyszłym updacie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aptekarz10 3 Napisano 12 Grudzień 2013 No, ale bryka fajna.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ksawery_GT 24 Napisano 12 Grudzień 2013 (edytowane) Dodawanie takich aut bez kokpitu to kpina. Rozumiem, że na dopracowane w całości auta trzeba czekać do płatnych DLC :pardon: . Edytowane 12 Grudzień 2013 przez Ksawery_GT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkadiush 1 Napisano 12 Grudzień 2013 Ile kosztuje m4 ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
simon999 2 Napisano 12 Grudzień 2013 Witam, w końcu wczoraj dotarło do mnie GT6 15'AE:] i moje wrażenia są... ale to zaraz. Panowie nazywający "lamami" i "cheaterami" osoby wykorzystujące błąd w grze, dzięki któremu można zarobić kasę. Czy nie przyszło Wam do głowy, że nie wszyscy mają czas żeby jeździć dany wyścig X razy żeby zarobić na upragnione auto/auta? Mamy rodziny, dzieci i często ciężko jest znaleźć czas żeby pojeździć. Ja osobiście przebrnąłem przez wszystkie części GT beż używania żadnych "błędów" (nawet nie pamiętam czy było to możliwe w poprzednich częściach, od GT1 do GT4) ale wtedy byłem młody, piękny i miałem dużo więcej czasu. Teraz trochę się pozmiatało i szczerze mówiąc nie chce mi się poświęcać tyle czasu aby móc zasiąść za kierownicą ulubionych marek wozów. Pisze to ze swojej perspektywy i nikogo nie chcę tłumaczyć. Swoją drogą, ten myk PD z zakupem kredytów do gry za real money to chytre zagranie. Era GT kończy się na PS3 i trzeba wyciągnąć ile się da, pewnie z czasem nie zwiększą ilości CR za wyścigi jak to miało miejsce w GT5. Marketingowcy sprytnie zadziałali. Ok, teraz wrażenia. W GT5 nie grałem dobre kilka miesięcy więc pierwsze okrążenia były miodniste. Ku mojemu zdziwieniu im dalej w las tym... nadal sam miód. Radość z jazdy ogromna. Fizyka widać poprawiona, bardziej płynnie można śmigać. Tylko ten dźwięk pisku opon... to jest zdecydowanie do poprawy bo uszy usychają :). Widać bardzo dobrze różnice w zachowaniu aut FR, MR,FF 4WD. I to chyba tyle co tak na szybko mogę naskrobać, trzeba wracać do pracy:) Pozdrawiam i mam nadzieje do zobaczenia na torze. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 12 Grudzień 2013 Ile kosztuje m4 ?? 120tys, ale dostaje się go po zaliczeniu sezonówki. Pokazuje ona też że kasa z czasem będzie większa za sezonowe zawody, tutaj jest 100tys. Zgadzam się z przedmówcami. Wykorzystywanie tego glitcha to lamienie na maxa. Tak, też nie mam za dużo czasu na granie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 12 Grudzień 2013 Czym najlepiej wygrać wyścig Like the Wind? Nie wiem czy zbierać na Veyrona czy jest coś tańszego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piernik 60 Napisano 12 Grudzień 2013 Czy jeśli posiada się GT5 jest sens zamawiać 6 ? Pytam serio bo nie czytam wszystkich postów a z recenzji i komentarzy wynika że oprócz zawieszenia i loadingów nie poprawiono nic. W dodatku znikły wyścigi endurance i rynek used cars a nabijanie cr sztucznie spowolniono... Jak to jest ? pytanie do graczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klaxxon 33 Napisano 12 Grudzień 2013 To nie wiem jakie komentarze czytasz. To jest inna gra. Czy warto? Fuck yea! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gierap 15 Napisano 12 Grudzień 2013 To nie wiem jakie komentarze czytasz. To jest inna gra. Czy warto? Fuck yea! No od 3 stron to może poczytać jak "przekręcić" grę na 20melonów kredytów ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drops 17 Napisano 12 Grudzień 2013 Czy jeśli posiada się GT5 jest sens zamawiać 6 ? Pytam serio bo nie czytam wszystkich postów a z recenzji i komentarzy wynika że oprócz zawieszenia i loadingów nie poprawiono nic. W dodatku znikły wyścigi endurance i rynek used cars a nabijanie cr sztucznie spowolniono... Jak to jest ? pytanie do graczy. jeżeli lubisz GT i Twój styl gry nie polega na " byle przejść " to z pewnością zauważysz dużo więcej zmian na + niż usprawnienie zawieszenia czy skróconych loadingów, a jeśli chcesz poprostu wbic kolejne trophy kup NFS :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaamil 9 Napisano 12 Grudzień 2013 (edytowane) GT 6 pod względem fizyki jazdy to duży skok jakościowy, tym wszystkim, którzy dopiero zaczęli lub mają zamiar rozpocząc swoją przygodę z GT6 polecam nie zrażać się trybym kariery i szybko zacząć przygodę z wyścigami sieciowymi, dopiero tam można poznać prawdziwą "siłę" serii GT i można docenić ogrom prac jaką wykonało PD A dla narzekających kopia mojej wypowiedzi z tematu o "kiepskim" wyniku sprzedaży GT6. " A ja ze swojej strony chciałbym większości z Was piszących o tym jakie to GT6 jest be, serdecznie podziękować, że albo nie kupicie tej gry, albo ją szybko po kilku godzinach gry sprzedacie.Dzięki Waszej decyzji o rozstaniu z serią GT będzie się po prostu przyjemniej, lepiej, płynniej grało w sieci.Zostanie znacznie ograniczona możliwość zaistnienia sytuacji, gdy do pokoju wchodzi jakaś sierota bez umiejętności, hamująca na tyłach innych pojazdów, rzucająca kilka bluzgów pod adresem innych uczestników wyścigu, gdy zostanie jej zwrócona uwaga by zaprzestała swej destrukcyjnej działalności. Na szczęście jest też druga grupa - grupa prawdziwych miłośników, fanów, entuzjastów tej serii, dla której, brak zamontowanych karabinów w samochodach, brak graficznych wodotrysków, brak modelu wizualnych zniszczeń, nie powoduje chęci rozstania się z grą. To dzięki tym osobom można w bardzo miły sposób spędzać wieczory, podczas rozkoszowania się w wynajdywaniu subtelnych różnic pomiędzy np. tym samym modelem pojazdu, ale wyprodukowanym w innym roku, to dzięki nim można poczuć namiastkę prowadzenia pojazdów, które zawsze pozostaną poza naszym zasięgiem. Także kończąc swoją nudnawą i długą wypowiedź chciałbym Wam jeszcze raz z całego serca podziękować za Waszą decyzję rozstania się z GT6 " Także Panowie i Panie do zobaczenia online :-) Edytowane 12 Grudzień 2013 przez Kaamil 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gucio79 157 Napisano 12 Grudzień 2013 Czym najlepiej wygrać wyścig Like the Wind? Nie wiem czy zbierać na Veyrona czy jest coś tańszego. Ja wygrałem to dopakowanym McLarenem F1'94 którego to dostałem w prezencie. Jeżeli zbierasz już na auto to lepiej kup jakieś auto LMP np. Audi R18 TDI, Peugeot 908 itp. którymi też wygrasz te zawody. W klasie S połowa wyścigów jest dla aut LMP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skaposzczet 33 Napisano 12 Grudzień 2013 GT 6 pod względem fizyki jazdy to duży skok jakościowy, tym wszystkim, którzy dopiero zaczęli lub mają zamiar rozpocząc swoją przygodę z GT6 polecam nie zrażać się trybym kariery i szybko zacząć przygodę z wyścigami sieciowymi, dopiero tam można poznać prawdziwą "siłę" serii GT i można docenić ogrom prac jaką wykonało PD Ja czytając różne opinie na forach jestem za to srogo zawiedziony. Dla GT5 kupiłem PS3 a GT6 już sobie daruję. Zgodzę się się, że online jest super i tak już było w GT5, ale online nie jest dla każdego. W GT5 nie da się zrobić tak, że odpalam gierkę kiedy mam czas, włączam tryb online i jadę jakieś wyścigi. Prawie zawsze trafia się na bandę dzieciaków w ultra stuningowanych furach jeżdżących jak w destruction derby. Żeby sobie miło spędzić czas w online trzeba znaleźć dobre forum prowadzące kulturalne wyścigi, gdzie wszystkich gorącogłowych się normalnie wyrzuca. Tylko taka zabawa est dla ludzi co mają czas, nie pracują na zmiany itp. Tryb A-spec (dla mnie najważniejszy) już w GT5 mnie irytował i napawały mnie optymizmem wypowiedzi Kaza mówiące, że nie jest zadowolony z trybu A-spec w GT5. Już sobie wyobraziłem poprawiony ten tryb w GT6 z znacznie większą ilością wyścigów, możliwością włączenia sobie uszkodzeń mechanicznych, poprawionym balasem trudności, rozbudowanymi wyścigami endurance, ale na premierę nie pobiegłem. Teraz czytam sobe fora i czego się dowiaduję? - wyścigów mało - poziom trudności nie istnieje (trzeba samemu szukać słabszych wozów niż zalecane) - AI zwalnia, lub przyśpiesza w zależności od tego jak nam idzie - tryb endurance nie istnieje (tylko wyścigi 24 minutowe) - starty tylko lotne - uszkodzenia mechaniczne tylko w online GT zaczyna przypominać dla mnie takiego CoDa lub Battlefielda. Online super a offline tylko po to, żeby był. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 12 Grudzień 2013 Ja wygrałem to dopakowanym McLarenem F1'94 którego to dostałem w prezencie. Jeżeli zbierasz już na auto to lepiej kup jakieś auto LMP np. Audi R18 TDI, Peugeot 908 itp. którymi też wygrasz te zawody. W klasie S połowa wyścigów jest dla aut LMP. Paugeota 908 mam i Veyron mnie na prostej zjada, nie tuninguje aut więc chciałbym wygrać czymś na oryginalnych częściach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sponsor 22 Napisano 12 Grudzień 2013 Paugeota 908 mam i Veyron mnie na prostej zjada, nie tuninguje aut więc chciałbym wygrać czymś na oryginalnych częściach. Ja caly czas zagradzalem Veyronowi droge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andryush 48 Napisano 12 Grudzień 2013 (edytowane) Ja czytając różne opinie na forach jestem za to srogo zawiedziony. Dla GT5 kupiłem PS3 a GT6 już sobie daruję. Zgodzę się się, że online jest super i tak już było w GT5, ale online nie jest dla każdego. W GT5 nie da się zrobić tak, że odpalam gierkę kiedy mam czas, włączam tryb online i jadę jakieś wyścigi. Prawie zawsze trafia się na bandę dzieciaków w ultra stuningowanych furach jeżdżących jak w destruction derby. Żeby sobie miło spędzić czas w online trzeba znaleźć dobre forum prowadzące kulturalne wyścigi, gdzie wszystkich gorącogłowych się normalnie wyrzuca. Tylko taka zabawa est dla ludzi co mają czas, nie pracują na zmiany itp. Tryb A-spec (dla mnie najważniejszy) już w GT5 mnie irytował i napawały mnie optymizmem wypowiedzi Kaza mówiące, że nie jest zadowolony z trybu A-spec w GT5. Już sobie wyobraziłem poprawiony ten tryb w GT6 z znacznie większą ilością wyścigów, możliwością włączenia sobie uszkodzeń mechanicznych, poprawionym balasem trudności, rozbudowanymi wyścigami endurance, ale na premierę nie pobiegłem. Teraz czytam sobe fora i czego się dowiaduję? - wyścigów mało - poziom trudności nie istnieje (trzeba samemu szukać słabszych wozów niż zalecane) - AI zwalnia, lub przyśpiesza w zależności od tego jak nam idzie - tryb endurance nie istnieje (tylko wyścigi 24 minutowe) - starty tylko lotne - uszkodzenia mechaniczne tylko w online GT zaczyna przypominać dla mnie takiego CoDa lub Battlefielda. Online super a offline tylko po to, żeby był. Nie zgodzę się co do poziomu trudności. Ai na pewno zostało poprawione. Auta przeciwników często uciekają, abyśmy nie mogli np skorzystać z tunelu aerodynamicznego. Doganiają, wyprzedzają, robią to co do nich należy. Ai to problem każdej gry, nie znam takiej gry, gdzie zachowywało by się ono idealnie. Do wyścigów możesz oczywiście wybrać słabszy samochód. To, że ograniczenie jest do 500 PO nie oznacza, że musisz jechać samochodem 500 PO, pojedź takim z 300-350 PO to będziesz miał małe wyzwanie. Reszta opisanych przez ciebie problemów mogła by być lepiej rozwiązana i może masz odrobinę racji mówiąc, że GT przestawia się w dużej mierze na dostarczanie rozgrywki Online a nie tradycyjnej. Edytowane 12 Grudzień 2013 przez andryush Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 12 Grudzień 2013 Czy jeśli posiada się GT5 jest sens zamawiać 6 ? Pytam serio bo nie czytam wszystkich postów a z recenzji i komentarzy wynika że oprócz zawieszenia i loadingów nie poprawiono nic. W dodatku znikły wyścigi endurance i rynek used cars a nabijanie cr sztucznie spowolniono... Jak to jest ? pytanie do graczy. Graczem jestem. GT6 nie posiadam a jednak zabiore glos. Po przeczytaniu calego tego watku i kazdego jednego posta, a takze majac swoja opinie na temat GT (swoja przygode zaczalem od GT5 i Academy Edt). Jesli nie masz juz nic absolutnie do zrobienia w GT5 to pewnie czemu nie. Jesli jednak zostalo tobie sporo wyzwan i sezonowych eventow to moze lepiej skupic sie na tym co jeszcze masz do ogrania. jeżeli lubisz GT i Twój styl gry nie polega na " byle przejść " to z pewnością zauważysz dużo więcej zmian na + niż usprawnienie zawieszenia czy skróconych loadingów, a jeśli chcesz poprostu wbic kolejne trophy kup NFS :) Czy ja wiem ja w GT5 spedzilem troche czasu, przyznam ze ten watek zaostrzyl moj apetyt i wrocilem do GT5. Zobaczylem ile mam jeszcze do zrobienia - wyzwania, sezonowe, masterowanie licencji na zloto i nieszczesny dla mnie Formula GT (jedyny wyscig w karierze oprocz 4 wytrzymalosciowych). Zobaczylem raz jeszcze jak wymagajaca jest ta gra i jak mi poziom spadl jesli chodzi o to jak jezdze. Nie jestem fanem serii GT - ale majac mase rzeczy do zaliczenia w GT5 nie bede pchal sie w GT6. Tymbardziej ze GT5 to jedna z gier gdzie mimo iz latwo nie jest to satysfakcja jest duza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaamil 9 Napisano 12 Grudzień 2013 (edytowane) Ja czytając różne opinie na forach jestem za to srogo zawiedziony. Dla GT5 kupiłem PS3 a GT6 już sobie daruję. Zgodzę się się, że online jest super i tak już było w GT5, ale online nie jest dla każdego. W GT5 nie da się zrobić tak, że odpalam gierkę kiedy mam czas, włączam tryb online i jadę jakieś wyścigi. Prawie zawsze trafia się na bandę dzieciaków w ultra stuningowanych furach jeżdżących jak w destruction derby. Żeby sobie miło spędzić czas w online trzeba znaleźć dobre forum prowadzące kulturalne wyścigi, gdzie wszystkich gorącogłowych się normalnie wyrzuca. Tylko taka zabawa est dla ludzi co mają czas, nie pracują na zmiany itp. Tryb A-spec (dla mnie najważniejszy) już w GT5 mnie irytował i napawały mnie optymizmem wypowiedzi Kaza mówiące, że nie jest zadowolony z trybu A-spec w GT5. Już sobie wyobraziłem poprawiony ten tryb w GT6 z znacznie większą ilością wyścigów, możliwością włączenia sobie uszkodzeń mechanicznych, poprawionym balasem trudności, rozbudowanymi wyścigami endurance, ale na premierę nie pobiegłem. Teraz czytam sobe fora i czego się dowiaduję? - wyścigów mało - poziom trudności nie istnieje (trzeba samemu szukać słabszych wozów niż zalecane) - AI zwalnia, lub przyśpiesza w zależności od tego jak nam idzie - tryb endurance nie istnieje (tylko wyścigi 24 minutowe) - starty tylko lotne - uszkodzenia mechaniczne tylko w online GT zaczyna przypominać dla mnie takiego CoDa lub Battlefielda. Online super a offline tylko po to, żeby był. Wyścigów mało, a grałeś w inną grę, gdzie co tydzień miałeś przygotowane ze strony producenta, darmowe wyścigi ...., Nie przemawia do mnie argument o braku czasu i braku możliwości gry online oraz walki z "dzieciakami". Tak się może dziać w każdej z gier, w każdej chwili wejdzie jakiś matołek i rozwali każdą rozgrywkę. W GT5 przejechałem prawie 150 tyś kilometrów, z czego większość w sieci. "Dzieciaki, się prawie zawsze trafiały, ale ponieważ mi się chciało to w ciagu 1,5 roku udało mi się dołączyć do grupy 10-16 stale jeźdżących osób, z którymi udało się zorganizować stronę internetową, regularne wyścigi, profil na FB, punktację, itp. Mam rodzinę, pracę, 40 lat na karku i nigdy nie miałem problemów z zalogowaniem się do jakiegoś pokoju, w którym miło spędzałem czas. Jeżdżę z Polakami rozsianymi po całej europie, Nie raz przekładaliśmy wyścigi z powodu takiego, że ktoś miał w danym tygodniu II czy III zmianę. Wszystko się da zrobić tylko trzeba trafić na rozsądnych partnerów do gry. Niestety rynek wymaga by gry były nastawione na rozgrywkę sieciową i nie ominęło to również wyścigów. Na początku też mnie to wkurzało, bo mi zwyczajnie nie szło, Przyjeźdżałem ostatni i minęło sporo czasu zanim udało się jak to mawia mój syn "zwiększyć skila". Brakuje Ci trybu endurance ? To zagraj w sieci z 12 osobami w wyścigu 1,5 godzinnym na najszybszym zużyciu, bez wspomagaczy, gwarantuję emocje i wysiłek na najwyższym poziomie. Błędy w strategii tankowań, błędy wynikające ze zmęczenia, itp itd. Nie wiem, nie rozumiem i nie widzę żadnych sensownych argumentów za powrotem do trybu A-spec po spróbowaniu prawdziwej gry sieciowej. Zresztą analogicznie pewnie się zachowają miłośnicy CoDa czy Battlefielda, Peace Edytowane 12 Grudzień 2013 przez Kaamil 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PAWEL_VIP 99 Napisano 12 Grudzień 2013 (edytowane) HEHE ktos tam wyzej pisal ze kto krytykuje gre napewno jest zlym kierowca bez kultury i nie ma pojecia o grze...hmmm.BREDNIA, wiekszej nie slyszalem.Musialo to napisac jakies sfrustrowane dziecko,jak mozna pisac ze ktos komu sie cos nie podoba i ocenia gre ze jest slaba czy poprostu jest DLC ktore powinno wyjsc jako patch a nie pelnoprawna gra za 200zl...jest slaby i wogole be bo skrytykowal fanboyski produkt...Sztuka i intelignecja czlowieka jest to ze nawet wielki fan serii nie jest zaslepiony czyms co jest slabe,a potrafi wytknac bledy zeby w przyslosci nie dostac byleczego za 200zl.Na tym polega obiektywizm...to do wszystkich ktorzy tej cechy nie posiadaja.Jak powiedzialem chyba nikt nie nazeka na samo prowadzenie auta,chodzi tu o cala reszte ktora jest delikatnie mowiac niedorobiona i psuje cala zabawe.Mnie drazni ze gra na starym silniku i z masa bledow ktore nie zostaly wyeliminowane od GT5 dalej sa i nci nie wskazuje na to by mialy byc usuniete.Mysle ze mowienie ze grafika jest lepsza od GT5 jest sporym naduzyciem,jest to poprostu zblurowana jak w przecietnych grach grafika,duzo gorsza i nie ostra.......System kolizji i zachowanie samochodow po kontakcie z innym to kpina.Jezeli mowimy o symulacji oczekuje wszystkiego co jest zwiazane z autem a to jest jedna z podstawowych rzeczy ktore dzieja sie na torze.Opowiesci ze zderzenia sa dla noboow a wy wszyscy jezdzicie po sznurku jest smieszne,przeciez na torze w rzeczywistosci zwlaszcza w wyscigach GT jest pelno stluczek i roznych wypadkow to jest czesc motorsportu.A jazda po sznurku kojarzy mi sie z czyms sztucznym i brakiem realizmu.Jak komus sie to podoba to niech kupi ale niech nie mowi o innych ktorym Polyphony nie zaciemnilo mozgu,ze nie maja pojecia i napewno nie znaja.Ja poczekam na GT7 i mam nadzieje ze nie bedzie fuszerki jak teraz. Edytowane 12 Grudzień 2013 przez PAWEL_VIP 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuczak 43 Napisano 12 Grudzień 2013 ja jednego nie rozumiem: są wyścigi 4h/8h/24h w GT5 i wylewano kible pomyj, po co w ogóle ktoś to wrzucił do gry. Nie ma endurance, też źle. IMO i tak to pewnie zostanie dorzucone z kolejnymi poprawkami. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach