MichalEEEk 471 Napisano 14 Sierpień 2012 Trailer z Gamescom 2012: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 15 Sierpień 2012 Genialny innowacyjny pomysł. Trochę arcydzieło na miarę gier Team ICO i SotC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 15 Sierpień 2012 No ! Szykuje się kolejne konkretne granie ;) Przynajmniej na takowe wygląda ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 15 Sierpień 2012 Ta gra pojawi się tylko na PSS, przenieść do odpowiedniego działu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 25 Marzec 2013 Nowy trailer - http://www.ps3site.pl/otworzcie-parasole-nadchodzi-rain/147023 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 26 Marzec 2013 Dla mnie bomba. Tylko dlaczego tak długo trwa produkcja. Mam przeczucie, że gra będzie mega ! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 30 Maj 2013 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 30 Maj 2013 Zapowiada się naprawdę interesująca pozycja :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 30 Maj 2013 Interesujący patent z tym deszczem. Zapowiada się naprawdę solidny tytuł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 3 Sierpień 2013 No to pojechali z koksem. Gra ma się ukazać na rynku w grudniu 2013. Człowiek będzie myślał już tylko o PS4, a trzeba będzie kupić grę z PS3 :) Jedyne co to jest nadzieja, że pokaże się ona w PSS i będzie można użyć tego zapowiedzianego stream`a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 4 Sierpień 2013 Przenieść temat do działu PSN. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 4 Sierpień 2013 gra zapowiada się ciekawie ale wątpię bym ograł ją na premierę: wrzesień GTA + październik Beyond- IMO ważniejsze pozycje ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 23 Sierpień 2013 Przenieść temat do działu PSN. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 23 Sierpień 2013 warto znać cenę: 52zł PSS. Przed pierwszym października [premiera] będą preordery w PSS zawierajace extra zawartość jak audio i theme. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petanorech 27 Napisano 24 Sierpień 2013 Ja mam w PSN za 49 zł i premiera 2 październik :) WTF? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 24 Sierpień 2013 widocznie zmienili - info było, że 52 ale to tylko się cieszyć ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 24 Sierpień 2013 Must have. Ta generacja ma piękne zakończenie, a jej zwieńczeniem będzie min. Rain, GTAV BtS, czy Dark Souls II. Grania co najmniej na rok...i po co komu PS$ z dwoma tytułami startowymi?:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 1 Wrzesień 2013 Cena Rain to 49 zł. W sumie to całkiem dobra oferta. Liczę, że będzie takim samym zaskoczeniem jak Limbo i Journey Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 1 Wrzesień 2013 Dopiero październik ? pogięło ich ? Ile można czekać na taką małą gierkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 26 Wrzesień 2013 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 26 Wrzesień 2013 spreorderowane - czuję ze to będzie świetnie wydane 49 zł, zacieram ręce i czekam na początek października... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 30 Wrzesień 2013 Bonus Info - http://blog.eu.playstation.com/2013/09/30/rain-arrives-on-ps3-this-week-see-the-new-trailer/ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unknown3d 88 Napisano 1 Październik 2013 (edytowane) http://polygamia.pl/Polygamia/1,108240,14703051,Rain___recenzja__Ciagle_pada.html?bo=1 Średnia ocen 73% wg metacritic. Edytowane 1 Październik 2013 przez unknown3d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 1 Październik 2013 (edytowane) niespecjalnie martwie sie patrząc na recenzje (średnia ocen 7/10 wow "ale słabo" - juz naprawdę ludzie widząc 7 mają tytuł za crapa?? - współczuję...) jutro lecę przeżyć kolejną dziwną przygodę serwowana za sprawą psn... po ostatnim maratonie zaserwowanym przez parę perełek niezależnych (z nowszych - brothers, lone survivor, zeno clash 2, i pare rebootow platformerow sprzed lat) cieszę się że mogę pograć w kolejną przygodę tego typu... oby zapadala w pamięć choćby tak jak papo & yo które dostało naprawdę średnie oceny przez srecenzentow/debili wychowanych na bezmozgich pro amerykańskich shooterach typu dumny i napakowany marines morduje 10000000 zolniezy/zombie/mutantow/kosmitow czy inne debilne kreatury i "przygodowkach" jak oni to zwa (zaporzyczona nazwa od wymarlego gatunku point & click) zapominając że nie oprawa sie liczy a "dusza"... cóż dla mnie historia dziecka bitego przez ojca zapadła bardziej w pamięci od w/w gatunków from usa... rain jak patrzę sobie po trailerach do dnia dzisiejszego kojarzy mi sie przede wszystkim z bardzo dobrym soundtrackiem i choćby dla niego postaram sie ukończyć tytuł... czy recenzje które mówią że nie jest to ico sprawiły ze mój zapał zmalał?? Na bank nie gdyż nigdy o tym tytule w podobnych kategoriach nie myślałem... mam jedynie nadzieję ze nie dostanę powtórki przereklamowanej gry tego typu jakim moim zdaniem byl niewątpliwie "niedokonczony labadek"... Ale wszystko będzie jasne dla mnie jutrzejszej nocy kiedy spokojnie po pracy będę spijal browarek i starał sie delektować grą... Edytowane 1 Październik 2013 przez zdun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unknown3d 88 Napisano 1 Październik 2013 O której godzinie rain będzie dostępne na ps store ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach