Patricko 8082 Napisano 17 Sierpień 2012 All Hail, Tekken Incarnate! You earned everything. Be Still My Iron Heart You won a ranked match in Online Mode. Tug at My Iron Heart Strings You won a player match in Online Mode. Iron Heartache You fought 3 times in Online Mode. Tekken Black Belt You earned 1st dan in Online Mode. Enter the Vanquisher! You earned Vanquisher in Offline Mode. Behold the Tekken Lord! You became Tekken Lord in Offline Mode. Preeminent Partner You cleared an Offline Mode arcade battle with a partner. Solo Warrior You cleared an Offline Mode arcade battle solo. Tenacious Fighter You won 3 team battles in Offline Mode. Super-Speed Fists You cleared Offline Mode Time Attack within 20 minutes. Proof of Your Existence You won 10 consecutive battles in Survival in Offline Mode. Lead Coach You dealt a total of 1000 damage in Practice in Offline Mode. Touch-Up Artist You customized a character. Dance to Your Own Beat You changed the background music using TEKKEN TUNES. Movie Buff You unlocked 40 characters' ending movies. Combot, On Standby! You cleared Stage 1 in Fight Lab. Combot, Move Out! You cleared Stage 2 in Fight Lab. Combot, Engage! You cleared Stage 3 in Fight Lab. Combot, Annihilate! You cleared Stage 4 in Fight Lab. Combot, Return to Base! You cleared Stage 5 in Fight Lab. Super Combot DX Complete You unlocked all the content in Fight Lab. PERFECT Player You won a PERFECT battle. GREAT Gladiator You won a GREAT battle. Secret Weapon You used an item move. Who You Gonna Call? You defeated 30 ghosts. Bazillionaire You earned over 10,000,000G total. Fortunate Fighter You earned 3 Lucky Boxes. Escape Artist You successfully completed 10 throw escapes. Dish Best Served Cold You pulled off 3 reversals. Stick It to 'Em You pulled off 10 homing attacks. Below the Belt You pulled off 3 low parries. Oodles of Ukemi You pulled off 3 ukemi. Insane Juggler You dealt more than 62 damage in a midair combo. Flying Butt-Kicker You pulled off 3 10 hit combos. The Original Bouncer You pulled off 10 bound combos. Master of the Tag Combo You pulled off 10 Tag Combos. Master of the Tag Assault You pulled off 10 Tag Assaults. Master of the Direct Tag Assault You pulled off 3 Direct Tag Assaults. Master of the Tag Throw You pulled off 10 Tag Throws. True Friendship You pulled off 3 Tag Crashes. The Best of Friends You pulled off 3 partner-specific Tag Throws. Impressive Moves You pulled off a GREAT combo. Fickle Friend You switched places with your partner 765 times. Watch Your Step! You broke a floor. Renovation Time You broke a wall. Geronimooo! You broke a balcony. Avoid Flying Heads You escaped from Alisa's Spam Bomb move. Doused But Not Out Your upper body got wet in the Fallen Garden stage. Bad Date You dropped a damsel into the pool in the Eternal Paradise stage. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacotnik 29 Napisano 19 Sierpień 2012 Zapowiada się cięższa platyna niż tekken 6 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawkin 0 Napisano 20 Wrzesień 2012 Ja właśnie zrobiłem platynkę w TTT 2. Nie jest łatwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 20 Wrzesień 2012 (edytowane) z czego widzę jest strasznie prosta... osoba nie mashujaca która zna system gry plus practice mode lub drugi kontroler i lecimy i tak jakieś 50% w wieczór wpadnie, reszta to trochę multi, ghosty, lab i po sprawie.. Podobne tylko bez multi były w tekken hybrid gdzie platynę plus calaka w demie ttt2 wbiłem w 4 godziny z kumplem przy piwku... A należy nadmienić że nie zależy mi na pucharach ale jak w 3 godziny wbiłem ponad 70% to ostatnia godzina poszła na platynę... Edytowane 20 Wrzesień 2012 przez zdun1983 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andreios 10 Napisano 20 Wrzesień 2012 Jest trudniej niż w 1? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinX 197 Napisano 2 Październik 2012 Jeśli ktoś lubi Tekkena, grał wcześniej i potrafi grać nie tylko przez mashowanie przycisków Eddym to Platyna wpadnie praktycznie sama. Najłatwiejsza jaką robiłem. Podobno TTT 1 HD jest jeszcze prostszy. W poprzedniej części nie chciało mi się robić Platyny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andreios 10 Napisano 2 Październik 2012 No i gra pękła;) Nie jestem wybitnym graczem w Tekkena, najdłużej zeszło mi przy Behold the Tekken Lord! 379W i 39L. I tryb Online, też było ciężko, w zależności jak się trafiło. Niepodobały mi się powtórki, takie jakieś... Po za tym gra wymiata! Jakby ktoś byłby zainteresowany to mam ją na sprzedaż. W TTT HD najtrudniej chyba jest przejść Arcade na ultra hard. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinX 197 Napisano 2 Październik 2012 Skoro wymiata to po co sprzedajesz ? Trofea czy granie w singlowe tryby to dodatek. Najmiodniejszy jest Versus. Sam nie jestem wybitnym graczem, ale na tej generacji nie ma lepszej bijatyki. Oczywiście o gustach się nie dyskutuje, ale żadna inna bijatyka nie ma do zaoferowania tyle co nowy Tekken. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andreios 10 Napisano 2 Październik 2012 Sprzedaje po to, żeby inną nowość kupić. Nagrałem się przez te kilka dni, nie jestem fanem, żeby kolekcjonować. W swojej kategorii rządzi ta gra, zresztą sam sobie na to pytanie odpowiedziałeś;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinX 197 Napisano 2 Październik 2012 Nie no, spoko, rób jak uważasz, przecież to Twoja kasa. Jednak Tekkena nie kupuje się po to, żeby go "przejść" i odstawić na półkę. Sam jeszcze nie wiem czy nie wymienię go np na Assassin's Creed III, a potem kupię jeszcze raz jak stanieje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 24 Grudzień 2012 O co chodzi trophy - "Tekken Black Belt? Jak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mevek_Marshall 10 Napisano 24 Grudzień 2012 (edytowane) O co chodzi trophy - "Tekken Black Belt? Jak? o ile dobrze pamiętam to osiągnąć range 1dan'a grajac online, ot co. teraz ja... Super Combot DX Complete You unlocked all the content in Fight Lab o co z tym chodzi (w chwili obecnej nie gram ale zacieram raczki)? Edytowane 24 Grudzień 2012 przez Mevek_Marshall Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 24 Grudzień 2012 Już wiem, ale dzięki. SuperCombot DX Twoim zadaniem jest wykupić wszystkie ciosy dla Combota w COMBOT TUNING w trybie FIGHT LAB. Ważne jest, aby mieć 100% w każdym z DEVELOPMENT MOVES. Potrzeba na to około 2 milionów G. Najłatwiej jest zdobyć tę sumę powtarzając Boss Battle w czwartym poziomie - jest to chyba najkrótsza i najłatwiejsza plansza z bossami. Po jednym przejściu dostaniesz około 50 tysięcy G, więc trzeba poświęcić trochę czasu na zebranie wymaganej sumy. Na szczęście LIMITED MOVES, a co za tym idzie oceny "S", nie są wymagane do zaliczenia tego trofeum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uniden 2 Napisano 4 Luty 2013 No i gra pękła;) Nie jestem wybitnym graczem w Tekkena, najdłużej zeszło mi przy Behold the Tekken Lord! 379W i 39L. I tryb hmmm ja mam coś koło 400w i 15l i mam dopiero range destroyer, od czego to zależy?Dodam, że gram tylko na ultra hard(jeżeli ma to jakieś znaczenie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kinius26 5 Napisano 4 Luty 2013 hmmm ja mam coś koło 400w i 15l i mam dopiero range destroyer, od czego to zależy?Dodam, że gram tylko na ultra hard(jeżeli ma to jakieś znaczenie) poziom nie ma znaczenia a w jakim trybie grasz w grze ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uniden 2 Napisano 4 Luty 2013 ghosty tylko gram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kinius26 5 Napisano 4 Luty 2013 ghosty tylko gram czyli dobrze grasz , a wybierasz strzalkami z kim chcesz grac czy jak wylosuje ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uniden 2 Napisano 5 Luty 2013 tak wybieram, z reguły zawsze tych przeciwników wyżej(przyzwyczajenie z tekkena6), czasami tylko nie zmienie bo wybiore nowych(czyli podświetlonych na żółto). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danken000 352 Napisano 5 Luty 2013 Najszybciej awansujesz pokonując przeciwników z rangą najbliższą do twojej. Najlepiej równa lub jedna wyżej. Bijąc kolesi z różnicą 5-10 rang masz bardzo małe szanse na promocję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uniden 2 Napisano 5 Luty 2013 dzieki ctp.obvius ale nie jestem jakis ułomny :D i zawsze wybieram wyżych rangą żeby szybciej awanasować, ale zastanawiało mnie to czemu ktoś napisał że po około 400 walkach ma tekkenlorda gdzie ja po 400 mam dopiero destroyera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danken000 352 Napisano 5 Luty 2013 Chyba źle mnie zrozumiałeś. Ranga przeciwnika musi być JAK NAJBLIŻEJ TWOJEJ. Jeśli grasz z przeciwnikami, którzy mają np. 5 wyżej niż ty to szansa na awans maleje. Lepiej grać z kimś mającym jedną niżej niż 5 wyżej. Jeśli ciągle wybierasz tych wyższych rangą to właśnie to powoduje, że awansujesz wolniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kinius26 5 Napisano 5 Luty 2013 dzieki ctp.obvius ale nie jestem jakis ułomny i zawsze wybieram wyżych rangą żeby szybciej awanasować, ale zastanawiało mnie to czemu ktoś napisał że po około 400 walkach ma tekkenlorda gdzie ja po 400 mam dopiero destroyera dlatego tez mnie to dziwi bo ja mam win 386 i lost ok 80 i mam juz te trophy zlote i wybieralem zawsze tych wyzej notowanych chyba ze takiej opcji ie bylo to najblizszych mojej randze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacotnik 29 Napisano 6 Luty 2013 Ja brałem zawsze tych wyższych i awansowałem na tekken lorda po około 430 walkach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uniden 2 Napisano 6 Luty 2013 Chyba źle mnie zrozumiałeś. Ranga przeciwnika musi być JAK NAJBLIŻEJ TWOJEJ. Jeśli grasz z przeciwnikami, którzy mają np. 5 wyżej niż ty to szansa na awans maleje. Lepiej grać z kimś mającym jedną niżej niż 5 wyżej. Jeśli ciągle wybierasz tych wyższych rangą to właśnie to powoduje, że awansujesz wolniej. sory jednak chyba jestem ułomny nie wiem jak ja tego nie zrozumiałem ;D postaram się teraz bliżej swojej rangi wybierać mam nadzieje że szybciej awansuje =] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kinius26 5 Napisano 20 Marzec 2013 macie jakies rady na trophy impressive moves? bo juz palce puchna :( tylko tego brak do platyny , na youtube sa pokazane ale ze nie gram zbytnio tymi postaciami(*w sumie tylko sa pokazane 2 parami czy moze 3 ale nimi malo gram ) to ciezko wbic,gram najczesciej asuka-alisa i tez nie moge wbic nimi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach