Skocz do zawartości
fenrizpl

Realms Of Ancient War

Rekomendowane odpowiedzi

Akcja R.A.W. – Realms of Ancient War zostanie ukazana z tradycyjnej perspektywy izometrycznej i zaoferuje ponad 30 różnorodnych poziomów. Do wyboru będą 3 klasy postaci - łotrzyk, wojownik i czarnoksiężnik. Będzie co-op. Z racji tego, że na PS3 tego typu gier nie mamy w nadmiarze, warto się chyba tym tytułem zainteresować.

Premiera PSN: 19 września

Edytowane przez fenrizpl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wygląda całkiem sympatycznie. Zwłaszcza co-op, chętnie w to bym zagrał z braciakiem. Niech tylko cena będzie w miarę przystępna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam nadzieje że będzie w przyszłości jakiś dodatek który będzie oferował możliwość gry po sieci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobno gra ma wyjść jutro, ale na gry-online podają datę premiery na styczeń 2013.

Edit: Na stronie wydawcy gry też podają jutrzejszą datę.

Edytowane przez WaldekM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej

Pograłem wczoraj w demo i jestem bardzo rozczarowany. Najbardziej grafiką, o gameplayu niewiele można powiedzieć, bo demo jest krótkie. Ale graficznie gra przedstawia się ubogo. Szczególnie chodzi mi o ikony przedmiotów które możemy znaleźć w grze. Może się czepiam ale w porównaniu do Dungeon Hunter Alliance to... nie ma czego porównywać. Gra nie warta 54 zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na filmach jest chyba inna gra zwłaszcza jeśli patrzeć na grafikę. Wszystko jest szare, bure, nijakie i rozmyte. Brak mapy, muzyka brzdąka w tle, animacje jakieś drętwe. Wiele sobie obiecywałem po trailerach ale spasuję. Wiele brakuje do Torchlight czy Dungeon Hunter Alliance. Może jak stanieje do 24-36zł to tak ale nie teraz.

Edytowane przez malpka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gra mi się podoba, jest bardzo prosta, szkoda tylko że nie ma mapy

solo troche nudna ale we dwie osoby gra się całkiem przyjemnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi