Kamil908 43 Napisano 22 Październik 2012 Zaprasza dzisiaj na testy. Czas rozpoczac przygotowania do aurstralii i ewentualnie malezja, mozna pojechac. Godzina 19, postawie serwer. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roki-81- 2 Napisano 22 Październik 2012 Ja się pisze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrKubool 17 Napisano 22 Październik 2012 Ja również :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 22 Październik 2012 Panowie, nie chcę obiecać że dziś będę bo mogę mieć z tym problem. Postaram się być, ale jeśli jednak nie dotrę to nie miejcie mi za złe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 22 Październik 2012 nie chce mnie z psn polaczyc, tez tak macie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrKubool 17 Napisano 22 Październik 2012 U mnie wszystko gra, może zresetuj router? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 22 Październik 2012 z psn nie chce polaczyc, ip i poloczenie internetowe pisze ze z powodzeniem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roki-81- 2 Napisano 22 Październik 2012 Ją jestem zalogowany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 22 Październik 2012 blad 8002A548 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Squbix 8 Napisano 22 Październik 2012 jakby co toczekam na "zapkę" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrKubool 17 Napisano 22 Październik 2012 spróbuj może pomoże :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 22 Październik 2012 samo teraz poszlo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukian 12 Napisano 22 Październik 2012 jak macie jeszcze miejsce to dajcie invite :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrKubool 17 Napisano 22 Październik 2012 Serwer już stoi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 22 Październik 2012 Oj koledzy sie dzisiaj nie popisali ,kolega michałwodz na australi aż mnie zagotowało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 22 Październik 2012 (edytowane) Oj koledzy sie dzisiaj nie popisali ,kolega michałwodz na australi aż mnie zagotowało Mnie dziś tez kiepsko szło :( Najpierw wyleciałem z lobby w qual, a potem tez nic nie wychodziło, o Chinach nawet nie wspominam. Cóż ... następnym razem będzie lepiej :) Edytowane 22 Październik 2012 przez lennox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 22 Październik 2012 Oj koledzy sie dzisiaj nie popisali ,kolega michałwodz na australi aż mnie zagotowało Nie tylko Ciebie Mati, cos Michal dzisiaj nie mial chyba dnia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrKubool 17 Napisano 24 Październik 2012 Jedziemy coś dzisiaj? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 24 Październik 2012 Liga Mistrzow ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 24 Październik 2012 No i Borussia pokazała jaki naprawdę jest Real :D co mnie bardzo cieszy ^^ 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 25 Październik 2012 Zaległe filmiki z testów: Węgry Malezja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrKubool 17 Napisano 25 Październik 2012 Jedziemy coś dzisiaj ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukian 12 Napisano 25 Październik 2012 zabieraj kask i wbijaj :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 25 Październik 2012 Jedziemy coś dzisiaj ? Ja chętnie, możemy sie ustawić na 19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukian 12 Napisano 25 Październik 2012 to ja czekam na invite :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach