Patricko 8082 Napisano 19 Październik 2012 Testy, dzisiaj, 19:00. Tory to: Poznań, rynek w Krakowie + port w Gdyni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 19 Październik 2012 Bardzo smieszne. Tak apropo, dostalem propozycje polaczenia lig jak dobrze zrozumialem kolesia. Druga sprawa, ten sam gosc chcialby stoczyc pojedynek, dwoch zewnetrznych lig. 8graczy naszych i 8 ich. Wygrywa ta liga, ktorych zawodnicy lacznie, zdobeda najwiecej punktow. Punktacja prawdziwa z f1. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boonk 17 Napisano 19 Październik 2012 Na Kraków mam dobry setup wiec już możecie się bać :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roki-81- 2 Napisano 19 Październik 2012 Jak dam radę to będę na 19, najwyżej przegapie pierwszy wyścig, ale później będę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 19 Październik 2012 Widziałem zapy od was, ale niestety grałem ligę online w NHL, więc nie mogłem się oderwać. Po meczu musiałem zmykać. Tak więc dziękuję za pamięć i przepraszam, że nie odpowiedziałem na zaproszenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 19 Październik 2012 Niby wszystko fajnie, sporo pojeździliśmy, ale szkoda że za każdym razem ktoś mi skasował wyścig :/ Albo Klacza na Malezji, albo Tacho na Węgrzech...rozumiem jakby to były newraligczne i ciasne miejsca...ale żeby na prostej drodze... Wypadek z Klaczą i Tacho wyglądały dosłownie tak samo, jadę swoją linią i prosto, po czym nagle dostaję strzała i leci piruet. No nic, jak porobie filmiki to sobie zobaczycie. Szkoda tylko, że gdyby nie to, to mógłbym sobie o czołówkę powalczyć, a na Węgrzech były zadatki na 1 :) I jeszcze jedno. Znowu mieliśmy buga jak na Hiszpanii, ten sam cyrk z pogodą. W jednej sekundzie deszcz, po czym 80% dystansu na slickach. Pote deszcz znika i trzeba na wetach jechać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 19 Październik 2012 Miedzy nami Patricko byly 2 sytuacje, w drugiej jechalismy bok w bok i wygladalo tak jakbys skrecil i mi sie w polowe bolidu wjechal. Za to dostalem kare i stracilem skrzydlo. Jak to wygladalo z twoje perspektywy, bo ja nie wierze ze Ty bys tak zrobil. W opisywanej przez Ciebie sytuacji, wydaje mi sie ze nic nie zawinilem, dlatego bardzo chetnie zobacze filmik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 19 Październik 2012 A ja dziękuje za dzisiejsze testy. Fajnie się jeździło. Przepraszam jeśli komuś coś dziś narozrabiałem. W trakcie wyścigu na Malezji musiałem się wycofać z przyczyn tzw "Nagłych" :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 19 Październik 2012 Ja jadę tam swoją linią, oczywiście to był łuk, ale nie zmieniłem toru jazdy ani o centymetr, zresztą tak jest nawet na filmiku. Jeśli Ty rzeczywiście jechałeś non-stop prosto to pewnie u Ciebie to tak wyglądało, że to ja najechałem, ale czemu Ty tam nie skręcałeś to nie wiem. Mi to zwisa, byle tego nie było na ligowych, bo wtedy już będzie troszkę większa lipa. Bo nie po to spotykamy się co tydzień, żeby potem jechać przez godzinę samemu po torze. Filmiki dopiero będą najwcześniej w tygodniu. Teraz mi się ich obrabiać nie chce, a już tym bardziej wrzucać przy tym moim necie. Na uczelnianym wrzucę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 19 Październik 2012 A ja dziękuje za dzisiejsze testy. Fajnie się jeździło. Przepraszam jeśli komuś coś dziś narozrabiałem. W trakcie wyścigu na Malezji musiałem się wycofać z przyczyn tzw "Nagłych" :) W ostatnim wyscigu najechalem na Ciebie na starcie, za co przepraszam, slyszales na hs jak sie przyznalem? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 19 Październik 2012 (edytowane) W ostatnim wyscigu najechalem na Ciebie na starcie, za co przepraszam, slyszales na hs jak sie przyznalem? Nic nie słyszałem bo cholera cały wyścig jechałem bez HS który mi padł na Hungaroringu i się ładował przez Nurburgring :P :) Dopiero na koniec wyścigu go włączyłem. Ale nie ma sprawy - jest OK, zresztą 3 okr dalej ja obróciłem Boonk`a za co z kolei ja Jego przepraszam :) Edytowane 19 Październik 2012 przez lennox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 20 Październik 2012 Czyli wychodzi na to, że bug pogodowy jest tylko na Hiszpanii... Przynajmniej na razie tam zanotowany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 20 Październik 2012 Nie, napisałem że mieliśmy takiego samego buga jak na Hiszpanii, a jechaliśmy na Węgrzech. Także bug dotyczy każdego toru, ale objawia się taką samą zasadą działania. Najpierw jedziemy na slickach do oporu, a potem zmieniamy na full wet. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 20 Październik 2012 No tak. Za szybko przeczytałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
listek2000 49 Napisano 20 Październik 2012 siemka, w moim odczuciu gra ma nie zsynchronizawany model uzycia opon do panujacych warunkow na torze, w opcji dynamicznej, jest jakby przesuniety w czasie ;) ja w testach, jak zaczelo padac przejechalem na slikach dwa kolka wiecej ale zaczely sie male uslizgi wiec zmienilem na intermediaty.... to byla droga przez meke , jazda jak po lodzie... doczlapalem sie do boxu ;) i zalozylem twarde (prime) i wtedy auto sie trzymalo drogi (?!), po paru okrazeniach tez zaczelo sie uslizgiwac wiec tym razem sprobowalem intermediaty i jak mowi bronek- system zadzialal po paru kolkach i te opony zaczely nie trzymac i wskoczylem na deszczowki, i znow jechalo sie super... moj wniosek : gra wymusza jakby stopniowe zmienianie kol, ale to jest tylko moje odczucie z obserwacji, ale ja tu jestem tylko od uruchaminai niebieskich flag ;) pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 20 Październik 2012 To był bug. Taki sam jak mieliśmy na Hiszpanii, nie wiem czy byłeś wtedy? W 1 sekundzie tor z suchego zrobił się mokry, ale w rzeczywistości nawierzchnia była sucha. Poczytaj wcześniejsze posty, tam wszystko jest opisane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
listek2000 49 Napisano 20 Październik 2012 bylem wtedy, wiem o co chodzi, to samo mielismy w hiszpani, dlatego wstrzymalem sie ze zmiana na wegrzech, ale za szybko wskoczylem na intermediaty, pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrKubool 17 Napisano 20 Październik 2012 Dzisiaj standardowo 19 ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 20 Październik 2012 Dla mnie za wczesnie, nie dam rady. Najwyzej dolacze pozniej, jak wskocze na PSN to wyslijcie mi prosze zaproszenie-o ile bedziecie jeszcze jezdzili ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boonk 17 Napisano 21 Październik 2012 Dzięki wszystkim za piątkowe testy. Zabawa była przednia. Fajna walka na torze, kilka udanych wyprzedzeń, kilka błędów, jakieś kolizje – nudy na torze generalnie nie było. Lenox_ Nie ma problemu. Każdemu się zdarza – to są testy wiec o ile wyciągasz wnioski z takich incydentów to tylko na plus. Generalnie to widzę że jesteś mocno zmotywowany wiec trzymaj tak dalej. GP Australii: Przekrój wszystkiego: awans na P1 a potem spadek na P8, awans na P4 i spadek na P6. Trochę fakt dublowania Listka (akurat pechowo trafiłem na zakręcie a nie chciałem spowodować kolizji) mnie rozregulował i jakaś tragiczna seria błędów mi się przytrafiła :( ale co tam, pośmiejcie się :) GP Malezji: Świetna walka z Dennym. Na 2 okrążenia przed końcem jednak mieliśmy incydent i nikt z nas nie wygrał :( - jestem ciekawy Denny jak to z Twojej perspektywy wyglądało (ja starałem się trzymać zewnętrznej ale mimo wszystko bolidy nam się skleiły :( ) GP Węgier: Patricko, zerknij na mój filmik gdyż pamiętam że przez HS mówiłeś że Cie uderzyłem ale ja podczas gry i na filmiku nic takiego nie zauważyłem (poza faktem że na mapce kropka która oznacza Twój bolid nagle się zatrzymuje – 2:17 :( ) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 21 Październik 2012 Boonkuś, ale ja nigdy nie mówiłem, że Ty mnie uderzyłeś, albo już z moją pamięcią coś nie teges. Tacho mnie skasował na 2 okrążeniu i wtedy mówiłem. Może źle mnie zrozumiałeś :P W każdym razie nie przypominam sobie naszego kontaktu na Węgrzech, no chyba że jak się cyrk z pogodą zaczął, ale wtedy to była jazda jako pasażer. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boonk 17 Napisano 21 Październik 2012 OKi, to najwyraźniej to nie było do mnie :) Po prostu jechałeś mi na zderzaku i zaraz przez HS słysze że mówisz: "ale mnie uderzyłeś" i fakt że nagle na P2 awansował Karoloo. Jak się okazuje to jednak była kolzja z Tacho bo dokładnie ta sytuacja była na początku 2 okrążenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 21 Październik 2012 Moim zdaniem przypadło nam najgorsze miejsce na torze, aby zrównać się bolidami. Ciężko tu kogoś obwiniać. Ja byłem z przodu i po wewnętrznej. Powinienem pojechać przy samej tarce, ale wszyscy wiemy jak ciężko tam idealnie przejechać. Trochę mnie wyniosło, a że Ty byłeś zaraz obok, skończyło się tak jak się skończyło. Nie mniej jednak walka bardzo fajna. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 21 Październik 2012 Lenox_ Nie ma problemu. Każdemu się zdarza – to są testy wiec o ile wyciągasz wnioski z takich incydentów to tylko na plus. Generalnie to widzę że jesteś mocno zmotywowany wiec trzymaj tak dalej. Jak najbardziej tak, każdy jeden test przynosi dla mnie kolejne jakieś wskazówki dotyczące zachowania się na torze - w większej grupie :) Także wnioski bankowo mam zakodowane :P I dziękuję za dobre słowo :). Walczę dalej i się nie poddaję :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wladziugse 0 Napisano 21 Październik 2012 Tak czytam te wasze posty panowie i juz nie moge sie doczekac jak dolacze do was:) Na poczatku listopada kupuje konsole i kiere, nowy kierowca na torze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach